Hartelijke ontvangst, geven je de ruimte om op je gemak rond te kijken. Komen met goede adviezen en een eerlijk verhaal. Daarbij luisteren ze goed naar de wensen van de klant. De gedrevenheid komt voo... Näytä lisää

Sijainti
Vaihda sijaintiaAmsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL
Heel vriendelijk geholpen en goeie informatie gekregen. Dit was mijn eerste keer bij deze winkel, maar heb gelijk een bank gekocht superblij mee😊
We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In twee weken drie maal in de winkel geweest om te kijken, alle keren voortreffelijk geholpen door Helen, vandaag volledige inrichting voor ons nieuwe appartement gekocht. Erg mooi.
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Amsterdamseweg 39B, 3812 RP, Amersfoort, Utrecht, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Bij Amersfoort een heerlijke bank…
Bij Amersfoort een heerlijke bank uitgezocht, hele prettige ervaring en goede uitleg gehad door Ton, super geholpen en een hele goede service en snelle levering, voor mij nu de tweede x dat ik wat koop in Amersfoort bij woon square en door de goede ervaringen nooit meer ergens anders…

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort
Zonder problemen een bank gekocht
Er werd tijd voor ons genomen en goede adviezen werden gegeven. De service was snel en we hebben met een goed gevoel een bank kunnen kopen.

Heel prettig geholpen
Heel prettig geholpen! Vriendelijk ontvangen en rust gekregen om rond te kijken. Daarna prettig geholpen om een goede keuze te maken qua bank indeling en bekleding. Zeker een aanrader!

Goede hulp
Goede hulp bij het uitzoeken van onze nieuwe bank

Gastvrij
We werden bij binnenkomst meteen welkom geheten en werd ons koffie aangeboden. We zijn onze gehele zoektocht super geholpen door het personeel. Meneer was erg meedenkend in onze opties. Heeft ons goed advies gegeven en zijn dan uiteindelijk ook geslaagd!

Bedriegers
erg slecht, in eerste instantie was ik erg tevreden over de kwaliteit banken maar zwaar bedrogen uitgekomen over de levertermijn in de winkel garandeerde ze mij 10/12 weken en soms zelfs eerder. Toen ik zei dat op de order 16 weken stond zeiden ze dat klopt niet ga maar uit van 10/12 weken, later nog gebeld en weer werd 10/12 weken gezegd.
Nu we op week 12 zitten zeggen ze wat op de order staat klopt (16 weken) maar vertelde ze me ook dat ik rekening moest houden met week 35 (20 weken dus) dit is gewoon zo flauw in de winkel wordt je iets toegezegd zodat je koopt eenmaal gekocht komen ze beloftes niet na ik denk dat ik de koop ontbind en lekker een bank op voorraad ergens anders haal.

Super geholpen
Super geholpen, goed en eerlijk advies en de deur uit gegaan met een prachtige nieuwe bank. 😊

Super service
Super service. Vriendelijke verkoper.
En de keuze is geweldig. Mooie bank uitgekozen. Hopelijk is de rest van de afhandeling net zo'n goede ervaring.

Heel vriendelijk geholpen
Heel vriendelijk geholpen, goed meegedacht.

Langere levertijd dan afgesproken
De bank zit heerlijk en de bezorging van een extern bedrijf was prima. Maar neem niks aan van de mooie praatjes tijdens de verkoop over de levertijd van de bank. Eerst werd er al beloofd toen ik begin oktober mijn bank kocht dat hij voor de kerst zou komen, daarna eind januari. Toen de 2e week van februari en nu heb ik hem alsnog 2 weken later dan de uiterlijke levertijd op de bon gekregen. Dus bijna 5 maanden verder sinds dat ik hem heb gekocht.

Fijne winkel.
Onwijs goed geholpen door de mensen hier. Ze waren heel behulpzaam en dachten goed mee. We kregen ook even de tijd om te bedenken. We zijn onwijs blij met onze aankopen.

Prettige ervaring gehad
Prettige ervaring gehad. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we vriendelijk ontvangen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, waarna we passend en deskundig advies kregen

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Amersfoort
Zeer netjes en vlot geholpen.
Zeer netjes en vlot geholpen.

Ontzettend goed geholpen
Ontzettend goed geholpen, werd goed geluisterd naar wat ik wou. En daaruit goed advies gegeven. Zeker aan te raden.

Goeie ervaring
Goeie ervaring. Vriendelijke en hulpvaardige verkoper. Blij met de bank

Prima geholpen door de medewerkers
Prima geholpen door de medewerkers

Goed geholpen
Goed geholpen. Mooie prijs. Alles goed geregeld.

Onlangs een Bed gekocht bij Woonsquare
Onlangs een Bed gekocht bij Woonsquare
Hele vriendelijke winkel
Dhr James heeft me goed geholpen met een goede bed te kiezen.

Uitstekende kwaliteit en service
Tijdens mijn verhuizing ben ik voor mijn nieuwe meubels naar Woonsquare in Amersfoort gegaan. De winkel heeft meubels van uitstekende kwaliteit en de service is top. Ik werd meteen geholpen door een vriendelijke medewerker met een glimlach, wat meteen een prettig en vertrouwd gevoel gaf.
Dank voor de fijne hulp en service! Ik kom hier zeker terug als ik in de toekomst weer iets nodig heb. Absoluut een aanrader!