www.zen-lifestyle.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Voor de inrichting van onze woonkamer hebben we hulp gekregen van stylist Cora bij Zen Lifestyle. Wat een fijne ervaring! Ze kwam met een compleet andere indeling dan wij zelf hadden bedacht en het re... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De klantenservice laat helaas flink te wensen over. Na de aankoop verandert de toon merkbaar en is de service allesbehalve wat je bij een aankoop in deze prijsklasse zou verwachten. Inmiddels ben... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Diana. We zijn geslaagd voor de prachtige boekenkast en voor het tv meubel. We zijn goed geadviseerd en we kijken dan ook ontzettend uit om alle artikelen te ont... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Sisustussuunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Bij Zen Lifestyle vind je meer dan 20.000 m² wooninspiratie voor ieder interieur. Ontdek onze eigen, herkenbare meubelcollectie én een zorgvuldig geselecteerd aanbod van mooie woonmerken. Van comfortabele banken en fauteuils tot eettafels, stoelen en kasten: alles om van jouw huis een plek te maken die écht bij je past. Je bent van harte welkom in onze showroom in Wijchen, waar onze interieuradviseurs voor je klaarstaan. Liever online shoppen? In onze webshop ontdek en bestel je eenvoudig een groot deel van onze collectie. Veel meubels zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat je snel van je nieuwe interieur kunt genieten.

Hyvä

Kaikki arvostelut

217 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Erg fijn geholpen en advies gekregen

Erg fijn geholpen en advies gekregen. Blij met de nieuwe aankopen.

30. joulukuuta 2025

Beste Guus,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent en blij bent met je nieuwe aankoop. We wensen je veel plezier van je nieuwe meubel en hopen je in de toekomst nog eens in onze winkel te zien.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige meubels & top service!

Prachtige meubels en een ontzettend goede service! Kwam met een te kleine bus aan, en mocht gratis hun leenbus gebruiken om het meubel uiteindelijk nog thuis te brengen. Nogmaals ontzettend bedankt, het meubel staat prachtig!

28. joulukuuta 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je 5-sterrenreview en het delen van je ervaring! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze meubels en service. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubels en hopen je in de toekomst nog eens in onze winkel te zien.

Mooie winkel!!

Aangenaam verrast door deze mooie woonwinkel! Goed geholpen door Jeroen. Geslaagd voor een nieuwe eetkamer set.

28. joulukuuta 2025

Beste Fleur,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je zo goed geholpen bent en hopen dat je gaat genieten van je nieuwe eetkamerset!

Saanut 5/5 tähteä

Mooie winkel met een ruim aanbod

Mooie winkel met een ruim aanbod. Fijn geholpen door Violetta en een mooie tafel met 8 stoelen gekocht.

27. joulukuuta 2025

Beste Mike,

Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen door Violetta. We geven je complimenten aan haar door en wensen je veel plezier me je nieuwe tafel en eetkamerstoelen.

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn geholpen bij het uitzoeken…

Heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze meubels. Ze luisteren goed naar je wensen en nemen echt de tijd om op zoek te gaan naar wat je voor ogen hebt. Bij de meeste meubels veel keuze in materiaal en kleur.
Ook wordt er goede uitleg gegeven over verschillende materialen en waar je rekening mee moet houden en krijgt hier ook alle informatie over mee naar huis.

24. joulukuuta 2025

Beste Hilde,

Bedankt voor je positieve review, daar zijn we heel blij mee! Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen en alles goed is uitgelegd.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne, grote winkel met mooie collectie meubels

Fijne, grote winkel met een mooie collectie, veel in de Japandi stijl wat wij heel mooi vinden. Vriendelijke medewerker Lena heeft goed met ons meegedacht bij het uitzoeken van een eettafel. Nu wachten tot alles binnenkomt!

22. joulukuuta 2025

Beste Kroon,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat leuk om te zien dat jullie bij ons zijn geslaagd voor een nieuwe eettafel. We wensen jullie alvast veel plezier van de nieuwe tafel en hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen helpen!

Mooie woonwinkel!

Afgelopen zondag 2,5 uur gereden vanaf het hoge noorden om nieuwe meubels te shoppen. Begin van deze maand heb ik namelijk mijn eerste woning gekocht. Wat ben ik ongelofelijk blij dat mijn lieve collega mij het Instagram account van deze mooie winkel heeft gegeven. Ik heb mijn ogen uitgekeken van al die prachtige meubels en werd er behoorlijk hebberig van, wat betekende dat ik dus ook erg twijfelde (2 tv meubels of eettafels passen namelijk niet in mijn woonkamer). Debby heeft mij enorm goed en vriendelijk geholpen, dacht mee en luisterde goed naar mijn wensen. Ik kan niet wachten totdat ik mijn nieuwe meubels ontvang! Deze woonwinkel behoort zeker tot mijn favorieten!

21. joulukuuta 2025

Beste Elien,

Ontzettend bedankt voor je leuke en enthousiaste review! Wat leuk om te lezen dat je via een collega bij ons terecht bent gekomen en er zo ver voor hebt willen rijden. We zijn heel blij dat we je aan je verwachtingen hebben voldaan. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe meubels en hopen je in de toekomst nog eens in onze winkel te zien.

Saanut 5/5 tähteä

Het probleem was zeer snel en heel…

Het probleem was zeer snel en heel netjes opgelost !
Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren.
Wij hebben nu een prachtig meubel

5. joulukuuta 2025

Beste Joeri,

Bedankt voor je 5-sterrenreview over onze service! Het is heel fijn om te horen dat we het probleem snel en netjes hebben kunnen oplossen, dat is altijd ons doel. We wensen je veel plezier van je nieuwe meubel.

Saanut 1/5 tähteä

Kast zou binnen 6 tot 8 weken geleverd…

Kast zou binnen 6 tot 8 weken geleverd worden. Dit gingen zij niet redden. Nu hebben ze nog 4 weken uitloop tijd voordat ze moeten compenseren. Nu gaan ze dat ook niet redden en geven ze de feestdagen de schuld en willen niks compenseren. Nu word hij pas 15 Januari geleverd. Heel slecht

19. joulukuuta 2025

Beste Nike,

Vervelend om te horen dat je teleurgesteld bent over de levertijd. Door omstandigheden en onze vaste bezorgplanning is de levering helaas later geworden dan gehoopt. We hebben hierover inmiddels telefonisch contact gehad, de levering ingepland voor 15 januari en zijn je daarbij tegemoetgekomen. We hopen dat we het hiermee netjes hebben opgelost en dat je straks alsnog plezier hebt van de kast.

Saanut 5/5 tähteä

Zen komt haar afspraken en heeft laten…

Zen komt haar afspraken na en heeft laten zien dat zij een uitstekende service bieden, en correct het verzoek hebben opgepakt en uitstekend hebben afgehandeld. daar ben ik heel erg blij mee. hartelijk dank.

18. joulukuuta 2025

Beste Gerwin,

Bedankt voor de leuke en positieve review, daar zijn we heel blij mee! We wensen je heel veel plezier met je nieuwe meubels en hopen je in de toekomst weer te mogen ontvangen in onze winkel.

Fijne ervaring

Ik ben heel fijn geholpen door Nienke, erg mooie meubels kunnen uitzoeken voor in het nieuwe huis.

14. joulukuuta 2025

Beste Sophie,

Bedankt voor de 5-sterrenreview! We zijn heel blij om te horen dat je zo goed geholpen bent door Nienke.

Saanut 4/5 tähteä

Mooie meubels en klantvriendelijk

Online een prachtige kast gevonden en deze in de winkel bewonderd. Verder ook mooie meubels/accessoires en goed geholpen.

14. joulukuuta 2025

Beste Cynthia,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, wat leuk om te lezen dat je geslaagd bent in onze winkel! We wensen je veel plezier van je nieuwe meubels en hopen je in de toekomst nog eens te zien.

Fijne ervaring!

Onlangs hebben we meerdere meubels gekocht bij Zen Lifestyle voor ons nieuwbouwhuis. Tijdens mijn bezoeken aan verschillende meubelboulevards merkte ik dat ik het lastig vond om een geheel te creëren en passende meubels te vinden. Via een goede tip kwam ik uiteindelijk bij Zen Lifestyle terecht. In mijn ogen is dit een ruime, inspirerende winkel met een grote variatie aan meubels, die goed inspeelt op de laatste trends en verschillende prijsklassen aanbiedt. Bovendien werden we erg prettig geholpen door het meedenkende personeel. Kortom: een super fijne ervaring!

11. lokakuuta 2025

Beste Ilse,

Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor! Wat fijn om te lezen dat jullie via een tip bij ons zijn uitgekomen en dat jullie zo’n prettige ervaring hebben gehad.

We wensen jullie heel veel woonplezier in jullie nieuwbouwhuis en hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!

Saanut 5/5 tähteä

Heel goed geholpen en geadviseerd in de…

Heel goed geholpen en geadviseerd in de winkel, er werd echt de tijd voor ons genomen. En ook nog eens levering uit voorraad! Ik ben erg tevreden.

6. joulukuuta 2025

Beste Pien,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn in onze winkel! We vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen voor onze klanten, dus het is mooi dat dit zo is ervaren. En geweldig dat we direct uit voorraad konden leveren.

Bedankt voor het mooie bericht en graag tot een volgende keer!

Team Zen Lifestyle

Fijne ervaring bij zen-lifestyle

Fijne ervaring bij zen-lifestyle. Aangezien wij vanuit de maten van een bouwtekening moesten werken was dit wat lastig, de medewerker van zen heeft ons hier enorm mee geholpen. Samen alles goed uitgemeten en eerlijk advies gekregen. Hierdoor hele mooie nieuwe meubels uit kunnen zoeken! Bedankt!

7. joulukuuta 2025

Beste DaniSan,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat dat een 5-sterrenreview heeft opgeleverd! We wensen je veel plezier van je nieuwe meubels en hopen je in de toekomst nog eens te zien in onze winkel.

Eetkamertafel

Een mooie, moderne tafel gevonden voor een hele aangename prijs. Ook na een probleem met de eerste tafel werd alles zeer netjes opgelost. Ik zou hier zeker terug komen. Gewoon top!

19. marraskuuta 2025

Beste Peter,

Bedankt voor uw 5-sterren review, daar zijn we heel blij mee! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met ons aanbod en dat de service u goed is bevallen. We hopen u nog eens terug te zien in de toekomst, maar wensen u voor nu veel plezier van uw nieuwe tafel!

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische winkelervaring bij Zen…

Wij hebben onlangs Zen Lifestyle in Wijchen bezocht en zijn enorm tevreden over de hele winkelervaring. Het is een prachtige zaak met een zeer gevarieerde en stijlvolle collectie meubels.
Het winkelen zelf was erg fijn en ontspannen. We willen in het bijzonder de vriendelijke verkoopster bedanken. Ze was absoluut niet opdringerig en gaf ons alle ruimte en tijd om zelf een beslissing te nemen. Dit heeft enorm bijgedragen aan een plezierige sfeer.

Dankzij de mogelijkheid om rustig de kleurstaaltjes te bekijken, hebben we een uitstekende keuze kunnen maken voor een prachtig bankstel en bijpassende stoeltjes.

We zijn erg blij met het resultaat!
Mijn tip: U hoeft echt niet het hele land door te reizen om te slagen voor uw interieur. Bij Zen Lifestyle in Wijchen vindt u alles wat u zoekt, gecombineerd met top service.

Echt een aanrader!

7. joulukuuta 2025

Beste Ed,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview, dat waarderen we enorm! We zijn blij om te horen dat alles zo naar verwachting is verlopen en wensen u veel plezier van uw nieuwe meubels.

Saanut 3/5 tähteä

Mooi merk

Mooi merk, veel in de winkel als showmodel te zien.
Medewerker vinden was een uitdaging, ze komen niet naar je toe om te vragen of ze je kunnen helpen. Maar de medewerker die ons uiteindelijk hielp was geduldig en vriendelijk.
Leveringstijden van 12 tot 20 weken zijn m.i. onacceptabel.

5. joulukuuta 2025

Beste Ilse,

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat het merk en de showmodellen in de winkel in de smaak vielen. Wel jammer dat je even moest zoeken naar hulp, dat nemen we zeker mee. Goed om te horen dat de collega die heeft geholpen geduldig en vriendelijk met je om ging.

Wat betreft de lange levertijd: helemaal begrijpelijk dat je dat vervelend vindt. We proberen deze altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren en waar kan te verkorten.

Dank voor je feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn heel goed geholpen door Zhenli! Heel vriendelijk en denkt goed mee. Luisterd ook echt naar je wensen en denkt vanuit belang van de klant :)

6. joulukuuta 2025

Beste Dalila,

Bedankt voor de 5-sterrenreview! We zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent over Zhenli.

Saanut 5/5 tähteä

Ik was op zoek naar salontafeltjes en…

Ik was op zoek naar salontafeltjes en vond een leuke set in jullie showroom. Het leuke was dat ik ze meteen kon meenemen. De medewerkster was heel behulpzaam, beantwoordde mijn vragen en deed moeite om mij als klant in het systeem te vinden. Ook al lukte dat eerst niet. Ze wees me de weg naar het ophaalpunt en ook daar was de medewerker zo vriendelijk om het zware pakket naar mijn auto te brengen en in te laden. Ik ben alleen en deze hulp was zeer welkom. Ik had een fijne klantervaring. Net als even daarvoor toen ik een eetkamerstoel wilde omruilen. Hoewel niet gebruikelijk en volgens het servicepunt geen productiefout begreep zij waarom ik niet blij was en mocht ik de stoel omruilen voor een showroommodel. Wat ook mijn wens was. Kortom, ik ben blij met de wijze waarop medewerkers moeite doen om klanten tevreden te laten zijn met hun aankoop. Ga zo door!

7. marraskuuta 2025

Beste heer/mevrouw Vermoet,

Dank je wel voor je uitgebreide review!
Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel verliep. Ook goed om te horen dat het omruilen van de eetkamerstoel netjes is opgelost zoals jij het graag wilde.

We geven je complimenten zeker door aan het team. Dank voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Team Zen-Lifestyle

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin