Wokshop  Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Har besøgt Wokshop mange gange gennem årene, derfor var det trist at opleve en markant nedgang i kvaliteten på bl.a. Red Curry Duck. Det der skulle have været andestykker var “små og få stykker kød,... Näytä lisää

Blev taget godt imod ved døren. Fik et bor til 2. God information om retter tilbehør og drikkevarer. Tjener / personale flinke. Mad, dessert og drikkevarer smager fantastisk. Klart anbefales og vil ge... Näytä lisää

Jeg var forleden på besøg på workshop Østerbro. Vi havde en fantastisk aften og alt maden vi bestilt kom hurtigt og smagte rigtig lækkert 😋 servicen var også super skarp, vi blev betjent af en ung ma... Näytä lisää

Vi besøgte Wokshop i Rungsted. Maden smagte meget godt! Ingen kritik dér. Men de presser citronen for meget, når man skal betale 26,- DKK per person for postevand, selv om vi begge bestilte andre... Näytä lisää

1. Thairavintola
  2. Pitopalvelu
  3. Takeaway-palvelu

Velkommen til Wokshop, hvor vi laver autentisk thai mad, som du kan nyde i en hyggelig og afslappet atmosfære i vores restauranter, eller tage med hjem som take away, Skulle du mod forventning ikke opleve det høje service niveau - vi sætter som vores standard, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@wokshop.dk hvor der svares indenfor 12 time alle ugens 7 dage.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

199 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Meget dejlig mad og rolig hyggelig…

Meget dejlig mad og rolig hyggelig stemning, fin oplevelse til prisen. Børnevenlig spisested med god mad til de voksne.
Vi blev betjent af Andrea.

7. maaliskuuta 2026

Hej Kira,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi håber at vi kan byde dig/jer velkommen igen snart!

145,- for vand

5 voksne på wokshop. 5 hovedretter og en sideret. 2 store øl, to sodavand og en limonade. Den søde tjener spørger om vi vil have vand. Vi svarer ja tak. Hun serverer fremragende mad, gode drikkevarer samt en kande postevand og 5 glas. Super service. Da jeg får regningen skal jeg give 145,- for vandet! Dette påtaler jeg og de unge tjenere svarer, at dette desværre tit bliver påtalt. Stakkels dem men jeg forstår det sgu godt. Når vi køber mad og drikke til 5 voksne er det simpelthen ikke okay at opkræve så meget for postevand. Eller som minimum skulle tjeneren have gjort os opmærksom på prisen. Det er øv når nu alt andet ved stedet er godt.

6. maaliskuuta 2026

Hej Ditte,
Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både maden og servicen – det sætter vi stor pris på.
Jeg vil blot lige præcisere, at det ikke er postevand, vi serverer. Det er koldt, filtreret vand, som serveres ad libitum under besøget.
Vi sætter pris på din feedback og håber, at I ellers havde en god oplevelse hos os og får lyst til at besøge os igen.

Dårlig betjening

Dårlig betjening, dårlige undskyldninger og generelt bare en dårlig oplevelse.

Maden er sikkert helt i orden, men når man ikke kan få lov til at bestille så bliver konceptet lidt ødelagt.

Oplevelse i Hellerup. Måske andre steder er bedre.

5. maaliskuuta 2026

Kære Alex.
Vil du kontakte mig på Esther@wokshop.dk, så vi kan finde en løsning på dette?
God dag, De bedste hilsner Team Wokshop

Første og sidste gang på Wokshop i…

Første og sidste gang på Wokshop i Slagelse. Havde forventet at komme hjem med lækker thai mad, men sikke en skuffelse. Cornfritters uden smag, Tom Yum suppe hvoraf kun den ene havde én enkelt reje - værst af alt var desserten, som de åbenbart vælger at købe færdiglavet fra frost. Denne var stadig frossen og indbundet i plastic. Hvor er det ringe!

2. maaliskuuta 2026

Kære Ditte.
Vi er virkelig kede af at høre at du har haft en ærgerlig oplevelse hos Wokshop. Vil du kontakte mig på Esther@wokshop.dk, så vi kan finde en løsning på dette?
God dag, De bedste hilsner Team Wokshop

Vi havde en rigtigt god tjener der hed…

Vi havde en rigtigt god tjener der hed Jonas. Som havde styr på det hele og sikrede en god oplevelse for os😊

23. helmikuuta 2026

Hej Zofia,

/Team Wokshop

Super lækker mad og god service

Super lækker mad og god service. Kommer helt sikkert igen.

23. helmikuuta 2026

Hej Natasha,
/Team Wokshop

Ville søndag bestille frokost til mine…

Ville søndag bestille frokost til mine kollegaer og ville benytte mig af jeres online tilbud med afhentning inden 17 ….desværre ville menuen ikke bekræfte mig endelige køb som jeg lavede på min tlf sp jeg ringer t butikken i lyngby og snakker med en venlig ung mand der desværre ikke har et nr eller en ansvarlig der kan råde mig til andet end at jeg må bestille fra en computer som vi ikke havde t rådighed desværre…så ingen frokost fra wokshop …synes det virker åndssvagt at i ikke kan hjælpe med at læse situationen …det blev så pizza istedet😔

15. helmikuuta 2026

Hej Preben,
Mange tak for din feedback. Vil du kontakte mig på Andreas@wokshop.dk, så kan vi finde en løsning på det hele?
/Team Wokshop

Vi bestilte take away fra workshop…

Vi bestilte take away fra workshop Rungsted. Det er anden gang på kort tid at vi har følelsen af at kvaliteten er gået ned ad bakke. Kvaliteten på maden er i den grad forringet - ærlig talt virker det som om at maden ikke er frisk. Lime på maden var helt misfarvet og pastaen “formet” efter bakkens form - alt der peger hen af mad der ikke er lavet samme dag.

