YesMeals Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Het eten was van zeer lage kwaliteit. De saus van de pasta alfredo was slechts in het midden geschept en niet goed verdeeld, waardoor 70% van de maaltijd volkomen smakeloos was. Daarnaast werd een van... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Enorm lekkere maaltijden, je proeft dat de ingredienten hoogwaarde kwaliteit zijn en de maaltijden vers bereid zijn. Bezorging was ook erg snel en transparant. Communicatie met de bezorger was erg mak... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

1. Ateriapalvelu
  2. Pitopalvelu
  3. Terveysruokaravintola

Yrityksen kirjoittama

Bij YesMeals bereiden we verse, gezonde en smaakvolle prep meals voor iedereen die tijd wil besparen en toch goed wil eten. Onze maaltijden worden met zorg bereid, zijn direct klaar om te eten en helpen je om een gezonde leefstijl makkelijker vol te houden. Gezond eten, zonder gedoe!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Geld niet terug na anulleren ook niet reageren

Bestelling : 11400YM
Hallo,ik heb mijn geld niet terug ontvangen.
Op 24.04 eten besteld,opzelfde dag heeft mij bericht dat bestelling compleet om te bezorgen opzelfde dag en ik zei ja !

Niet bezorgd op 24.04 ook niet op 25.04 en niet op 28.04 (was u gesloten 27.04 was koninsdag).

28.04 nog geen trackingtrace en ik koop steeds eten vanuit supermarkt.

Bestelling is een sportmaaltijden omdat ik voedingschema heb dus verwacht wel optijd bezorgd worden .

28.04 heb ik geanuleerd omdat nog geen trackingtrace.

Waarom heb ik mijn geld nog niet ontvangen ?

Graag verzoek ik u om een snelle terugbetaling.
Dank u

9. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä YesMeals

Bedankt voor je feedback.

We begrijpen dat het vervelend is dat je nog geen duidelijke oplossing hebt ontvangen. We zien dat je meerdere berichten hebt gestuurd, deze zijn goed bij ons binnengekomen en staan momenteel open bij ons team. Door de drukte kan het helaas wat langer duren voordat je een inhoudelijke reactie krijgt, maar je case wordt zeker opgepakt en niet overgeslagen.

We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk duidelijkheid en een passende oplossing krijgt. Je bericht staat direct in de wachtrij en wordt zo snel mogelijk opgepakt door ons team, zodat we dit netjes kunnen afhandelen.

Bedankt voor je geduld.

Groetjes,

Saanut 4/5 tähteä

Service was uitstekend.

28. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä YesMeals

Dank je wel voor je mooie review! 🙌

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We waarderen je support enorm en helpen je graag weer bij je volgende bestelling! ⚡️

Team YesMeals

Oprecht superheerlijke maaltijden…

Oprecht superheerlijke maaltijden comunicatie was top zeker een aanrader!

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä YesMeals

Wauw, dank je wel voor je mooie woorden! 🙏

Super om te horen dat je zo hebt genoten van de maaltijden en dat ook de communicatie goed is bevallen.

We doen dit met veel passie, dus dit soort reacties betekenen super veel voor ons. Dank je wel voor je vertrouwen en aanrader, we staan graag weer voor je klaar bij je volgende bestelling! ⚡️

Team YesMeals

Saanut 5/5 tähteä

I really enjoyed the food from Yesmeal

I really enjoyed the food from Yesmeal. Super fast delivery service and i love the way how they wrapped up the meals to keep them colder until reaches the customers. I would highly recommend YesMeal to people who are too busy to make their own food and looking after their health.

2. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Duidelijke site. Prijzen zijn laag vergeleken met andere sites. Eten smaakt heerlijk! Contact met yesmeal gaat ook soepel. Bezorging gaat zoals afgesproken optijd. Ben tevreden. Ik denk dat ik ook hier blijf bestellen.

1. tammikuuta 2026

Hey Necmettin,

Bedankt voor je vertrouwen in YesMeals!

Goed om te horen dat de maaltijden in de smaak vallen en dat alles duidelijk en vlot is verlopen, van bestelling tot bezorging.

We staan voor je klaar in de keuken en kijken ernaar uit om weer voor je te mogen leveren.

