3 maanden geleden mijn nieuwe bank ontvangen. De bank zit heel anders dan in de showroom. (Bij meerdere locaties getest) Het frame is gewoon te voelen bij zitten en liggen op de bank en dat is totaal... Näytä lisää

Sijainti
Vaihda sijaintiaDe Liesbosch 70, 3439 LC Nieuwegein, Utrecht, NL
We zijn geweldig geholpen door Ad met als resultaat dat we een bank hebben aangeschaft. We kregen tijd, passend advies en vooral als belangrijkste een eerlijk en open ervaring. Er werd door Ad meeged... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super service heel aardig ontvangen konden rustig door de winkel kijken en met vragen nemen ze alle tijd voor je grote pluim voor de verkoper Stevie. Hebben een hele mooie bank gekocht super blij me... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De Liesbosch 70, 3439 LC, Nieuwegein, Utrecht, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goed geholpen door een aardige…
Goed geholpen door een aardige verkoper. Erg meedenkend en mooie producten.

Keurig en vriendelijk geholpen door Eva
Keurig en vriendelijk geholpen door Eva

Zeer vriendelijk geholpen
Zeer vriendelijk geholpen, werd goed mee gedacht!

Vriendelijk behandeld
Vriendelijk behandeld en geen rare verkoop praatjes en ook geen gepushe om te kopen zeer professioneel en vriendelijk personeel daarom al voor de 2de keer hier in Nieuwegein een bank gekocht

Heel goed geholpen door Ad
Heel goed geholpen door Ad! Snel en goede service.

Fantastisch geholpen door Eva
Fantastisch geholpen door Eva!
Een fijne service en werd er super met ons meegedacht. Echt een aanrader om even langs te gaan.

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Nieuwegein
Heel goed en correct geholpen

Woonsquare Nieuwegein
Ad heeft fijne begeleiding geboden tijdens het uitkiezen van onze nieuwe bank. Goede prijs en fijne gesprekken.

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Nieuwegein
De hulp in nieuwegein is super goed
De hulp in nieuwegein is super goed. Vraag naar Eva ze is heel vriendelijk.
Wij gaan als tevreden klant hier de deur uit.

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Nieuwegein
Erg meedenkend in hun advies
Erg meedenkend in hun advies. In ons geval met jonge kinderen bijvoorbeeld. Om rekening te houden in stoffering keuze. En allemaal vrijblijvend, je krijgt alle tijd om zelf tot een keuze te komen. Bedankt Ad

Rustig en behulpzaam
Rustig, men neemt de tijd, geeft je ruimte en zeker niet opdringerig.

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Nieuwegein
We zijn heel prettig geholpen alleen de…
We zijn heel prettig geholpen alleen de aflevering kosten daar was ik niet zo blij mee 200 euro.
Mijn vriend heeft ook op de zelfde dag een bankstel gekocht dus dan wordt het 400 euro samen. En dat is zonde van het geld hadden we nog wat leuks voor kunnen kopen bij woonsquare😉

Prettige ervaring
Prettige ervaring! We zijn al 1,5 jaar opzoek naar een bank en die hebben wij eindelijk samen met meneer Hairo samengesteld. Na zo een lange tijd voelen we ons eindelijk gehoord en zullen zeker terugkomen in de toekomst.

Je was gezellige man
Je was gezellige man, goed geholpen. We zijn echt blij mee.

Vriendelijk service
Vriendelijk service, goede prijzen snel geregeld

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Nieuwegein
Top zaak zeer goede service ,goede adviezen
Gastvrij ontvangen
Zeer goed advies bij samenstellen
Duidelijke afspraken