11. helmikuuta 2026

Kære Sif.
Vi er virkelig kede af at høre at du har haft en ærgerlig oplevelse hos Wokshop. Vil du kontakte mig på Andreas@wokshop.dk, så vi kan finde en løsning på dette?

Hillerød

Dejlig mad og fin betjening.
Stolene er alt for lave og passer slet ikke til bordene, hvilket trækker ned på vurderingen.

8. helmikuuta 2026

Kære Marianne,
Tak for din anmeldelse og de pæne ord om maden og betjeningen – det sætter vi stor pris på.

Vi er kede af, at stolene trak ned i din oplevelse. Heldigvis modtager vi nye stole inden for de næste par uger, som vil passe bedre til bordene og give en bedre komfort.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Fantastisk oplevelse!

Virkelig god oplevelse i Slagelse. Monique og Xenia var virkelig en fornøjelse, som spredte fantastisk stemning, selvom de havde meget travlt. Maden smagte super godt, meget autentisk. Kæmpe anbefaling!🙌🏻

7. helmikuuta 2026

Hej Andreas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på! Vi giver rosen videre til Xenia og Monique.
/Team Wokshop.

Besøg på Wokshop Hillerød igår

Jeg besøgte Wokshop Hillerød igår.
Dejlig atmosfære og stort udvalg på menukortet. Desuden rigtig søde tjenere, som betjente os.

Dog var oplevelsen også præget af flere ting, der kunne rettes op på.

Vi blev sat ved et bord, hvor stolene var alt for lave, ift bordets højde. Det gjorde, at vi ikke sad afslappet og spiste, og dermed heller ikke have lyst til at blive hængende til en kop kaffe/dessert.

Derudover var portionsstørrelserne små, og blev ikke serveret så man vidste hvilke dressinger der var beregnet til hvilket mad.

Vores "tun- thai salad" havde en uappetitlig lugt, af ost som gjorde vi sendte den tilbage til køkkenet. Vi fik serveret en ny "friskere" tun, som havde en helt anden lugt, hvilket var værdsat! - dog var salaten ikke særlig interessant anrettet og dyr ift portionsstørrelsen. Vi ærgrede os over valget af salaten på menukortet.

5. helmikuuta 2026

Kære Cecilie.
De bedste hilsner Team Wokshop

Virkelig god oplevelse på Wokshop…

Virkelig god oplevelse på Wokshop Rungsted havn 03/02
var der til frokost og fik betjening og mad i verdensklasse

3. helmikuuta 2026

Hej Pia,

Ham der Aron er bare en guldklump

Ham der Aron er bare en guldklump

31. tammikuuta 2026

Hej Vikas,

Super lækkert

Super god service, store portioner og lækker mad

30. tammikuuta 2026

Hej Mikkel,

Klassen service af Aron

29. tammikuuta 2026

Hej Chayaphon,

Tvivler på kødkvalitet

Vi bestilte 2 hovedretter som take-away fra Rungsted.
Kylling og nudler var sådan set ok, men kødet i retten Stir Fried Beef Tenderloin, var stegt så meget, at det var meget svært at afgøre, hvad det egentlig var.
Det var virkelig tørt og hårdt.
Jeg tvivler i allerhøjeste grad på, at det er oksemørbraden I bruger.
Det er simpelt umuligt at ødelægge det stykke kød på den måde.

27. tammikuuta 2026

Kære Lene.

God mad

God mad
Venlig betjening

26. tammikuuta 2026

Hej Jørgen,

Ikke pengene værd

Meget skuffet mad og alt for salt. Intet med Thailandsk køkken at gøre. Deres sides var gode undtagen deres kyllingeboller det var som at tygge i en skål. Jeg bestilte fra gammel konge vej, det var anden gang jeg bestilte og sidste gang. Jeg troede de var blevet bedre med tiden. Brug jeres penge et andet sted! Prøv Ban Gaw, det smager sindssyg godt!

25. tammikuuta 2026

Kære Paul.
De bedste hilsner Team Wokshop

Ingen bord trods gyldig booking.

Fredag den 23 januar 2026 havde vi bestilt bord på Wokshop i Hillerød. Ved ankomst får vi besked om vi skal sidde i baren og spise. Vi fortalte tjeneren vi ikke ønskede at spise i baren, men ved et rigtigt bord som vi havde bestilt. Min hustru har scelrose, så en høj barstol er ikke egnet. Den meget lidt venlige tjerner fortalte kort det var det eneste hun kunne tilbyde - så vi kommer ikke til og bestille bord på denne resturant igen

23. tammikuuta 2026

Kære Anders.
De bedste hilsner Team Wokshop

Fik panang med kylling,har spist panang…

Fik panang med kylling,har spist panang mange forskellige steder, og til dato den dårligste panang ever !!!!som om kokken havde puttet for meget af de forskellige krydderier så smagen blev bitter

25. tammikuuta 2026

Kære Henning.