Loved it

Loved it! Voldoende verschillende maaltijden, met andere smaken ook en meer dan voldoende proteine. Goed op smaak, geen flauwe hap!! Enige verbeterpunt dat puur voorkeur is, iets droog - mag meer saus hebben. Service was ook snel. Gaat in het adresboekje en binnenkort weer bestelling :)

26. marraskuuta 2025

Hey ns

Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat je de maaltijden lekker vond, genoeg variatie had en dat de eiwitten goed zitten!
Goede tip ook over de saus, die nemen we mee in de keuken om het nog beter te maken.

Fijn dat alles snel is verlopen. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te mogen voorzien van lekkere, gezonde maaltijden!

Saanut 1/5 tähteä

Hallo Simon,

We vinden het jammer dat je dit zo ervaart, zeker omdat we alles hebben gedaan om de situatie netjes op te lossen. Je hebt een Tryout Box besteld van €45, precies bedoeld om YesMeals uit te proberen. De box die je hebt ontvangen heeft een waarde van maar liefst €75, maar toch werd dit te weinig gevonden.

We hebben je direct gemaild zodra we zagen dat er een verwisseling had plaatsgevonden. Je hebt onze oprechte excuses ontvangen en een kortingscode als compensatie voor je volgende bestelling, waarop je ook nog tot op heden niet op hebt gereageerd. Ondanks dat we ons best doen om een fout netjes recht te trekken, blijkt dat soms simpelweg niet genoeg te zijn.

Opvallend is dat de andere persoon, die dezelfde verwisseling had, wel direct reageerde en heel coulant bleef, zelfs terwijl hij veel minder maaltijden had gekregen, precies hoe wij het als team ook proberen op te lossen: netjes, eerlijk en met wederzijds begrip.

Wij staan altijd klaar om mee te denken, maar een review hoort wel het volledige verhaal te vertellen.

De maaltijden zijn geweldig

De maaltijden zijn geweldig, gezond en goed gekruid!
De bezorging vond ik wat onduidelijk.

15. lokakuuta 2025

Hey Steffanie!

Bedankt voor je mooie woorden en fijne feedback! Wat goed om te horen dat je zo geniet van onze maaltijden, daar doen we het voor!

We begrijpen dat de bezorging iets duidelijker mocht zijn en nemen dit zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Dank je wel dat je de tijd nam om dit te delen Steffanie!

Saanut 5/5 tähteä

YesMeals heeft me eerlijk gezegd gewoon verslaafd gemaakt

Ik had nooit gedacht dat ik fan zou worden van kant en klare maaltijden, maar YesMeals heeft het gewoon voor elkaar gekregen.

Als je het eet, lijkt het niet eens kant en klaar. Het voelt alsof iemand thuis voor je heeft gekookt. Warm, goed gekruid, en gewoon alles klopt.

Surinaamse bami met kip en broccoli… dat is mijn favoriet. Staat standaard bovenaan bij m’n bestellingen haha. Echt smaakvol en vult goed.

Even opwarmen, eten, en je kan weer door. Geen afwas, geen gezeik, geen stress. Ideaal als je veel sport, druk bent of gewoon geen zin hebt om te koken.

Voor de mensen die moeite hebben met aan hun calorieën komen, of juist willen afvallen. ik zou zeggen: neem een kijkje bij YesMeals. Je hoeft geen honger te lijden tijdens het afvallen. En je hoeft ook niet moeilijk te doen over wat je moet eten als je gaat bulken. Dit maakt het gewoon makkelijk. Aanrader!!!

7. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De bestelling kwam op tijd en het eten…

De bestelling kwam op tijd en het eten is heerlijk.

Ik zou het iedereen aanraden super binnenkort ga ik weer bij jullie bestellen

2. toukokuuta 2025

Hey Jeroen!

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat het eten gesmaakt heeft en alles netjes op tijd was. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer van je lekkere maaltijd te voorzien!

Team YesMeals ⚡️

Echt kekker maaltijden

Echt kekker maaltijden. Ik verwacht nooit zulke kwaliteit en smaak. Ik ga altijd bestellen

28. elokuuta 2024

Bedankt voor je review! ⭐️

Wat fijn om te horen dat je zo geniet van onze maaltijden! We zijn blij dat we je verwachtingen hebben kunnen overtreffen en dat je ons blijft kiezen.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen voorzien van heerlijke gerechten.

Dank je wel voor je vertrouwen en steun!

Team YesMeals⚡️

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin