TOP BEDRIJF, TOP SERVICE, TOP KWALITEIT, TOP TEAM, ELKE CENT WAARD!
Het begon allemaal begin 2023 toen met de komst van diablo 4 en mijn rug die op dat moment op z'n eind zat. Ik zag toevallig op facebook het bedrijf Fenn custom pc builds verschijnen. De lay out van de website, de afbeeldingen en afgewerkte projecten, spraken me onmiddellijk aan.
Ik nam contact met Steph en al snel volgde een intake gesprek en een meeting. Nadat ik duidelijkheid had geschept over mijn wensen, eisen en noden. Volgde al snel het samenstellen van een awesome build met de op dat moment beste van het beste en het nieuwste van het nieuwste aan hardware en software dat er op dat moment op de markt te verkrijgen was. Maar het neusje van de zalm was het fractal 2 case die men omgetoverd heeft tot The Darth Vader lakwerk die trouwens op facts, hun website, facebook en discord te bekijken is. Alles is tot in de details afgewerkt, van het personaliseren van alle panelen van de case, als een volledig uit RSV vervaardigde machinaal one of a kind frontpanel. De after service, zoals benchmarks, bios, gpu, cpu, ram overclocks en benchmarks waren allemaal van hoogstaande kwaliteit. Elk jaar wordt het onderhoud ook keurig uitgevoerd door het Fenn team. De algemene ervaring is top. Er is geen betere custom build pc bouwer en ze mogen trots zijn op wat men heeft verwezenlijkt!
2. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu