Ik vroeg een offerte aan online en kreeg de dag erna al een telefoontje met veel uitleg over de verschillende opties en prijsklasses. Met het huidige tekort aan gpu's was er wat vertraging bij de l... Näytä lisää
Super ervaring. Heel professioneel mét dat beetje extra. Na vragen gesteld te hebben via de website nam men binnen het uur telefonisch contact. Probeerde niet om de duurste configuratie aan te smere... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Kwalitatieve high-end gaming pc's en workstations met topservice. Je kan kiezen uit onze samengestelde systemen vanaf ca €1500 of op maat laten samenstellen vanaf €2500.
Waversebaan 150 bus 0201, 3001, Heverlee, Belgia
- +32 493 68 85 03
- info@xenoware.be
- xenoware.be
backup
Ik heb een PC dat niet aangekocht is bij Xenoware. Maar waarvan waarschijnlijk de grafische kaart van stuk was. Nu deze was nog in garantie vanuit de web winkel en de standaard policy hier is dat ze de PC formateren en een basis image erop zetten. Dus ik wou een backup dat ik niet alles kwijt was en heb hiervoor aangeklopt bij Xenoware. ze hebben mij hier uitstekend geholpen. Uiteindelijk heb ik de PC niet moeten opsturen en hij is hersteld. Hij is misschien niet de goedkoopste uit de buurt maar ik raad het iedereen aan.
Heel tevreden over Xenoware
Heel tevreden over Xenoware. Hadden ons heel snel geholpen met de installatie van een GPU in onze computer (die ook volledig voor hen werd samengesteld). Ze hebben duidelijk kennis van zaken en geven ook goed advies, helpen mee denken naar een betaalbare oplossing.
Excellent service and product..
Top service
Met het huidige tekort aan gpu's was er wat vertraging bij de leverancier met de gpu die ik aankocht, maar ik kreeg tijdelijk een andere.
Ze zijn makkelijk bereikbaar en reageren snel en de PC is prachtig gebouwd met super cable management.
Echt een aanrader!
Heel fijne service, zeker een aanrader!
Zeer goed technisch advies bij de samenstelling van een nieuwe desktop pc, on site delivery en opbouw.
Heel fijne ervaring, gewoon plug en play, alles was reeds klaargezet en geïnstalleerd
Perfect weet heel goed wat hij doet
Perfect weet heel goed wat hij doet. Je krijg een heel gedetailleerde uitleg. Supper

Vastaus yritykseltä Xenoware
Bij revisie van mijn oude computer…
Bij revisie van mijn oude computer bleek dat deze eigenlijk beter vervangen moest worden. Xenoware adviseerde mij i.v.m. keuze en wensen, en installeerde ook mijn nieuwe laptop.
Ben uitermate tevreden met deze dienstverlening en ook met de grote bereidwilligheid van de technieker.

Fantastisch!!!
Fantastisch!!!! Ze hebben ons de 5800 cpu kunnen krijgen voordat dat je het gewoon al kon kopen plus 3080 gpu in mijn pc is die echt een beast van een pc
Ik zou het zeker aanraden als een pc wilt maar jezelf niet een kan maken
dan ik hier kopen hoor.
n

Aanrader!
Heel goede communicatie, professioneel advies en een geweldige service. Een aanrader!

Outstanding service
Outstanding service. Always truly dedicated to the customer's best. Highly recommend !

Heel goede communicatie
Heel goede communicatie. Mannen weten waar ze mee bezig zijn en helpen graag. Top service <3

Zeer professionele aanpak
Zeer professionele aanpak, goede prijs in relatie tot het werk dat hij levert. Voor custom pc's of pc-reparaties kan ik Xenoware zeker aanraden.

Vastaus yritykseltä Xenoware
2de pc dat ik koop en steeds goede…
2de pc dat ik koop en steeds goede dienst na verkoop .Zeer betrouwbare verkoper

Snelle server
Snelle server, ze geven je veel info en helpen je goed.

Vastaus yritykseltä Xenoware
goede hulp bij het vinden van de…
goede hulp bij het vinden van de correcte computer, snel geleverd, zeer goed!

Uitstekende bediening
Uitstekende bediening, snelle en degelijke communicatie en was zeer flexibel in het ophalen.

Vastaus yritykseltä Xenoware
Very friendly personnel and very quick build
Very friendly personnel and very quick and clean build. Unless anything goes wrong down the line, I'm pleased and impressed.

Droom pc gebouwd
Droom pc gebouwd. Echt geweldig gedaan door Xenoware!

so far so good
so far so good. Delivered it in time, first after sale service was good as well.

Vastaus yritykseltä Xenoware
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.