Yritys on vastannut
Jag anlitade en barnvakt via Yepstr och jag måste säga att deras system känns både tryggt och säkert. Känns skönt att båda parterna identifierar sig med BankID och det känns bra att låta ungdomar komm... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mycket bra Yep som var duktig med min katt. Däremot är betalningssystemet alldeles för komplicerat och rörigt. Varför har ni inte swish? Som det nu är måste man krångla mellan apparna, en gång för var... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har bara använt appen för barnpassning men har hittills varit väldigt nöjda både med appen och med barnvakterna vi har hittat. Jag tycker att det nya sättet med RUT och betalning i appen känns bra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yepstr hjälper grannar ta hjälp av duktiga ungdomar i området för barnvakt, läxhjälp, hundpassning och trädgårdshjälp. Tryggt, enkelt och schysst.
Regeringsgatan 65, 11156, Stockholm, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Appen är jättebra på sättet att få kontakter och möjlighet till att få hjälp med tjänster i hemmet. Det jag är allergisk emot är att pengar "insatta" i appen inte får att ta ut och om jag förstått saken rätt, "försvinner" efter ett år. Slutar man alltså att använda appen när man har satt in pengar så försvinner det ut i cyberrymden, något jag anser inte borde få vara tillåtet.

Vastaus yritykseltä Yepstr
Great app, easy to use, reliable.

Vastaus yritykseltä Yepstr
Detta va jättekul och vi hann lära känna varandra lite bättre

Vastaus yritykseltä Yepstr
Det är tydligt och säkert att använda yepstr, dem finns där för dig hela vägen :)

Vastaus yritykseltä Yepstr
Jag fick pengar direkt men det finns få jobb och svårt att få ett jobb

Vastaus yritykseltä Yepstr
Perfect to get available young strong people to help you when needed
For example heavy gardenwork! Great!

Vastaus yritykseltä Yepstr
Reliable and easy to book and communicate.

Vastaus yritykseltä Yepstr
Supporten är urdåligt, svarar aldrig. Men killarna som kom för att hjälpa mig att nära in pellets var jätte duktiga.

Vastaus yritykseltä Yepstr
Så trevlig familj och erbjöd till och med dryck och godis till mig :)

Vastaus yritykseltä Yepstr
Det var enkelt att använda appen, jag fick enkelt pengarna och kunde kommunicera smidigt med min arbetsgivare.

Vastaus yritykseltä Yepstr
Det var jätte kul! De första gången jag använder appen och får ett jobb, är jätte nöjd och rekommenderar appen för alla ungdomar och äldre.

Vastaus yritykseltä Yepstr
Det har vart väldigt lätt att boka, få betalt och att ha kontakt.

Vastaus yritykseltä Yepstr
en jäkligt bra app och jag tycker verkligen ni är bäst

Vastaus yritykseltä Yepstr
Att jag fick jobb så snabbt och betalningen

Vastaus yritykseltä Yepstr
Barnen var jättetrevliga och söta. Bra upplevelse.
Hamza är punktlig och pålitlig Han utför trädgårdsarbetet till full belåtenhet.
Jag kan varmt rekommendera honom.