YesMeals Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Het eten was van zeer lage kwaliteit. De saus van de pasta alfredo was slechts in het midden geschept en niet goed verdeeld, waardoor 70% van de maaltijd volkomen smakeloos was. Daarnaast werd een van... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Enorm lekkere maaltijden, je proeft dat de ingredienten hoogwaarde kwaliteit zijn en de maaltijden vers bereid zijn. Bezorging was ook erg snel en transparant. Communicatie met de bezorger was erg mak... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke site. Prijzen zijn laag vergeleken met andere sites. Eten smaakt heerlijk! Contact met yesmeal gaat ook soepel. Bezorging gaat zoals afgesproken optijd. Ben tevreden. Ik denk dat ik ook hie... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Loved it! Voldoende verschillende maaltijden, met andere smaken ook en meer dan voldoende proteine. Goed op smaak, geen flauwe hap!! Enige verbeterpunt dat puur voorkeur is, iets droog - mag meer saus... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Ateriapalvelu
  2. Pitopalvelu
  3. Terveysruokaravintola

Yrityksen kirjoittama

Bij YesMeals bereiden we verse, gezonde en smaakvolle prep meals voor iedereen die tijd wil besparen en toch goed wil eten. Onze maaltijden worden met zorg bereid, zijn direct klaar om te eten en helpen je om een gezonde leefstijl makkelijker vol te houden. Gezond eten, zonder gedoe!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Heerlijke maaltijden

Heerlijke maaltijden! De bezorging is elke keer super snel echt een aanrader als je serieus wilt werken aan je doelen, maar zelf weinig tijd hebt om te koken.

15. elokuuta 2024

Goed en betaalbare maaltijden

Ik heb Yesmeals een paar weken uitgeprobeerd en ben onder de indruk. Het bestelproces is eenvoudig, en de maaltijden zijn vers en smaakvol, met een goede balans van ingrediënten. De porties zijn goed, al vond ik sommige hoofdgerechten iets aan de grote kant. Voor wie gezonder wil eten zonder veel tijd te besteden aan koken, is Yesmeals een uitstekende keuze.

27. elokuuta 2024

Top maaltijden

Lekker gevarieerde voeding voor een gezonde lifestyle

23. elokuuta 2024

Bedankt voor je review! 🌟

We zijn ontzettend blij dat je de variatie in onze voeding waardeert en dat het je bijdraagt aan een gezonde lifestyle.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen en blijven ons best doen om je te voorzien van heerlijke en voedzame opties.

Bedankt voor je feedback en je vertrouwen in Yesmeals!

Goede kwaliteit prep meals

Prijs kwaliteitsverhouding top, eten smaakt goed en een snelle levering.

Zal lang een terugkerende klant zijn.

22. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä YesMeals

Bedankt voor je geweldige review! 🌟

We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze prep meals en de prijs-kwaliteitverhouding.

We zijn enthousiast om je vaker te mogen verwelkomen en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te verrassen.

Bedankt voor je steun en vertrouwen in Yesmeals!

Betaalbare kwaliteit

Yes Meals bewijst dat gemak, gezond, smaakvol, kwaliteit, variatie, service en betaalbaar samen kunnen gaan. Een aanrader? Yes! ;)

13. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Good service and even better food

Good service and even better food, thanks a lot

12. elokuuta 2024

Thank you 🌟

We are here to help anytime, please sent us your ordernumber via; info@yes-meals.nl for a unique gift for you’re next order 💯

Sincere,

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte maaltijden voor drukke dagen!

Perfecte maaltijden voor drukke dagen!

Ik heb onlangs Yesmeals geprobeerd en ben enorm tevreden. De maaltijden zijn heerlijk en smaakvol, met verse ingrediënten die duidelijk van hoge kwaliteit zijn. Het gemak is ongeëvenaard: even opwarmen en je hebt binnen enkele minuten een voedzame maaltijd. De porties zijn precies goed, en het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws te proberen is. Yesmeals is echt een uitkomst voor iedereen met een druk schema!

11. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin