Das war unser zweiter Aufenthalt im Krummerhaus. Die Lokalisierung ist perfekt - Supermarkt, Bäckerei, Bahnhof in der engen Nähe. Außerdem sind die Appartements schön, smart eingerichtet, warm und sau... Näytä lisää
Wij zaten in het Jagdhaus in Gerlos. Prachtig ruim en mooi huis op een toplocatie. Heerlijk ontbijt wat elke ochtend klaarstond gemaakt door Sabine. Elke dag opgemaakte bedden en schone handdoeken. H... Näytä lisää
We verbleven bij Sylvana’s Wohlfuhl Hotel in Mayrhofen. Top locatie met vriendelijk personeel. Goed ontbijt verzorgd door Brigitta en nette schone kamers die heel comfortabel zijn. Tal van restaurant... Näytä lisää
We werden heel vriendelijk ontvangen door Christiana Fuchs. Het is een prachtig ingericht appartement. Alles aanwezig. Fijne bedden. Locatie is top, skibus voor de deur. Supermarkt en bakker om de h... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Totaler Urlaub im Zillertal Auf unserer Website können Sie eine Unterkunft buchen und / oder uns Ihre Urlaubswünsche mitteilen. Neben einer Unterkunft können Sie bei uns auch Skipässe, Ausrüstungsverleihe oder Unterrichtsstunden direkt während des Online-Buchungsvorgangs buchen. Durch jahrelange Erfahrung (mehr als 20 Jahre) im Zillertal haben wir ein großes Netzwerk mit verschiedenen Kooperationspartnern aufgebaut. So können wir Ihnen die passende Beratung geben, um einen kompletten Urlaub im Zillertal zusammenzustellen. Alle Möglichkeiten für einen unvergesslichen Sommer- oder Winterurlaub im Zillertal finden Sie auf unserer Website. Wir heißen Sie herzlich willkommen! Totaalvakantie in het Zillertal Op onze website kun je een accommodatie boeken en/of de wensen betreft je vakantie aan ons kenbaar maken. Tevens kun je tijdens het onlineboekingsproces, naast een accommodatie, ook direct skipassen, materiaalhuur of lessen bij ons reserveren. Door jarenlange ervaring (ruim 20 Jaar) in het Zillertal, hebben we een groot netwerk opgebouwd met verschillende samenwerkingspartners. Dit maakt dat wij je uitstekend kunnen voorzien van passend advies om een complete vakantie in het Zillertal samen te kunnen stellen. Bekijk op onze website alle mogelijkheden voor een onvergetelijke zomer- of wintervakantie in het Zillertal. Wij heten je graag welkom!
Yhteystiedot
Unterberg 226, A-6278, Hainzenberg, Itävalta
- +43(0) 6648613547
- info@zillertal-reisen.com
- www.zillertal-reisen.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Natur Chalets Griena Haus Resi und…
Natur Chalets Griena Haus Resi und Lisl.
Alles absolut bestens. Super Unterkunft und Ausstattung in bester Lage.
Außerdem top Hausverwaltung und super nette Vermieter!
Zeer mooie chalet
Zeer mooie chalet, vlotte communicatie.
Wir waren in Gerlos (Ferienhaus…
Wir waren in Gerlos (Ferienhaus Berghof), es hat uns an nichts gefehlt. Die Wohnung war super eingerichtet und die Lage ist großartig.
Ein wunderschönes Chalet
Ein wunderschönes Chalet. Sehr gemütlich eingerichtet. Sympathische Vermieter. Wir haben uns rundum wohl gefühlt.
Heerlijke vakantie gehad in Mayrhofen
Heerlijke vakantie gehad in Mayrhofen. Mathijs van Zillertal-reisen heeft ons in deze corona tijden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in Oostenrijk en samen snel geschakeld. Fijne communicatie en fijne accommodatie. Ofwel top vakantie.
Griena Natuur Chalets zijn erg fijne verblijven!
