Ik heb een abonnement afgesloten voor 6 maanden. Zojuist mijn eerste string binnengekomen en ben er onwijs blij mee! De klantenservice op Instagram reageert onwijs snel en is erg klantgericht! Heel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb in februari mijn abonnement afgesloten maar tot nu nog niks ontvangen.Donderdag als nog mijn pakketje ontvangen. En ik ben echt verliefd om de string zo mooi en ook de kwaliteit is super. Ik m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het was een leuke ervaring om eens te proberen alleen helemaal niet voordeliger dan gewoon eens in de maand naar de winkel gaan. Waren in over het algemeen eenvoudige kante slipjes. In verhouding me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel fijne strings! Een drie maanden abonnement afgenomen om even af te wachten hoe ze zouden passen, maar uiteindelijk nog een paar maanden langer aangehouden omdat ik heel tevreden was. Zeker aan te... Näytä lisää
Yritys on vastannut
YAIRA is hét abonnement om jezelf of een ander te laten stralen! Elke maand een nieuwe, mooie string op je deurmat. Wie wil dat nou niet?
Luxemburglaan 28 A, 2711 BC, Zoetermeer, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä YAIRA
Hele mooie strings van goede kwaliteit
Echt een cadeautje elke maand

Vastaus yritykseltä YAIRA
Altijd snelle en correcte levering en strings van goede kwaliteit en zeer mooi. 👌

Vastaus yritykseltä YAIRA
Saaie onderbroeken in onaantrekkelijke kleuren. Heel jammer!
1e was een soort rare roze/paarse kleur, wel leuk motief
2e was mooi bordeaux maar geen verassend design,
3e was lila, maar had net zo goed een basic string 3- packvan de H&M kunnen zijn.
Dus ben een beetje teleurgesteld.

Vastaus yritykseltä YAIRA
Ze denken met je mee en helpen je bij je vragen. Je kan goed bij hun terecht. En je hebt elke maand een nieuwe string in de brievenbus .

Vastaus yritykseltä YAIRA
Half jaar abonnement gehad, helaas zijn 4/6 strings enorm slecht van kwaliteit. Na 2x wassen zijn ze volledig verkleurd en faal. Daarnaast ook 3 dezelfde strings ontvangen maar dan in een andere kleur, op zich niet erg want die zitten fijn, maar zijn ook diegene die er niet meer uit zien.
Geen aanrader.

Vastaus yritykseltä YAIRA
Leuke strings. Had het afgesloten voor de vrouw. Maar zij vond het na een tijdje. Te min variatie in de ontwerpen. En hebben we het stop gezet.

Vastaus yritykseltä YAIRA
Het product zelf was mooi en de stof voelt als goede kwaliteit. Het verbaasde mij dus ook dat er op verschillende plekken draadjes los kwamen. Ik wou afmelden en er is geen duidelijke manier om je abonnement te beëindigen. Dat is onhandig uiteindelijk een mail gestuurd en toen hebben ze mij meteen en goed geholpen.

I loveeeeeeeeeee it
Zalig kleurtje iedere keer iets anders i like it raad het zeker aan gewoon doen 🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Vastaus yritykseltä YAIRA
Super!! Alles staat goed geregeld op de webshop zodat het voor iedereen te doen is de strings die je binnen krijgt zitten ook fantastisch en heeft een heerlijke stof!

Vastaus yritykseltä YAIRA
super mooi kleurtje ga het zeker graag dragen. mijn vriend is akkoord ermee. dat goed is 😉benieuwd naar andere kleurtjes.

Vastaus yritykseltä YAIRA
Fantastisch!!! Wou dat dit er al veel veel eerder was. Wat een genot, thuisbezorgd en ook nog prachtig materiaal en designs 🤩😍😍😍😍

Vastaus yritykseltä YAIRA
Erg tevreden over. Tot nu toe elke maand een mooie string ontvangen.