Fijn geholpen door Leo. Lekker relaxed. Tussendoor wat humor wat de sfeer erg prettig maakte. Daarnaast gaf hij goede uitleg over de verschillende stoffen voor de uitgekozen bank. Een aanrader o... Näytä lisää

Koedijkerstraat 4, 1823 CL Alkmaar, Noord-Holland, NL
Yritys on vastannut
Vandaag geslaagd voor een prachtige santorini bank, super vriendelijk geholpen en het personeel denkt goed mee aan de wensen die wij hadden. Top!
Yritys on vastannut
Samen met vrouw en schoonzuster deze zaak 2 maal bezocht de afgelopen maand en geholpen door adviseur Tinus. Kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden waren met zijn advies, hulp en diensten. De... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bank geleverd met schade direct gebeld en klacht aangemaakt op de site wacht al meer dan 14 dagen om ingepland te worden. Geen enkel telefoontje gehad. Diverse malen gebeld en gemaild. Hoor steeds h... Näytä lisää
Koedijkerstraat 4, 1823 CL, Alkmaar, Noord-Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
We zijn geholpen door Shad en Chantal.
We vinden ze erg vriendelijk en denken goed mee met onze wensen en mogelijkheden.

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
We zijn heel goed, geduldig en erg meedenkend geholpen door Shad en Chantal

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Tinus gave me excellent advice. I’d definitely go back.

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Top geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe bank

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Sharif heeft ons goed geholpen.
Fijn om met hem te werken.

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Fijn geholpen door Shad, duidelijke uitleg.

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Na goed overleg met Chantal en Mark, een mooie bank gekozen! Een blije klant hier.

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Shad bedankt voor de zoveelste bankstel binnen 4 jaar.

Shad onwijs bedankt!
Weer geslaagd in de winkel.
Dit is al weer de 4de bankstel bij hem.

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Het is een mooie winkel service is heel goed en tinus heb me geholpen heel grappige verkoper

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Tinus, toffe peer, goed en snel geholpen.
Nette winkel, overzichtelijk, netjes.
Vriendelijk personeel.
Tinus luisterde goed naar wens!

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Fijn geholpen en hele duidelijke uitleg!
Tinus was vriendelijk en heeft ons precies laten zien waar wij om vroegen.

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Shad heeft ons perfect geholpen

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Shad heeft ons heel goed geholpen

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Super leuke winkel, onwijs vriendelijk geholpen door Shad

Vastaus yritykseltä Woonsquare - Alkmaar
Ja goed geholpen en vriendelijk.