Griena Natuur Chalets zijn erg fijne verblijven. Ruim van opzet, modern en comfortabel. Supermarkt Mpreis om de hoek met alles vers. Ook de lift naar Penkenbahn of Ahornbahn op loopafstand. Ook uiteten is op loopafstand. Naast het chalet zit ook een typisch traditioneel restaurant met alle bekende Oostenrijkse maaltijden. Niet duur.
The apartment was great with easy…
The apartment was great with easy access to the lifts and walking distance to the city centrum.
Matthijs - our host - was outstanding!
Thank you 🙏
Robert & Family of 6 pers
Amazing owners, fantastic location and a great find!
We had a fantastic stay at Appartements Laura. The owners are amazingly friendly and were so helpful. The apartment is a short walk from the centre of Mayrhofen and the gondola. It is a perfect spot to stay for a holiday in the area.
Ruim en modern appartement met Sauna
Ruim en modern appartement met Sauna. We konden geen ‘puntje van kritiek’ vinden. :-) Heel gastvrij en service gericht.
Wonderful experience
Wonderful experience. Great and welcoming hosts. Beautiful newly build chalets with everything you need.
Schitterend chalet
Wat een prachtig chalet en een top ligging.
Vriendelijke host en erg behulpzaam.
Een echte aanrader.
Naturchalet Griena - Haus Resi
Wir waren im Naturchalet Griena (Haus Resi) zu Gast. Das Haus ist sehr geräumig, nur die Küche ist vielleicht etwas klein, wenn man für bis zu 8 Personen Hauptmahlzeiten selber kochen möchte. Ansonsten ist aber alles vorhanden, sogar die Handtücher wurden nach 3 Tagen gewechselt. Das Haus ist hochwertig eingerichtet und war bei unserer Ankunft sehr sauber. Auch die Vermieterin ist sehr nett und hilfsbereit. Ein klare Empfehlung!
Geweldig mooi en super schoon…
Geweldig mooi en super schoon appartement. Hele goede en vriendelijke gastvrouw.
Appartement Mountainlovers
Appartement Mountainlovers (Hainzenberg) is een ruim, praktisch en schoon appartement met een ruim balkon en geweldig uitzicht! We hebben hier een heerlijke vakantie gehad en de gastvrouw was allervriendelijkst. Een echte aanrader!
Huttentocht
Onze huttentocht met Matthijs was prachtig, gezellig en goed georganiseerd. En als het weer niet meezat was er altijd een snel en goed alternatief. Aanrader!

Vastaus yritykseltä Zillertal-reisen.com
Sehr schöne Ferienwohnung
Sehr schöne Ferienwohnung, alles wie beschrieben. Alles da was man so braucht. Die Eigentümer/in Julia war sehr freundlich und hat mehrfach nachgefragt ob alles passt. Die Aussicht vom Balkon aus war sensationell.
Traumhaft schönes Chalet
Wir hatten eine wunderschöne Woche! Die Unterkunft ist traumhaft schön 🥰 es ist alles sehr modern und es fehlt an nichts. Die Aussicht war genial und die Vermieterin ist sehr liebenswert. Wir kommen gerne wieder 🥰
Heerlijk verblijf gehad
Heerlijk verblijf gehad! Appartement van alle gemakken voorzien. Lekker luxe en ruim allemaal, het appartement was super schoon toen we aankwamen. Ligt net iets buiten het centrum van Gerlos. Paar honderd meter verderop loop je zo naar een supergave speeltuin toe. Leuk voor de kinderen. Kortom; echt een aanrader.
Mooi en schoon appartement voor een zeer redelijke prijs
Het appartement is zeer schoon en zeer compleet. Hartelijke ontvangst. De gastvrouw en de gastheer doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Iedere ochtend broodjesservice. Halverwege werd het appartement schoon gemaakt, de bedden met schone lakens opgemaakt en een ruime hoeveelheid schone badhanddoeken verstrekt. Aanrader.
Tobias Bulich
Empfehlenswerte Unterkunft. Wir waren rundum zufrieden und kommen gerne wieder.