Banner for Woonsquare - Nieuwegein

Woonsquare - Nieuwegein Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

De Liesbosch 70, 3439 LC Nieuwegein, Utrecht, NL

Saanut 5/5 tähteä

Relax geholpen door verkoper Ad Nam alle tijd met allerlei kleurstalen voor de juiste kleur combinatie bank met de al gekochte eetstoelen . Ook de uitleg van de soorten stoffen duidelijk verteld .... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag (maandagmiddag) zeer vriendelijk en kundig geholpen door Ad. Waar we anders nog wel bedenktijd nodig hebben, was dit vandaag door de fijne en duidelijke uitleg niet nodig en heben we ee... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Prima geholpen

18. elokuuta 2026

Dank voor uw review

Saanut 5/5 tähteä

Fijne service en vriendelijk personeel

Vandaag (maandagmiddag) zeer vriendelijk en kundig geholpen door Ad.

Waar we anders nog wel bedenktijd nodig hebben, was dit vandaag door de fijne en duidelijke uitleg niet nodig en heben we een hele fijne bank met ronde hocker uitgezocht.

Zeer goede en prettige service.
Dank je wel Ad!

24. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Prachtige bank en fijne service

Wij hebben hier een prachtige bank gekocht en zijn ontzettend goed geholpen door Ad. Hij was vriendelijk, behulpzaam en nam echt de tijd om met ons mee te denken. We kregen duidelijke uitleg en voelden ons goed geadviseerd, zonder enige druk.

We zijn heel tevreden met onze aankoop en met de service. Zeker een aanrader! Nogmaals bedankt, Ad! 😊

24. elokuuta 2026

Relax geholpen door verkoper Ad

Relax geholpen door verkoper Ad
Ook de uitleg van de soorten stoffen duidelijk verteld .
Zelfs de juiste kleur voor de fauteuil bekleding ging perfect .
Zulke verkopers moeten beloond worden

22. elokuuta 2026

We kwamen ons oriënteren

We kwamen ons oriënteren, de koffie was lekker. Ondanks het iets teveel aanwezig zijn van de verkoper was het prettig oriënteren. Op het laatst hadden we wat gezien wat prettig zitten was. De verkoper probeerde nog tot zaken te komen. Het verbaast mij wel dat de “baas” dan ineens misschien nog wat kan doen. Uiteindelijk nog naar andere winkel geweest maar toch teruggekomen om de deal te sluiten. Tegenvaller waren de bezorgkosten en dan ook nog tot de voordeur. Nu moeten we de bank zelf gaan halen. Ik vind dat ten opzichte van De Bommel, Eijerkamp etc een gemiste service kans.

14. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Nieuwegein

Dank voor uw review en fijn om te lezen dat u uiteindelijk bij ons bent teruggekomen om de aankoop te doen. Ook uw compliment over de koffie nemen we graag mee.

Wat betreft de bezorgkosten begrijpen we dat u deze als een tegenvaller heeft ervaren. Ten opzichte van sommige van de door u genoemde woonwinkels hebben wij er bewust voor gekozen om onze kosten transparant te houden. Hierdoor betaalt u alleen voor de diensten waar u daadwerkelijk gebruik van wilt maken en kunt u zelf bepalen of u de meubels laat bezorgen of deze zelf afhaalt.

Het voordeel daarvan is dat bezorgkosten niet standaard in de verkoopprijs van ieder meubel worden verwerkt. Bij een all-in prijs betaalt iedere klant daar immers aan mee, ook wanneer deze zijn meubels zelf afhaalt.

Jammer dat dit voor u een minpunt is geweest, maar wij hopen dat u uiteindelijk veel plezier zult hebben van uw nieuwe bank.

Saanut 4/5 tähteä

een goed gesprek gehad met de verkoper…

een goed gesprek gehad met de verkoper ging naar binnen voor een bankstel voor 995 euro maar kwam biuten met een van 1650euro dan nog 200 euro voor het bezorgen dus was dit de laatste keer om daar nog iets te kopen

20. elokuuta 2026

Bedankt voor uw review.
Fijn dat u een goed gesprek heeft gehad met uw verkoop adviseur en dat het gevoel zo goed was dat u voor een andere uitvoering bent gegaan. De bezorgkosten houden wij graag transparant en zijn diverse opties voor.

Veel plezier van uw aankoop, wij hopen dat de gekozen bank dusdanig bevalt dat u in de toekomst wel weer naar een van onze woonwinkels gaat.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijke en kundige verkoper…

Zeer vriendelijke en kundige verkoper Stevie. Ook veel geduld en niet dwingend om snel een keuze te maken. Tevens de bankenset tegen een scherpe prijs gekocht.

21. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Nieuwegein

Dag Eva, een goede aankoop begint wat ons betreft met goed luisteren, duidelijke uitleg en vooral de ruimte om zelf een keuze te maken. Fijn dat Stevie u met zoveel geduld en deskundigheid heeft geholpen en daarbij absoluut niet dwingend was.

Mooi dat u uiteindelijk ook voor een scherpe prijs bent geslaagd met uw nieuwe bankstel. We geven uw complimenten graag door aan Stevie.

Bedankt voor uw vertrouwen in Woonsquare en veel plezier met uw nieuwe bank!

Goed geholpen

Goed geholpen, veel keus

21. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Nieuwegein

Beste Yvette, bedankt voor uw positieve beoordeling voor de woonwinkel in Nieuwegein

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin