Dobry sklep
Dobry sklep, ale z tymi cenami to czasem przesadzają. Do tego często niemiły personel, jakby pracował tam za karę.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Sklep "Żabka" Katowice ul. Szopienicka 13, w dniu dzisiejszym 01.01.2026 udając się z mężem i psem na spacer chciałam zakupić w sklepie kilka produktów godzina była 21:06 podchodząc do sklepu drzwi zamknięte ale światło się świeciło jak zwykle jak idą siku nie dają kartki sądziłam że żabka powinna być otwarta podeszłam od zaplecza pukając szukając wkoncu właścicielka otwarła zapytałam czemu sklep zamknięty skoro wisi kartka że do 22 na to ona że sklep dziś do 20 ja odp.ze jak to a gdzie ta informacja właścicielka podała info na kartkę ma drzwiach mówię że jej nie ma to odp.ze mi pokarze z mężem i psem udałam się do przednich drzwi a Pani otwarła wskazała kartkę na dole na wysokości kostki a później nam spsikala twarz gazem pieprzowym mi i mężowi. Sprawa trwafia na policję bo niczym nie zawiniłam pytając o jawne godziny otwarcia a właścicielka nadużyła środków przymusowego bezpieczeństwa wobec Nas. Niespełna rozumu kobieta prowadzi żabkę...co jeśli kiedyś wyciągnie pistolet bo myśli że jej wolno???
Personel Żabki, DPD Pickup Sklep Żabka (PL70458)
Nakielska 268, 85-391 Bydgoszcz zgubił paczkę dostarczoną przez DPD. Proszę przeszkolić Personel sklepu jak magazynować nie odebrane paczki. Pomimo telefonów do Właścicielki Żabki rano nie udało się znaleźć paczki. Następnie po południu otrzymałem telefon, że się odnalazła.
15 km jazdy 4 razy, bo ktoś gdzieś odłożył nie tam gdzie powinien. Personel nie przeprosił i nie zaproponował rekompensaty. Nie polecam wybierać tego punktu odbioru.