Youssef Maler Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg har haft Youssef Maler til at ordne mit køkken - jeg er meget tilfreds. Fra første møde omkring opgaven og aftale hvad der skulle laves samt tidsplan og under den endelige udførsel var der di... Näytä lisää

Hurtig og fleksibel udførelse af arbejdet. Youssef arbejder effektivt og godt. Dog vigtigt at tage sig tid til en grundig og klar forventningsafstemning omkring farve, pris mm., inden han går i gang... Näytä lisää

Vi har to gange brugt Youssef Maler til at totalmale vores lejligheder inden indflytning. Begge gange har han leveret et 100% kvalitets arbejde. Både lofter, vægge og træværk er malet til perfekti... Näytä lisää

1. Maalikauppa

Malerarbejdet

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Har fået renoveret min klinik og stod…

Har fået renoveret min klinik og stod og manglede akut en maler til at spartle og filte nye gipsvægge. Youssef er hjælpsom, effektiv og gjorde et fantastisk arbejde. Han kom over weekenden og færdiggjorde alt som aftalt. Fik endda lov til at låne hans stige for at jeg kunne male væggene med en farve. God service og fair pris. Vil til hver en tid bruge Youssef igen.

28. toukokuuta 2026

Jeg kan varmt anbefale Youssef Maler

Jeg kan varmt anbefale Youssef Maler. Han er omhyggelig og leverer exceptionel håndværkskvalitet, og er særdeles pålidelighed. Han har været utrolig imødekommende i dialogen, og han tilpassede opgaven præcis efter vores behov. Samtidig er han altid venlig og imødekommende. Hvis du vil have en maler, du kan stole på, er Youssef Maler det oplagte valg.

22. huhtikuuta 2026

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse; Youssef overholder alle aftaler, arbejder effektivt og kvaliteten er fuldstændig i top. Klar anbefaling og en ekstra stjerne herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. huhtikuuta 2026

Youssef Maler - Seriøs kvalitet.

Begge gange har han leveret et 100% kvalitets arbejde. Både lofter, vægge og træværk er malet til perfektion. Derudover overholder Youssef Maler altid alle aftalte og aflever en ren og pæn lejlighed, efter endt arbejde. Prisen er fair og altid konkurrencedygtig.
Jeg kan varmt anbefale Youssef Maler!

27. syyskuuta 2025

Bedste maler i København

Youssef har malet hele min lejlighed til perfektion.. Han udfører et arbejde af høj kvalitet og sikre sig altid at alt er i orden inden han er færdig. Han efterlader lejligheden ren, prisen er rimelig og jeg vil til enhver tid anbefale ham til alle.

Sabira

10. kesäkuuta 2025
Youssef Maler-logo

Vastaus yritykseltä Youssef Maler

Mange tak
Vh Youssef maler

Jeg vil varmt anbefale Youssef Maler

Jeg vil varmt anbefale Youssef Maler. Kvaliteten af arbejdet var upåklagelig og prisen - rimelig. Han er nem at kommunikere med og overholder aftaler . Han malede min stue ,køkken og badeværelset. Jeg vil sikkert kontakte ham igen!

15. huhtikuuta 2025

Youssef malede mit ret ramponerede…

Youssef malede mit ret ramponerede køkken mens jeg var på ferie.
Jeg kom hjem til et flot nymalet køkken- spartlet, filt på loftet og malet. Udført som vi havde aftalt - og til tiden.
Youssef er en super god maler, energisk og venlig. Havde selv fået ham anbefalet og anbefaler ham gerne til andre.

29. heinäkuuta 2024