Zentana Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht al 2 maanden op mijn retourgeld. Armbandje te klein, netjes teruggestuurd, ontvangstbewijs gekregen en daarna is het stil. Geen reactie op mail, telefoonnummer werkt niet, echt zeer slecht di... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De armbanden zagen er weer net als de vorige keer precies uit zoals op de afbeeldingen weergegeven. De levering was snel en de armbanden zaten weer in een mooi doosje. De verhouding tussen de prijs en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren. En dat voor iedere prijsklasse , en elke s... Näytä lisää

1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

85 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prachtige Tibetaanse ring

Elke dag draag ik mijn prachtige Tibetaanse ring met gebedsmolentje. Een draai aan het molentje doet mij weer terugdenken aan de tijd dat ik in Tibet verbleef. Het zorgt voor nog meer verbinding en liefde voor anderen.

17. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling.

Wat mooi om te horen! Veel plezier met je Tibetaanse ring.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige sieraden met aandacht verpakt

Prachtige sieraden en altijd supersnel geleverd. Mooi verpakt met een uitleg erbij.

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor de 5-sterrenreview Annelies! Fijn om te horen dat de levering snel was en het product naar wens is.

Veel geluk gewenst met de sieraden en hopelijk tot ziens bij Zentana! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over Zentana

Ik ben zeer tevreden over Zentana, mooie sieraden en minerale, heb mijn schoondochter een gelukte armbandje gegeven ( ze probeert zwanger te raken en heeft daar wat geluk bij nodig . Ik bestel graag bij jullie. Hoop dat jullie nog jaren bij ons blijft 🥰🥰🥰

Vastaus yritykseltä Zentana

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent Katja!

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Veel geluk gewenst met je nieuwe sieraden!

Geweldig breed assortiment

Geweldig breed assortiment, snelle levering en prima service!

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zentana

Fijn om te horen dat alles naar wens is Marianne!

Bedankt voor de positieve review en veel geluk met je nieuwe sieraden!

Mooie producten

Mooie producten, goede prijzen snelle levering°!

Beste M.A,

Bedankt voor je 5-sterrenrecensie. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de sieraden en snelheid.

Veel geluk met de sieraden en wellicht tot ziens!

Vaker review geschreven over Zentana

Vaker review geschreven over Zentana. Mooie sieraden die jarenlang mooi blijven! Ook toen ik een sierraad had ontvangen van een verrassingsdoos, had ik een mail gestuurd omdat ik het niet voelde. Het paste niet bij mij en kende ook niemand in mijn omgeving die ik hiermee blij kon maken. Fijn opgelost. Altijd snelle levering en kwalitatief goed!

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor de 5 sterren-recensie Jennifer!

We wensen je veel geluk met je bestelling en wellicht weer tot een volgende keer 😊

Saanut 5/5 tähteä

Zeer mooie sieraden en altijd supersnel…

Zeer mooie sieraden en altijd supersnel geleverd.

16. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling Simone! Fijn dat de levering en sieraden naar wens zijn.

Veel geluk gewenst met je nieuwe aanwinst! ✨

Met liefde gestuurd

Met liefde gestuurd, verpakt en in ontvangst genomen 🙏🏼♥️🌹

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor de positieve review.

Fijn om te horen!

Een fijne dag verder en veel plezier met de bestelling. 😊

Snelle verzending

Snelle verzending, mooie verpakking, zeer klantvriendelijk. De artikelen zijn in het echt bijna nog mooier dan op de foto! Een genot om te neuzen en een cadeautje om te bestellen.

11. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor je mooie review Marjan!

Fijn dat de levering en de sieraden helemaal aan je verwachtingen voldoen, daar doen we het voor. 😊

Ik wens je veel plezier met je bestelling (en met neuzen!) en wellicht tot ziens bij Zentana.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige armbanden en 1 setje…

Prachtige armbanden en 1 setje oorbellen gekocht met mooie stenen.
Speciaal een balans armbandje met jaspis besteld voor mijn dochter!

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor de positieve beoordeling!

Wat fijn om te horen. 😊 Hopelijk mogen wij je in de toekomst weer blij maken met een geluksmomentje!

Betaalbare kwaliteit

Kwaliteitsvolle producten voor degelijke betaalbare prijzen. Klantservice is vriendelijk en altijd bereid je vragen te beantwoorden. Levering verloopt steeds vlot. De verschillende acties doorheen het jaar zijn top.

3. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor je mooie beoordeling Ellen!

Leuk om te lezen dat je onze acties zo leuk vindt. En natuurlijk fijn dat onze klantenservice naar wens is! Daar doen we het voor.

Geniet ervan, en wellicht tot een volgende keer! 😊

Saanut 4/5 tähteä

Artikelen zijn luxe verpakt en werden…

Artikelen zijn luxe verpakt en werden keurig verzonden. Voldoen aan de gestelde verwachting.

19. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zentana

Fijn om te horen dat alles naar wens is Elly! Bedankt voor de positieve review en wellicht tot ziens bij Zentana.

Veel geluk met de sieraden!

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind het aanbod heel leuk

Ik vind het aanbod heel leuk. De producten zijn mooi van kwaliteit, en goed is verhouding tot de prijs. Leuke verpakking! De levering is zeer snel.

15. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor je positieve recensie Nell!

Fijn om te horen dat de levering zeer snel was en dat ons aanbod naar wens is 😊

Veel plezier met je bestelling, stuur ons vooral een berichtje als je nog vragen hebt.

Saanut 5/5 tähteä

De sieraden zijn precies wat ze op de…

De sieraden zijn precies wat ze op de site lijken . Helemaal prima.

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor je mooie beoordeling Monika!

Wat leuk om te horen dat de sieraden naar wens zijn.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer bij Zentana.

Mooi

Mooi , prachtig

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor de mooie review, Carine!

Aanrader!

Heel goede kwaliteit en prijs. Ben er heel blij mee.Snelle verzending!

29. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling Mireille!

Goed om te horen dat je blij bent met de aankoop. Fijn dat de levering ook snel was. Veel plezier met je sieraden!

Saanut 4/5 tähteä

In de achtjaar van jullie bestaan,heb…

In de achtjaar van jullie bestaan,heb ik geen klacht gehad.jullie hebben heel goed materiaal en grote sortering sieraden. Mijn raad aan jullie blijf zo door gaan en wens jullie veel succes👍👍🕉✋

29. elokuuta 2025

Bedankt voor je mooie recensie, Jacques! 😊

We wensen je veel geluk met de sieraden en hopen je snel weer terug te zien bij Zentana!

Ontzettend klantvriendelijk!

Ontzettend klantvriendelijk!

24. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Zentana

Bedankt voor de mooie beoordeling Thomas!

Goed om te horen dat je tevreden bent met de klantenservice. Veel plezier met je sieraden!

Zentana

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin