Saanut 1/5 tähteä

je kan hun incasso terugvorderen via je online baking. zo krijg je je geld meteen terug. mensen misleiden is illegaal. ik raad iedereen aan deze criminelen te melden aan ACM (Autoriteit Consum... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Grosse arnaque - site frauduleux Vous voulez résilier un abonnement Amazon Prime et vous êtes redirigé automatiquement sur leur page. Sans rien leur demander ils vous prélèvent 29.95 € dès le... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ze zorgen dat ze bovenaan Google staan,dat zodra je iets wil opzeggen dat het lijkt je gewoon het via het bedrijf doen Toen ik mijn bank moest invullen kreeg ik argwaan en heb de site weggeklikt M... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

En finale, satisfait , mais quand même pas content ! J'ai du envoyé la preuve et insisté que j'avais annulé ma commande 8 minutes après avoir fait l'erreur de cliquer comme beaucoup (vous cliqué , vou... Näytä lisää

1,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,6

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Vertrouw deze site niet..

Vertrouw deze site niet..

Heb een abonnement lopen op iets.
Nu wilde ik deze stop zetten en kwam op xpendy. Na akkoord te zijn gegaan kreeg ik een bevestiging dat ze het gingen regelen na 1 dag Vertrouwde ik het niet en las veel negatieve reacties de brief was onderweg via buitenland???
Ik ging terug naar me bank en kon het geld teruggestorten.

Als de brief aangekomen zou zijn en me abonnement daadwerkelijk stop was gezet dan had ik het geld vooralsnog naar xpendy gestort maar!!! Er is nooit iets aangekomen en me abonnement gaat door.

Heb nu zelf uiteindelijk stop gezet maar loopt nog paar maanden door.

Nu mail ik xpendy dat er nooit iets bekend is bij mij abonnement maar hun zeggen dat ze het niet kunnen annuleren.
Totaal geen contactpersoon of telefoon nr bekend. Heb gezegt dat ik zelf me abonnement stop gezet na weken nadat ik hun benaderd heb en nu zeggen ze jij hebt zelf stop gezet dus is het niet onze schuld. Nee expendy dit heb ik gedaan omdat jullie niet doen wat ik wil of gelukt is en vertrouw deze site niet . En ze geven zelf op hun site aan . niet goed geld terug dus bij deze

Vertrouw dit niet geef een telefoon nummer dan ben ik jullie wel ..

Trap er niet in

26. syyskuuta 2022

Ik wilde parfumado opzeggen,

Ik wilde parfumado opzeggen,
Wilde naar de site van parfumado, kreeg linkje parfumado/opzeggen, (dat kan kostenloos bij parfumado)
ik klikte daarop, en kwam gelijk bij Xpendy, ik kon geen kant meer op, kreeg gelijk mail dat ze parfumado voor mij gingen opzeggen,
En vervolgens halen voor deze actie 29,95 van mijn bankrekening, natuurlijk heb ik dat gestorneerd, ik hou mijn rekening in de gaten, want ik betaal geen cent.
Ik heb ze niets gevraagd halen geld van mijn bank, hoe komen dan toch aan mijn gegevens,
Heb met parfumado gebeld, over hoe dit kan, parfumado weet dat dit gebeurd en ze zeggen dat ze Xpendy er niet tussen uit kunnen krijgen,
Hier hoef ik toch niet de dupe van te worden…

2. syyskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Oplichterpraktijken je ziet nergens dat…

Oplichterpraktijken je ziet nergens dat je € 29,95 moet betalen heb 1/9/2022 21.57 de site bekeken na bericht dat ik de opdracht gegeven zou hebben ??? meteen om 22.23 mijn opdracht herroepen. Hebben toch de brief op 7/9 bezorgd en ik krijg nu bericht op 15/9/2022 dat ik €29.95 moet betalen omdat ze dit bedrag niet konden inhouden omdat ik dit teruggeboekt heb.

15. syyskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Klacht ingediend bij de ACM.

Klacht ingediend bij de ACM.
XPENDY reageert op geen elke email dat je hun verstuurd. Wel probeer XPENDY geld te innenr voor een opdracht waar geen akkoord voor is gegeven. Heb zelf mijn verzekering opgezegd.

"Indien het opzeggen van FBTO Verzekering inmiddels al gebeurd is kan je deze mail als niet verzonden beschouwen."

En toch geld proberen af te schrijven.
Oplichters!!!

6. syyskuuta 2022

Zeer misleidend!

Zeer misleidend!! Nergens duidelijk vermeld dat je €30 moet aftikken voor de opzegging. Als je niet binnen 2 dagen betaald dan krijg je gelijk een dreigmail met incassokosten!!

Bovendien is opzegging niet ontvangen door de te ontvangen partij! Heb uiteindelijk zelf opgezegd!

Bij de volgende dreigbrief doe ik aangifte van oplichting en leg ik een klacht bij Radar neer! Hopelijk doen meer mensen dit!

4. syyskuuta 2022

Vieze firma

Ik ben er ook ingetrapt. Dacht dat via de site van NPO mijn abo op NPO+ opzegde.
Binnen een minuut had ik een mailtje terug dat ze bezig waren mijn opzegging te verwerken. Meteen teruggemaild dat ik er ingestonken was en gebruik maak mijn recht om binnen 14 dagen te herroepen.
Nooit antwoord, alleen een vraag om hier op Trustpilot een review te schrijven. Bij deze.
Nog een keer een mail gestuurd dat ik gebruik maak van mijn herroepingsrecht.
We zullen het wel zien. Oplichters.

Na een aanmaning om te betalen, ik had hun afschrijving gestorneerd, weer mijn herroepingsrecht ter sprake gebracht. Uiteindelijk kreeg ik een mil dat zij na heel lang zoeken mijn opzegging tegen hebben kunnen houden??? en dat ze niet meer af zouden schrijven.

28. elokuuta 2022

Heb nu een betalingsherinnering van €…69,95

Heb nu een betalingsherinnering van € 69,95 omdat ik op 24-03-22 om 15.22 uur de Libelle opgezegd zou hebben.
Weet dat ik info heb gevraagd, over hoe lan mijn abonnement nog duurt !! Tot 23-12-2023
Moet nu betalen, anders boete van € 600,-- ??
Wat moet ik doen ??

19. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Let op!vul geen gegevens in.misleidend

Toen ik mijn bank moest invullen kreeg ik argwaan en heb de site weggeklikt
Maar je gegeven worden direct door gezonden want kreeg paar minuten naar de hand een bericht dat het 29,95 kost en ze mijn bankgegevens nodig hebben omdat er al een brief klaar lag.
Nou dikke vinger,heb nergens op verzenden gedrukt
Schurken eerste klas en melding gemaakt bij het ACM.

2. heinäkuuta 2022

Zeer misleidend!!

Zeer misleidend!!! Halverwege invullen van gegevens om sportschoolabonnement op te zeggen afgebroken. Krijg ik e-mail dat ik m’n opzegging nog even moet afmaken. Dacht dat het een mail van de sportschool was, dus akkoord gegeven. Zag vervolgens dat het niet van de sportschool was maar van Xpendy. Vervolgens e-mail gestuurd dat ik geen toestemming gaf om opzegbrief te versturen en te incasseren. Hebben ze toch gedaan. Zou een automatisch proces zijn. En daar betaal je dan 30 euro voor. Belachelijk.

19. kesäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

je kan hun incasso terugvorderen via je…

ik raad iedereen aan deze criminelen te melden aan ACM (Autoriteit Consument & Markt ). zij kunnen optreden tegen dit soort organisaties. lachen zullen ze als de politie aan de deur staat.

doe dit:
- google: acm tip ons
- vul je klacht in
- verzend

6. kesäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin