Støtte til skoleprojekt Jeg arbejder som lærer på en skole. Jeg skulle indrette et meditations/yogarum til mine elever, men manglede midler. Jeg spurgte Yogaudstyr.dk om de havde lyst til at donere n... Näytä lisää
Bedste gravidpude nogensinde! Jeg bestilte Theralinepuden hos Yogaudstyr. Den blev sendt super hurtigt og jeg har modtaget den her til morgen. Puden er fantastisk! Det eneste jeg fortryder er at jeg i... Näytä lisää
Har købt flere bærestropper til yogamåtter. Disse er virkelig gode og fås i flere flotte farver. Yogaudstyr.dk yder også en god service og er lynhurtige til at levere (jeg fik mine varer leveret ind... Näytä lisää
Super kundeservice. Bare i god kvalitet til fornuftig pris. En pakke gik i stykker undervejs (Postnord), men alt blev klaret til topkarakter. Handler gerne hos yogaudstyr.dk igen.
Stort udvalg i udstyr til yoga & pilates - alt fra økologiske yogamåtter til ayurvedisk superfood. Se workshops og retreats.
Yogaudstyr.dk, 2100, København Ø, Tanska
- +45 72 28 95 95
- mail@yogaudstyr.dk
- www.yogaudstyr.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Tak for nem bestilling
Tak for nem bestilling, hurtig levering og god produktkvalitet!
Bedste shop til skønt yogatøj
Er min ubestridte favoritshop - alt er godt - både udbud af de rette produkter, men også webshop og ikke mindst kundeservicen.
Super tilfreds med både produkt
Super tilfreds med både produkt, service og hjemmeside
Jamen det gik jo bare hurtigt
Jamen det gik jo bare hurtigt. Produktet er lige som det skal være.
Hurtig levering🤗
God hjemmeside
God hjemmeside, let at bestille, og stor tilfredshed med varerne.
Venlig hilsen Lise-Lotte Jønsson
Virkelig lækket og flot yogatøj og…
Virkelig lækkert og flot yogatøj og super god service
Lækkert produkt og fik det lynhurtigt :)
Lækkert produkt og fik det lynhurtigt :)
God service og hurtig levering
Jeg ringede med et spørgsmål ang levering og havde desuden brug for råd ang hvilken vare jeg skulle vælge. Jeg fik en venlig og god service i telefonen. Jeg fik min vare dagen efter bestilling. Helt perfekt 😊
Lynhurtig levering og flot produkt.
Hurtig ekspedition!
Rummelig cover til yogamåtte i lækkert…
Rummelig cover til yogamåtte i lækkert design.
Modtog varen dagen efter bestilling
Super service og tillidsvækkende
Fantastisk oplevelse at handle hos yogaudstyr.dk. Da min nemid drillede, måtte jeg kontakte forretningen på telefon flere gange, hvor jeg blev hjulpet på bedste vi, og købet kunne gennemføres. De får mine allerbedste anbefalinger.
God kvalitet og super hurtig levering👍🏻
Hurtig pakning og hurtig afsendt, derfor hurtig modtagelse.
Har ledt længe efter “
den rigtige” yoga klods, hos yoga udstyr fandt jeg den endelig!
Super hurtig levering.
good service and quick delivery
Good delivery. I got my order within 2 days. Good quality products. When people asks me where i bought yoga or pilates equipments, I always tell them this shop.