Creativecarve Arvostelua 16

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fantastisk

Så nem at bruge.... Det eneste jeg mangler er en ordentlig manual til de forskellige 'bits', men jeg må jo prøve mig frem😉

14. helmikuuta 2026

Kan varmt anbefales

Vi har lige modtaget 2 stk graveringspenne. En julegave, der blev forsinket pga fragt.
Var bange for jeg blev snydt. Meeen de sendte en sød mail, hvori der stod at pakken var forsinket pga stor efterspørgsel, og hvis vi slette ordren, skulle vi kontakte dem. Hvilket vi ikke ville.
Da vi så fik dem, var der en stor tak fordi vi var tålmodige.
Og de virker. Så kan varmt anbefales herfra.

3. tammikuuta 2026

Lækkert og kreativt🌟🌟🌟🌟🌟

Et fantastisk kreativt og hyggeligt produkt!

Nok noget af det bedste jeg har givet min kæreste og jeg i lang tid, og vi indgraverede både skærebræt og glas, hvilket blev så fint!

Kæmpe anbefaling herfra🌟🌟🌟🌟🌟

3. lokakuuta 2025

Min indgraveringspen er blevet brugt…

Min indgraveringspen er blevet brugt hver dag lige siden jeg fik den, den gav mig ligepræcis de muligheder for at være kreativ med indgravering i både træ, metal og glas som jeg havde håbet på. Så den får altså lige 5 stjerner af mig. :-)

1. lokakuuta 2025

Jeg er SÅ begejstret 🙂

Jeg er virkelig begejstret for både produktet, men i den grad også for service og levering, det betyder så meget når man driver en virksomhed. Og alt her er bare spot on!

Selve produktet er super lækkert, man får virkelig brugt sin kreativitet. Den er vildt nem og bruge, og så elsker jeg alt ved, at man med dette produkt, kan lave vildt flotte og personlige indgraveringer i både træ, glas og læder mv.

Jeg glæder mig sådan til at aflevere personlige gaver med sjæl fremover ❤️

Kan varmt anbefales

1. lokakuuta 2025

Jeg er helt vild med min…

Jeg er helt vild med min Indgraveringspen, den er så nemt at bruge, jeg skulle bruge den til at lave personlige gaver og til at upcyckle vaser, og små glas til indretningen derhjemme.
Jeg overvejer at købe en til min svigerinde i julegave, hun elsker også DIY og kreative ting nemlig.

2. lokakuuta 2025

Bedste service jeg længe har oplevet!

Bedste service jeg længe har oplevet!

Jeg havde bestilt en graveringspen - men desværre overset fristen for afhentning i pakkeshop.

Ved henvendelse til virksomheden, blev jeg mødt af imødekommenhed og forståelse for situationen, og tilbud om at genfremsende pakken uden beregning.

Jeg havde nu gerne betalt for min egen dumhed, men “Josefine” kommunikerer så fint og med opfølgning på at pakken var modtaget retur - og fremsendes igen.

Simpelthen så dejligt at blive mødt som menneske / at et sympatisk og nærværende menneske i den anden ende. :)

Tak - bare tak!

13. toukokuuta 2025

Du får ikke det der er vist på billedet men en discount version

Bestilte en graveringspen som afbilledes rigtig fint på deres hjemmeside . idag modtog jeg produktet som på ingen måde er det samme produkt som de viser på siden. ….Det er en billig kina model i discount indpakning….. hvis du tænker at købe denne pen som en gave til nogen, skal du vide at du ikke får det der er afbilledet på deres hjemmeside.

25. huhtikuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili