zwembroeken.nl Arvostelua

2 919
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

zeer goede ervaring met zwembroeken.nl. ik had een verkeerde maat besteld, retour opgestuurd, en omgeruild voor een ander exemplaar mits een kleine bijbetaling want het nieuwe model was duurder. bedan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Slechte klantenservice. Wij kochten een zwembroek, maar na 1x gebruik merkte mijn man dat het kruis veel te klein was. Zijn zaakje floepte er uit . Slecht ontwerp. Na melding hierover kreegbik als... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service en bevestiging. Zwemslip besteld op een maandagavond, woensdag in huis. Keurig netjes verpakt in een plastic enveloppe, dus ging gewoon met de post mee. Twijfel je om de juiste confe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

super snelle levering, wij hadden zelf een maatje te klein besteld, hele makkelijke en snelle manier (kosteloos) van retour, volgende dag keurig bericht dat de levering retour was, en wij hadden die... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa
  2. Rantavaatekauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Op zwembroeken.nl vind je mooie heren zwembroeken van topmerken als O'Neill, Diesel, Speedo, Bjorn Borg, Hugo Boss en Calvin Klein. Gratis verzending op bestellingen van meer dan 35 euro EN voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(2 919)

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top zwembroek

24. elokuuta 2023

Hoi,

Bedankt dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld. Super tof!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je zwembroek.
We wensen je veel plezier met de zwembroek en zouden het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops!

snel en eenvoudig

Hoi Roger,

Bedankt voor de mooie 4-sterren beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat je de bestelling als snel & eenvoudig hebt ervaren :)

Veel zwemplezier gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Product in 1 keer goed volgens…

Product in 1 keer goed volgens beschrijving klopt alles,maat ,pasvorm etc.
Levering ; snel ,de volgende dag.

Hoi!

Wauw! Super leuk dat je ons met 5 sterren hebt beoordeeld. We vinden het super tof om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling.

Service is voor ons erg belangrijk, we vinden het dan ook fijn om te horen dat je hier zo tevreden over bent! Bedankt dat je ons vijf sterren hebt gegeven op Trustpilot.

Snel geleverd

Snel geleverd, zodat ik een dag na dat ik de bestelling geplaatst had al kon zwemmen.

Hoi Marco,

Wat fijn dat je al zo snel kon genieten bij het water met je nieuwe zwembroek! Daar doen we het uiteindelijk voor.

We vinden het super tof dat je ons met 5 sterren hebt beoordeeld en willen je dan ook bedanken voor de genomen moeite om deze beoordeling achter te laten.

Veel zwemplezier met je nieuwe zwembroek!

Saanut 5/5 tähteä

makkelijk te bestellen en snelle…

makkelijk te bestellen en snelle levering

15. elokuuta 2023

Hoi Joop,

Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm!
We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook.
Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer!

Goede en snelle service!

14. elokuuta 2023

Hoi Marcel,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, hier zijn we heel blij mee! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling.

Mocht je een keer toe zijn aan wat nieuws, dan zouden we het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops!

Saanut 5/5 tähteä

Kort voor je vakantie nog een zwembroek nodig? Geen probleem bij zwembroeken.nl

Kort voor mijn vakantie nog een zwembroek bestelt. Ruime keus en perfect op tijd en volgens afspraak geleverd. Top.

14. elokuuta 2023

Hoi Guido,

Wat een leuke review zeg! Leuk om te horen dat je zwembroek op tijd is aangekomen voor je vakantie en je gelijk lekker naar het water kon met je nieuwe aanwinst :)

Bedankt voor de mooie 5-sterren review, we waarderen je beoordeling enorm! Zien we je nog eens terug bij één van onze shops?

Mooi assortiment!

Mooi assortiment, prima prijzen, snelle levering.

9. elokuuta 2023

Hoi Henry,

Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren. Fijn dat dit dan ook is gelukt!

We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops!

8. elokuuta 2023

Hoi Karin,

Wat fijn om te horen dat de levering van je bestelling soepel verliep en dat je ons hiervoor vijf sterren hebt gegeven! Hier doen we onze uiterste best voor en vinden het dan ook ontzettend leuk om te horen dat dit is gelukt.

We wensen je veel draag plezier en zien je graag nog eens terug in onze shop!

Alles past

Alles past, snelle levering, product voldoet aan verwachtingen

6. elokuuta 2023

Hoi,

Wat een mooie review heb je ons gegeven! Daar worden we super blij van. We vinden het leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling.

We waarderen je beoordeling enorm en willen je dan ook bedanken voor de genomen moeite!

Saanut 5/5 tähteä

Speedo zwembroek werd netjes op tijd…

Speedo zwembroek werd netjes op tijd geleverd. Was gewoon een brievenbus pakketje. Mooie zwembroek voor een goede prijs. Kan straks gelijk mee op vakantie naar Zuid-Frankrijk!

3. elokuuta 2023

Hoi Edwin,

Super tof dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld!
Fijn om te horen dat de zwembroek netjes op tijd is geleverd door de brievenbus en kan deze mee op vakantie.
We wensen je een fijne vakantie en hopelijk tot de volgende keer!

Saanut 3/5 tähteä

Het is allemaal goed geregeld maar het…

Het is allemaal goed geregeld maar het zou fijn zijn als vermeld werd dat het artikel klein uitvalt

2. elokuuta 2023

Hoi John,

Bedankt voor je beoordeling op Trustpilot.
Wat vervelend om te horen dat het bestelde artikel klein uitviel. We zullen dit intern bespreken.
Hopelijk is de zwembroek die je nu hebt ontvangen wel de juiste maat en heb je hier veel plezier van!

Saanut 5/5 tähteä

Bedankt voor het goede service👍👌

Snel geleverd. Mijn ervaring is prima. Zal ik vaker aankopen doen bij zwembroeken.nl 👍👌

1. elokuuta 2023

Hoi Dhr, Yazdani,

Bedankt voor je mooie 5 sterren review, daar worden we erg blij van! Mocht de zwembroek ooit aan vervanging toe zijn, dan hopen we je uiteraard nog eens weer te zien bij onze shop!

Hoi Hendrik.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven, hier zijn we heel blij mee!
Fijn dat de zwembroek zo goed bevalt. Hopelijk heb je hier veel zwemplezier van en zien we je nog eens terug in onze webshop!

gewoon goed

gewoon goed. Tijdig en correct geleverd

29. heinäkuuta 2023

Hoi Marc,

Bedankt voor je beoordeling op Trustpilot!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We horen het graag als je nog tips voor ons hebt zodat we je de volgende keer 100% tevreden kunnen maken.
Hopelijk zien we je nog eens terug bij een volgende bestelling!

duidelijke site

duidelijke site, snelle levering

31. heinäkuuta 2023

Hoi S. Becht,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling.
Mocht je een keer toe zijn aan een nieuwe zwembroek, dan zouden we het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops!

Kaylee - Klantenservice sokken.nl

Saanut 5/5 tähteä

Super snel geleverd Prima…

Super snel geleverd Prima prijsverhouding

31. heinäkuuta 2023

Hoi Rene,

Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven!
We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren.
Fijn dat dit dan ook is gelukt!
Wij zien je graag weer bij een volgende bestelling.

Super service, mooie spullen

Geheel foutloos en snel geleverd

24. heinäkuuta 2023

Hoi Joost,

Wat tof dat je ons met vijf sterren hebt beoordeelt!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling.
Hopelijk heb je veel plezier van je zwembroek en zien we je nog eens terug in één van onze webshops!

Mooie zwembroeken

Mooie zwembroeken, uitstekende kwaliteit, snel geleverd, goede pasvorm en ik ben er blij mee !!!

23. heinäkuuta 2023

Hoi Heleen,

Bedankt voor het geven van deze mooie review!
Super tof om te horen dat je zo tevreden bent met de zwembroek.
Hopelijk heb je hier veel plezier van en zien we je nog eens terug in één van onze webshops!

Lekker Water

Het is heerlijk winkelen in de Zwembroeken winkel , goed assortiment, goede merken en een helder keuzemenu/filter

23. heinäkuuta 2023

Hoi Ruud,

Wauw vijf sterren!! Bedankt hiervoor!!
Wat fijn om te horen dat je het zo heerlijk vind om in onze webshop te winkelen.
We zouden het leuk vind je nog eens terug te zien in onze zwembroeken webshop of wellicht in één van onze andere webshops!

Kaylee - Klantenservice zwembroeken.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin