www.zen-lifestyle.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Voor de inrichting van onze woonkamer hebben we hulp gekregen van stylist Cora bij Zen Lifestyle. Wat een fijne ervaring! Ze kwam met een compleet andere indeling dan wij zelf hadden bedacht en het re... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De klantenservice laat helaas flink te wensen over. Na de aankoop verandert de toon merkbaar en is de service allesbehalve wat je bij een aankoop in deze prijsklasse zou verwachten. Inmiddels ben... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Diana. We zijn geslaagd voor de prachtige boekenkast en voor het tv meubel. We zijn goed geadviseerd en we kijken dan ook ontzettend uit om alle artikelen te ont... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Sisustussuunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Bij Zen Lifestyle vind je meer dan 20.000 m² wooninspiratie voor ieder interieur. Ontdek onze eigen, herkenbare meubelcollectie én een zorgvuldig geselecteerd aanbod van mooie woonmerken. Van comfortabele banken en fauteuils tot eettafels, stoelen en kasten: alles om van jouw huis een plek te maken die écht bij je past. Je bent van harte welkom in onze showroom in Wijchen, waar onze interieuradviseurs voor je klaarstaan. Liever online shoppen? In onze webshop ontdek en bestel je eenvoudig een groot deel van onze collectie. Veel meubels zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat je snel van je nieuwe interieur kunt genieten.

Hyvä

Kaikki arvostelut

218 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Helaas niet wat je verwacht

Wij hebben aan het begin van het jaar bij Zen Lifestyle een grote aankoop gedaan, waaronder een eettafel + 6 stoelen en een vakkenkast. Helaas zijn wij uiteindelijk vooral teleurgesteld in de manier waarop onze klachten zijn afgehandeld.

Bij de eettafel hebben wij tijdens het verkoopgesprek heel duidelijk aangegeven dat wij een tafelblad met een voelbare, geborstelde houtstructuur wilden. Juist de gladde variant wilden wij niet. Dit hebben wij in de showroom aangewezen en meerdere keren besproken. De verkoopster heeft destijds bevestigd dat dit zo besteld kon worden.

Bij levering bleek het tafelblad echter veel gladder dan het showroommodel dat wij voor ogen hadden en dan wij op basis van het verkoopgesprek verwachtten. Wij hebben dit meerdere keren besproken en geprobeerd samen tot een oplossing te komen. Uiteindelijk werd onze klacht door de leverancier afgedaan met de uitleg dat hout een natuurproduct is en dat ieder blad uniek is.

Dat begrijpen wij uiteraard, maar onze klacht ging niet over een verschil in houtnerf of kleur. Het ging om de afwerking van het blad, een eigenschap waarvoor wij juist bewust hadden gekozen. Ondanks meerdere pogingen om dit uit te leggen, bleek er geen bereidheid om hierin iets voor ons te betekenen.

Ook de vakkenkast werd beschadigd geleverd. Hiervoor werd €150 korting aangeboden op een aankoopbedrag van €1.299. Gezien de beschadigingen vonden wij dit een beperkte tegemoetkoming. Omdat wij inmiddels niet meer zaten te wachten op een omruiling en de bijbehorende wachttijd en planning, hebben wij dit uiteindelijk geaccepteerd.

Derhalve hebben wij gevraagd of zij dan op z'n minst onze tegoedbonnen (a 500 euro) zouden willen uitbetalen, maar ook dat bleek niet mogelijk. Hierdoor blijven wij met een aanzienlijk bedrag aan tegoed zitten dat alleen bij dezelfde winkel besteed kan worden, terwijl onze ervaring inmiddels teleurstellend is.

Wat ons vooral is tegengevallen, is dat er gedurende het hele traject weinig ruimte leek om daadwerkelijk mee te denken over een passende oplossing. Wij begrijpen dat niet iedere klacht naar onze wens kan worden opgelost, maar bij een aankoop van deze omvang hadden wij meer service en oplossingsgerichtheid verwacht.

Voor ons weegt daarom niet alleen de kwaliteit van de geleverde producten mee, maar vooral de manier waarop met onze klachten is omgegaan. Juist daardoor zouden wij hier niet opnieuw een grote aankoop doen.

25. elokuuta 2026

Beste Lars,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring uitgebreid te delen. We vinden het jammer om te lezen dat je ondanks het contact en de aangeboden oplossingen met een teleurgesteld gevoel op je aankoop terugkijkt.

Wat betreft de eettafel hebben we je klacht zorgvuldig beoordeeld en deze voor de zekerheid ook bij de leverancier neergelegd. De leverancier heeft bevestigd dat het bestelde tafelblad correct is geleverd. Omdat het om een natuurproduct gaat, kunnen de mate van borsteling, structuur en afwerking per tafelblad verschillen. Hierdoor kan een geleverd blad anders aanvoelen en ogen dan het specifieke exemplaar in onze showroom. We begrijpen dat dit teleurstellend is wanneer juist de structuur voor jullie een belangrijk onderdeel van de keuze was, maar op basis van de bestelling en de beoordeling van de leverancier konden wij helaas niet vaststellen dat er een verkeerd tafelblad is geleverd.

Voor de beschadigingen aan de vakkenkast hebben we twee oplossingen besproken. Een omruiling was mogelijk, maar omdat jullie aangaven liever niet opnieuw een levertraject af te wachten, is als alternatief een korting van €150 aangeboden. Op 25 augustus hebben we bericht ontvangen dat jullie akkoord gingen met deze oplossing.

We begrijpen dat jullie liever een andere uitkomst hadden gezien bij de tafel. Wel vinden we het jammer om te lezen dat het gevoel is ontstaan dat er niet is meegedacht. We hebben de klacht bij de leverancier laten beoordelen en bij de beschadigde kast zowel een omruiling als een financiële tegemoetkoming aangeboden.

Wat betreft de tegoedbonnen geldt dat deze niet kunnen worden ingewisseld voor contant geld. We begrijpen dat dit in jullie situatie niet de gewenste uitkomst is, maar hierin hanteren wij de voorwaarden die aan de tegoedbonnen verbonden zijn.

Ondanks dat we niet op alle punten tot de door jullie gewenste uitkomst zijn gekomen, vinden we het jammer dat jullie met dit gevoel op het traject terugkijken.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte communicatie en totaal geen klantgerichtheid.

Zeer slechte communicatie en totaal geen klantgerichtheid.

Wij hebben een kast en een tv-meubel gekocht. Bij het tv-meubel werd een levertijd van ongeveer 10–12 weken aangegeven, waardoor wij het eind juni zouden verwachten. Toen eind juni de bestelling nog steeds niet geleverd was, moesten wij hier zelf achteraan bellen. Toen werd ons verteld dat de levering was uitgesteld naar eind juli. Eind juli was het tv-meubel er nog steeds niet en wederom moesten wij zelf contact opnemen om te horen wat de status was.

Het grootste probleem is dat wij continu zelf achter de bestelling aan moesten bellen. Vanuit de winkel kwam nauwelijks tot geen communicatie over de vertraging. Tijdens een telefoongesprek werd bovendien aangegeven dat zij altijd op dinsdag in onze omgeving bezorgen, maar omdat wij inmiddels al zo lang aan het wachten waren, zouden ze een uitzondering kunnen maken en op een andere dag kunnen leveren als daar ruimte voor was.

Toen het tv-meubel eindelijk binnen was, mochten we een bezorgafspraak maken. Tot onze verbazing werd vervolgens doodleuk verteld dat levering op een andere dag niet mogelijk was, omdat de bezorger dan een uur zou moeten omrijden. Blijkbaar werd er totaal niet meegedacht met het feit dat wij al weken langer dan afgesproken op onze bestelling zaten te wachten.

Uiteindelijk hebben we maar eieren voor ons geld gekozen en aangegeven dat levering op dinsdag dan prima was, maar wel aan het einde van de middag. Dit is duidelijk doorgegeven en ons werd verteld dat dit geregeld zou worden. Er werd zelfs aangegeven dat we direct konden bellen als de tijd niet goed zou zijn.

En wat gebeurt er vervolgens? Op maandag ontvangen we ineens een bezorgstatus: 10.00 uur op dinsdagochtend. Precies het tijdstip waarvan we duidelijk hadden aangegeven dat dit niet mogelijk was.

We hebben opnieuw de klantenservice gebeld. De medewerker aan de telefoon kwam helaas allesbehalve klantvriendelijk over en leek vooral geïrriteerd dat we überhaupt belden. Uiteindelijk werd ons verteld dat de levering dan om 13.30 uur zou plaatsvinden.

En toen stonden vandaag, tot onze verbazing, de bezorgers om 10.00 uur op de stoep.

Hoe kan dit zo vaak misgaan?
Vertraging kan gebeuren, maar het gebrek aan communicatie, het telkens zelf moeten bellen, afspraken die niet worden nagekomen en vervolgens ook nog een bezorging op een tijdstip dat meerdere keren expliciet als onmogelijk is aangegeven, vinden wij echt onacceptabel.

Voor ons was dit helaas een zeer teleurstellende ervaring. Wij zullen hier dan ook niet meer onze meubels kopen.

25. elokuuta 2026

Beste Selina,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. We begrijpen dat de langere levertijd en onzekerheid rondom de levering voor veel frustratie hebben gezorgd en vinden het jammer dat je hierdoor met een negatief gevoel op je bestelling terugkijkt.

De levertijd is helaas meerdere keren uitgelopen door omstandigheden rondom het transport van onze importcollectie, waaronder vertragingen in de haven en het verdere transport richting ons magazijn. Hierdoor konden wij zelf helaas ook niet altijd een concrete nieuwe leverdatum communiceren. We begrijpen dat het vervelend is dat jullie daardoor meerdere keren zelf contact hebben opgenomen voor een update. Voor de langere wachttijd zijn we u daarin ook tegemoet gekomen

Wat betreft de uiteindelijke bezorging willen we graag iets verduidelijken. Er was inderdaad afgesproken om na 13.30 uur te leveren en onze klantenservice heeft hiervoor direct contact opgenomen met de planning. Dat de bezorgers toch eerder in de buurt waren, was niet volgens deze afspraak. Zij hebben daarom vooraf telefonisch contact opgenomen met de vraag of levering op dat moment mogelijk was. Hierop is aangegeven dat jullie binnen ongeveer een kwartier aanwezig konden zijn, waarna onze bezorgers hebben gewacht. Wanneer was aangegeven dat levering op dat moment niet mogelijk was, waren zij later op de route teruggekomen.

Ook herkennen wij ons niet in de omschrijving van het contact met onze klantenservice als klantonvriendelijk. Tijdens het betreffende gesprek is juist direct actie ondernomen om de afgesproken bezorgtijd voor jullie te regelen.

Dat neemt niet weg dat het gehele traject door de vertraging en verschillende contactmomenten niet zo soepel is verlopen als we graag hadden gezien. Daarvoor bieden we onze excuses aan en we hopen dat jullie ondanks deze ervaring veel plezier zullen hebben van de nieuwe meubels.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer zeer zeer slechte service

Zeer zeer zeer slechte service. Onze bank is met de verkeerde vulling gevuld in de fabriek (gaf ook de servicemonteur aan). De bank was en is compleet anders als in de showroom. Ook was na een paar keer zitten (letterlijk 1 week, geen intensief gebruik) op de bank al de vulling gaan schuiven en ontstonden er kuilen en plooing van de stof. Na veel contact en weinig mee denken na 3 jaar nog heel erg spijt van onze dure aankoop bij Zen lifestyle.

18. elokuuta 2026

Beste Daisy,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat je na drie jaar nog steeds met een negatief gevoel terugkijkt op je aankoop.

We willen wel graag een aantal zaken verduidelijken. Bij de aankoop is een aanvullende garantie afgesloten die wordt uitgevoerd door AIH. De melding, beoordeling en het bezoek van de servicemonteur zijn daarom rechtstreeks via AIH verlopen en staan los van onze eigen klantenservice. Wij ontvangen deze meldingen ook niet automatisch.

Uit het servicerapport van AIH blijkt dat de bank is uitgevoerd met een vlokvulling. Bij dit type vulling is het normaal dat deze tijdens het gebruik gaat vormen en regelmatig goed opgeklopt moet worden om de vulling opnieuw te verdelen. De monteur heeft hierover uitleg gegeven en in het rapport vastgelegd dat je de bank zelf zou gaan opkloppen.

Daarnaast herkennen wij ons niet in de uitspraak dat de monteur zou hebben vastgesteld dat er vanuit de fabriek een verkeerde vulling in de bank is geplaatst. Dit blijkt ook niet uit het door de monteur opgestelde servicerapport.

We begrijpen dat je teleurgesteld bent wanneer een bank anders aanvoelt of oogt dan verwacht, maar vinden het belangrijk om bovenstaande informatie bij je review te verduidelijken.

Saanut 2/5 tähteä

We hebben dec 25 een prachtig bankstel…

We hebben dec 25 een prachtig bankstel gekocht en ook goed geholpen, helaas hadden we toen we hem binnen kregen een klacht over een stuk wat inzakt, de service is dermate slecht dat we er nu nog mee zitten, de kosten die we moeten betalen is belachelijk, en als het het bedrijf zegt niks aan de hand moet je gewoon betalen, anders word het vergoed! Maar is het niet duidelijk dat dat geen service is, bij service komen ze langs zonder te hoeven betalen en zeker na een snelle melding! Heb meerdere mensen gesproken met zelfde probleem, die zeggen ook nooooit meer!!!

18. elokuuta 2026

Beste Bianca,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je tevreden was over de aankoop en het advies in onze showroom. We vinden het daarom extra jammer dat je onze service rondom de klacht anders hebt ervaren.

Je eerste melding hebben wij in december ontvangen en op basis van de aangeleverde foto's beoordeeld. Omdat hierop geen gebrek kon worden vastgesteld, hebben wij aangeboden om een externe servicemonteur langs te laten komen. Daarbij is aangegeven dat de kosten alleen voor jou zijn wanneer uit de beoordeling blijkt dat er geen sprake is van een gegronde klacht. Wanneer er wél een gebrek wordt vastgesteld, nemen wij deze kosten voor onze rekening. Op dit voorstel hebben wij destijds geen reactie meer ontvangen, waarna de servicemelding is gesloten.

In juli heb je dezelfde klacht opnieuw bij ons gemeld. Ook deze hebben wij beoordeeld en opnieuw hebben we aangeboden een externe servicedienst in te schakelen onder dezelfde voorwaarden. We zijn hierover momenteel nog met je in gesprek.

We begrijpen dat je graag wilt dat er direct kosteloos een monteur langskomt, maar wanneer op basis van de aangeleverde informatie geen gebrek kan worden vastgesteld, hanteren wij bovenstaande werkwijze. Uiteraard blijven we graag met je in gesprek om de klacht verder te beoordelen en tot een passende afronding te komen.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring met Zen…

Zeer slechte ervaring met Zen Lifestyle.

Wij hebben een verkeerde lamp geleverd gekregen. Ondanks dat de fout niet bij ons lag, werd de lamp niet teruggenomen en kregen we geen passende oplossing aangeboden. De klantenservice was totaal niet behulpzaam en liet ons uiteindelijk gewoon met het probleem zitten.

Na onze klacht geeft Zen Lifestyle nu aan dat zij de situatie “intern hebben nagekeken” en tot de conclusie zijn gekomen dat de juiste lamp zou zijn geleverd. Dat maakt de gang van zaken voor ons alleen maar onbegrijpelijker. Er wordt een andere/verkeerde lamp bezorgd en vervolgens wordt de verantwoordelijkheid bij de klant neergelegd.

Dat iets intern wordt nagekeken is natuurlijk prima, maar daarmee verandert niet wat er daadwerkelijk bij ons is afgeleverd. In plaats van serieus naar onze klacht en het geleverde product te kijken, wordt simpelweg gesteld dat er volgens hun administratie niets fout is gegaan.

Wanneer een bedrijf een fout maakt, kan dat gebeuren. Het gaat erom hoe je die fout vervolgens oplost. Helaas was van een oplossing of enige vorm van klantgerichtheid hier geen sprake.

De service is voor ons dan ook zeer teleurstellend. Wij raden Zen Lifestyle absoluut niet aan en zullen hier zelf nooit meer iets kopen.

13. tammikuuta 2026

Beste,

Bedankt voor uw review. We vinden het jammer dat u onze service zo heeft ervaren.

We hebben uw bestelling en de situatie intern nagekeken. Hieruit blijkt dat de lamp is geleverd zoals deze bij ons is besteld. Daarom konden wij helaas niet meegaan in het standpunt dat er een verkeerde lamp was geleverd.

We begrijpen dat dit teleurstellend voor u is en vinden het jammer dat we hierin niet tot een oplossing zijn gekomen.

Super geholpen

Super geholpen door Olaf, Daan en Xavier

Beste Colet,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, daar zijn wij heel blij mee! We geven je complimenten door aan Olaf, Daan en Xavier en hopen je in de toekomst nog eens te zien.

Goede en snelle levering/service

Goede en snelle levering en service. Ze helpen om alles in de aanhanger te zetten. Aardige, nl sprekende medewerkers met humor:)

Beste Allard,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, daar zijn wij heel blij mee! We wensen je veel plezier met je nieuwe meubel en hopen je in de toekomst nog eens te zien!

Daan en Xavier bestelling ophalen

Daan en Xavier hebben ons vriendelijk, vrolijk en goed geholpen bij onze bezorging ophalen!

Beste Laura,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, daar zijn wij heel blij mee! Wat fijn dat Daan en Xavier jullie zo goed hebben geholpen. We wensen jullie veel plezier met je nieuwe meubel en hopen jullie in de toekomst nog eens te zien!

Saanut 5/5 tähteä

TV dressoir slecht bij aflevering

TV dressoir was niet goed bij aflevering. Dit is vakkundig opgelost door service monteur Jeroen. Rustig, geduldig en bekwaam. Hier moeten er meer van zijn.

30. heinäkuuta 2026

Beste Marco,

Bedankt voor je 5-sterrenreview en het vertrouwen in ons. Jammer dat het tv-meubel niet goed was bij aflevering, maar we zijn heel blij dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen! We geven je complimenten door aan Jeroen en wensen je veel plezier met je nieuwe tv-meubel!

Saanut 1/5 tähteä

Slechte kwaliteit en trage klachtenafhandeling

Ik heb op 30 juni een Monza bureaustoel besteld bij Zen Lifestyle. Na ruim 1,5 week wachten werd de stoel geleverd, maar bij het monteren bleek deze direct al niet in orde. De rugleuning rammelde, zat scheef en was duidelijk krom/gedraaid, waardoor je ook scheef in de stoel zat. Daarnaast werkte de achteroverleunfunctie niet.

Na contact met de serviceafdeling werd er een week later een nieuwe stoel geleverd, maar ook deze bleek opnieuw defect. Wederom waren de rugleuning en armleuningen krom en adviseerde zelfs de monteur om de achteroverleunfunctie niet te gebruiken, omdat er kans zou zijn dat deze afbreekt. De stoel is daarom direct weer meegenomen.

Inmiddels zijn we bijna vier weken verder en is er nog steeds geen oplossing. We worden geïnformeerd dat het intern besproken wordt met de servicemonteur, maar na een week wachten hebben we nog steeds geen duidelijkheid.

Twee stoelen achter elkaar met vergelijkbare gebreken is simpelweg onacceptabel. Voor een bureaustoel van € 250 mag je verwachten dat deze deugdelijk is en veilig gebruikt kan worden. Erg teleurstellend, zowel de kwaliteit van het product als de lange afhandeling van de klacht.

24. heinäkuuta 2026

Beste Maxine,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Het spijt ons dat je twee keer een stoel hebt ontvangen die niet aan de verwachtingen voldeed. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die wij willen leveren en we begrijpen dat dit erg teleurstellend is.

Het klopt dat de afhandeling langer heeft geduurd dan wenselijk. In de tussentijd hebben wij de situatie intern onderzocht om tot een passende oplossing te komen. Inmiddels hebben wij je per e-mail benaderd om een afspraak in te plannen, zodat we dit voor je kunnen afronden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We doen ons best om dit zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen.

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Ik bestel daar nooit meer iets. Wat een slechte service. Na 20 weken op 3 zeer prijzige kasten te hebben gewacht wordt er van 1 kast het verkeerde model geleverd, van 1 kast werken de deurtjes niet en op alle kasten hangen druipers van de verf. Daarnaast sluiten de schappen en staanders niet netjes op elkaar aan, schots en scheef. Dit hebben wij direct na levering gemeld. Nu zijn we inmiddels 10 weken verder en is na heel vaak zelf navraag doen de voorgestelde oplossing van Zen: Opnieuw 24 weken wachten op vervangende kasten, het (forse) aankoopbedrag bij hen besteden aan iets dat we niet nodig hebben of naar de geschillencommissie. Ze willen totaal niet meedenken of de koop ontbinden zodat wij verder kunnen.

Update:
Wat in de vriendelijke reactie hieronder niet vermeld wordt is dat de kast uberhaupt niet meer in de gewenste kleur geleverd kan worden omdat er een breuk is ontstaan met de leverancier. Dit melden ze pas nadat we navraag doen wat de levertijd zou zijn als we toch de kasten opnieuw zouden laten leveren.

24. heinäkuuta 2026

Beste WM,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het vervelend dat de levering en de kwaliteit van de kasten niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

Na je servicemelding hebben wij de klacht in behandeling genomen volgens de geldende CBW-voorwaarden. Omdat herstel in dit geval niet mogelijk bleek, hebben wij een passende oplossing aangeboden in de vorm van omruiling of een herkeuze. De levertijd van de vervangende kasten is afhankelijk van onze leverancier. We begrijpen dat dit voor jou een teleurstellend vooruitzicht is, maar hier hebben wij helaas geen invloed op.

We begrijpen dat je liever de koop wilt ontbinden. Op basis van de toepasselijke voorwaarden en de wettelijke regeling zijn wij echter eerst verplicht en gerechtigd om de klacht op te lossen door herstel of vervanging. Daarom kunnen wij op dit moment niet aan dat verzoek voldoen.

We realiseren ons dat dit niet het antwoord is waarop je had gehoopt. Ons standpunt hierover is eerder ook met je gedeeld. Uiteraard staat het je vrij om, zoals aangegeven, contact op te nemen met de Geschillencommissie als je het niet eens bent met onze oplossing.

_____________________________________________________________

Update:
We begrijpen dat deze situatie erg teleurstellend is en dat het vervelend is dat er na de levering problemen met de kasten zijn ontstaan.

De informatie dat de kasten niet meer in de oorspronkelijke kleur besteld kunnen worden, hebben wij zelf pas gisteren ontvangen. Daarom konden wij dit ook niet eerder met de klant delen.

We hebben gisteren opnieuw contact gehad en een korting aangeboden. Daarnaast is de eerder aangeboden herkeuze nog steeds mogelijk.

We blijven de situatie uiteraard verder bekijken en vinden het jammer dat dit zo is gelopen.

LET OP!!

LET OP!!! Mijn slechtste aankoopervaring ooit. Ik raad iedereen af om hier een aankoop te doen.

Ik heb een nieuwe tafel gekocht en deze zelf opgehaald in een volledig gesloten verpakking. Bij het uitpakken thuis bleek er al een duidelijke kras midden op het tafelblad te zitten.

Wat mij het meest heeft geschokt, is dat er in eerste instantie werd gesuggereerd dat ik de kras zelf zou hebben veroorzaakt tijdens het openen van de verpakking. Dat is volstrekt ongeloofwaardig. De verpakking wordt namelijk aan de zijkant geopend, terwijl de kras zich midden op het tafelblad bevindt. Dat verwijt voelde niet alleen onterecht, maar ook respectloos.

Daarna werd als oplossing voorgesteld om een meubelmaker langs te sturen om een splinternieuwe tafel te repareren. Ik heb echter een nieuwe, onbeschadigde tafel gekocht en niet een tafel die direct na aankoop gerepareerd moet worden.

Toen ik aangaf dat ik dit niet accepteer, werd zelfs voorgesteld om genoegen te nemen met slechts 50% van het aankoopbedrag. Dat vind ik onbegrijpelijk.

De manier waarop mijn klacht is afgehandeld en de wijze waarop ik te woord ben benaderd, hebben mijn vertrouwen volledig weggenomen. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor een beschadigd geleverd product, kreeg ik het gevoel dat de schuld eerst bij mij werd neergelegd.

Voor mij is klantenservice juist belangrijk op het moment dat er iets misgaat. Op dat punt is Zen Lifestyle volledig tekortgeschoten. Ik zal hier nooit meer iets kopen en raad anderen aan om goed na te denken voordat zij hier een aankoop doen.

23. heinäkuuta 2026

Beste Hajar,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren.

Toen je melding maakte van de beschadiging hebben wij direct gekeken naar een passende oplossing. Volgens de geldende voorwaarden mogen wij een klacht in eerste instantie oplossen door herstel of, wanneer herstel niet mogelijk is, door het product om te ruilen. Omdat herstel in dit geval niet mogelijk bleek, hebben wij direct aangeboden de tafel om te ruilen. Daarnaast hebben wij, als alternatief, een passende korting aangeboden wanneer je ervoor zou kiezen de tafel te behouden en de beschadiging professioneel te laten retoucheren. Dit is een oplossing waar vaker naar tevredenheid voor wordt gekozen.

Aangezien je ervoor hebt gekozen de tafel zelf bij ons af te halen, hanteren wij ook dat een vervangend exemplaar door de klant wordt opgehaald. Dit is ons gebruikelijke beleid bij afhaalorders. Desondanks stonden wij open om samen naar een passende oplossing te kijken.

Tijdens het contact is de communicatie helaas dusdanig geëscaleerd dat onze medewerkers op een manier zijn benaderd die wij niet acceptabel vinden. We begrijpen dat een beschadigd product voor teleurstelling zorgt, maar verwachten wel dat gesprekken respectvol blijven.

Het spijt ons dat we er samen niet zijn uitgekomen. Wij hebben steeds de intentie gehad de klacht conform de geldende voorwaarden op te lossen door middel van een omruiling.

Toppers Daan en Xavier

Daan en Xavier hebben heel fijn geholpen en onze hond Ted was meteen dol op ze!

18. heinäkuuta 2026

Beste Hille,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn dat de bezorging goed is verlopen. Leuk dat de hond de bezorgers zo leuk vond! We wensen je veel plezier met je nieuwe meubels.

Fijne service

Fijne medewerkers

18. heinäkuuta 2026

Beste Guus,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat de service fijn is, daar doen we ons best voor.

Saanut 5/5 tähteä

De bezorger belde vriendelijk op tijd…

De bezorger belde vriendelijk op tijd op dat ze er binnen 20 minuten zouden zijn! De bank werd netjes binnengebracht!

16. heinäkuuta 2026

Beste Ilona,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn dat de bezorging goed is verlopen. We wensen je veel plezier met de nieuwe bank!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne service door bezorgers!

Super bezorging! Gebeld van te voren, aardige mannen! Helemaal top!!

14. heinäkuuta 2026

Beste Henrieke Van Ginkel,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de bezorging zo prettig is verlopen en dat onze bezorgers je vooraf netjes hebben gebeld.

We geven je complimenten graag aan hen door. Veel plezier met je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Top geholpen door Dean en Xavi bij het…

Top geholpen door Dean en Xavi bij het afhaalmagazijn!

11. heinäkuuta 2026

Beste Noah Donkers,

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen door Dean en Xavi in ons afhaalmagazijn. We geven jouw complimenten graag aan hen door.

Veel plezier met je aankoop!

Saanut 1/5 tähteä

Pas op voordat je hier iets koopt

Pas op voordat je hier iets koopt.

Mijn ervaring met dit bedrijf is buitengewoon teleurstellend. Zolang alles goed verloopt, lijkt de service professioneel en klantgericht. Maar zodra je een klacht hebt, verandert die houding volledig. Vanaf dat moment voelde ik mij niet als een gewaardeerde klant, maar als een probleem dat zo snel mogelijk moest worden afgehandeld.

