Støtte til skoleprojekt Jeg arbejder som lærer på en skole. Jeg skulle indrette et meditations/yogarum til mine elever, men manglede midler. Jeg spurgte Yogaudstyr.dk om de havde lyst til at donere n... Näytä lisää
Bedste gravidpude nogensinde! Jeg bestilte Theralinepuden hos Yogaudstyr. Den blev sendt super hurtigt og jeg har modtaget den her til morgen. Puden er fantastisk! Det eneste jeg fortryder er at jeg i... Näytä lisää
Har købt flere bærestropper til yogamåtter. Disse er virkelig gode og fås i flere flotte farver. Yogaudstyr.dk yder også en god service og er lynhurtige til at levere (jeg fik mine varer leveret ind... Näytä lisää
Super kundeservice. Bare i god kvalitet til fornuftig pris. En pakke gik i stykker undervejs (Postnord), men alt blev klaret til topkarakter. Handler gerne hos yogaudstyr.dk igen.
Stort udvalg i udstyr til yoga & pilates - alt fra økologiske yogamåtter til ayurvedisk superfood. Se workshops og retreats.
Yogaudstyr.dk, 2100, København Ø, Tanska
- +45 72 28 95 95
- mail@yogaudstyr.dk
- www.yogaudstyr.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Min vare virker til at være fin
Min vare virker til at være fin, men har endnu ikke fået afprøvet dem
Leveret med gls dagen efter bestilling
Leveret med gls dagen efter bestilling. Kvalitet i top
Bestilte yoga måtte onsdag og torsdag …
Bestilte yoga måtte onsdag og torsdag ar den klar til afhentning 🤗
Fantastisk service med super hurtig…
Fantastisk service med super hurtig levering og varen var lige som ønsket 🙏🏻
Bestilte i går og fik varerne idag
Lækker yogamåtte til få penge
Lækker yogamåtte til få penge. Den skal bruges når jeg er på ferie, men jeg er virkelig overrasket over kvaliteten. Den er super lækker. Pakken kom dagen efter jeg bestilte. 10 ud af 10 stjerner fra mig.
Superhurtig
Jeg bestilte forskellige træningselastikker mandag formiddag og de var klar til afhentning i pakkeshop tirsdag eftermiddag, så bliver det vist ikke bedre. Elastikkerne ser ud til at være helt som de skal.
Recommend!
I ordered two pairs of socks (S) and a pair of gloves (S). Both are of very high quality. The order arrived in two working days and was well-packaged. The products were at a very competitive price. I highly recommend YogaUdyr!
Rigtig flot yoga måtte og super hurtig…
Rigtig flot yoga måtte og super hurtig levering med PostNord 🤩
Hurtig levering og og gode produkter
Nem hjemmeside at navigerer rundt i og hurtig levering. Der står 1 til 2 dag, bestilte torsdag og modtog pakken fredag så mega positivt.
Bedste anbefalinger herfra :-)
Tilfreds - og hurtig levering
Jeg bestilte min vare i går morges ( onsdag) og allerede i dag i morges (torsdag) kunne jeg hente min pakke. Fantastisk! Og er så glad for mit køb! 😍
alt er super
Ekstrem hurtig levering
Ekstrem hurtig levering. Bestilte torsdag og modtog fredag.
Hurtig levering 😄
God hjemmeside
God hjemmeside, nemt og overskueligt og hurtig levering m/GLS af pakke incl faktura på mail👍