Mijn fauteuil voldeed op meerdere punten niet aan wat mij tijdens de aankoop was voorgespiegeld. De kleurstaal waarop ik mijn keuze heb gebaseerd, werd onder zodanige lichtomstandigheden getoond dat deze een vertekend beeld gaf van de werkelijke kleur. Hierdoor week de geleverde fauteuil zichtbaar af van de kleur die ik op basis van de presentatie mocht verwachten. Daarnaast ontbrak de telefoonhouder die ik verwachtte en zat er ook nog een duidelijke afwijking in de stof.

Wat deze ervaring echt onacceptabel maakte, was de manier waarop mijn klacht werd behandeld. In plaats van serieus onderzoek te doen of verantwoordelijkheid te nemen, werd mijn klacht stelselmatig gebagatelliseerd. De houding van de klantenservice kwam op mij over als arrogant, star en vooral defensief. Er leek geen enkele bereidheid te bestaan om daadwerkelijk naar een oplossing te zoeken. Alles was erop gericht om iedere vorm van aansprakelijkheid af te wijzen en mijn klacht zo snel mogelijk van tafel te vegen.

Pas nadat ik mijn rechtsbijstand had ingeschakeld, veranderde de opstelling van het bedrijf. Uiteindelijk ontving ik alsnog een financiële vergoeding. Dat roept een logische vraag op: als het bedrijf werkelijk van mening was dat er niets mis was, waarom bleek een financiële compensatie dan ineens wél mogelijk zodra er juridische bijstand werd ingeschakeld?

Voor mij bevestigt dit dat een klacht pas serieus wordt genomen wanneer een klant zich juridisch laat vertegenwoordigen. Dat is niet de manier waarop een betrouwbaar en integer bedrijf met zijn klanten hoort om te gaan. Juist op het moment dat er iets misgaat, laat een organisatie zien waar zij werkelijk voor staat.

Deze kwestie heeft mij onnodig veel tijd, energie en frustratie gekost. Van een onderneming die zichzelf als premium positioneert, mag je verwachten dat zij verantwoordelijkheid neemt, transparant communiceert en haar klanten met respect behandelt. Mijn ervaring was precies het tegenovergestelde.

Mijn vertrouwen in dit bedrijf is volledig verdwenen. Ik zal hier nooit meer iets kopen en kan anderen, op basis van mijn eigen ervaring, niet adviseren om dat wel te doen.

31. maaliskuuta 2026

Beste Egon van Alst,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te lezen dat je zo op deze situatie terugkijkt.

Tijdens het traject hebben wij de klacht zorgvuldig beoordeeld. De fauteuil is geleverd conform de gekozen stofstaal en de ondertekende order. Wat betreft de telefoonhouder is later gebleken dat hierover tijdens een eerder contact met de verkoper een miscommunicatie is ontstaan. Hoewel dit niet op de order stond vermeld, hebben wij ervoor gekozen om hierin alsnog met je mee te denken en de fauteuil retour te nemen.

We begrijpen dat het traject voor jou niet naar wens is verlopen en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. Dat betreuren wij. Ondanks dat we niet op alle punten dezelfde kijk hebben op de situatie, hebben we geprobeerd tot een passende oplossing te komen.

Het spijt ons dat we je vertrouwen niet hebben kunnen behouden en we wensen je veel succes voor de toekomst.

Toppers

Toppers, zelfs stoel in elkaar gezet

2. heinäkuuta 2026

Beste Kevin Blonk,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat onze bezorgers zelfs de stoel voor je in elkaar hebben gezet.

Veel plezier met je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

De bezorgers waren erg betrokken hebben…

De bezorgers waren erg betrokken hebben mij goed gehokpen, snelle levering binnen korte tijd was t klaar.
Dankjewel Jeroen & Tim

2. heinäkuuta 2026

Beste Gulsen Kaya,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Jeroen en Tim en dat de levering snel en prettig is verlopen.

We geven de complimenten natuurlijk aan hen door. Veel plezier met je aankoop!

Team Zen Lifestyle

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin