Har besøgt Wokshop mange gange gennem årene, derfor var det trist at opleve en markant nedgang i kvaliteten på bl.a. Red Curry Duck. Det der skulle have været andestykker var “små og få stykker kød,... Näytä lisää
Blev taget godt imod ved døren. Fik et bor til 2. God information om retter tilbehør og drikkevarer. Tjener / personale flinke. Mad, dessert og drikkevarer smager fantastisk. Klart anbefales og vil ge... Näytä lisää
Jeg var forleden på besøg på workshop Østerbro. Vi havde en fantastisk aften og alt maden vi bestilt kom hurtigt og smagte rigtig lækkert 😋 servicen var også super skarp, vi blev betjent af en ung ma... Näytä lisää
Vi besøgte Wokshop i Rungsted. Maden smagte meget godt! Ingen kritik dér. Men de presser citronen for meget, når man skal betale 26,- DKK per person for postevand, selv om vi begge bestilte andre... Näytä lisää
Velkommen til Wokshop, hvor vi laver autentisk thai mad, som du kan nyde i en hyggelig og afslappet atmosfære i vores restauranter, eller tage med hjem som take away, Skulle du mod forventning ikke opleve det høje service niveau - vi sætter som vores standard, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@wokshop.dk hvor der svares indenfor 12 time alle ugens 7 dage.
Strandvejen 185, 2900, Hellerup, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Meget dejlig mad og rolig hyggelig stemning, fin oplevelse til prisen. Børnevenlig spisested med god mad til de voksne.
Vi blev betjent af Andrea.

Vastaus yritykseltä Wokshop
5 voksne på wokshop. 5 hovedretter og en sideret. 2 store øl, to sodavand og en limonade. Den søde tjener spørger om vi vil have vand. Vi svarer ja tak. Hun serverer fremragende mad, gode drikkevarer samt en kande postevand og 5 glas. Super service. Da jeg får regningen skal jeg give 145,- for vandet! Dette påtaler jeg og de unge tjenere svarer, at dette desværre tit bliver påtalt. Stakkels dem men jeg forstår det sgu godt. Når vi køber mad og drikke til 5 voksne er det simpelthen ikke okay at opkræve så meget for postevand. Eller som minimum skulle tjeneren have gjort os opmærksom på prisen. Det er øv når nu alt andet ved stedet er godt.

Vastaus yritykseltä Wokshop
Dårlig betjening, dårlige undskyldninger og generelt bare en dårlig oplevelse.
Maden er sikkert helt i orden, men når man ikke kan få lov til at bestille så bliver konceptet lidt ødelagt.
Oplevelse i Hellerup. Måske andre steder er bedre.

Vastaus yritykseltä Wokshop
Første og sidste gang på Wokshop i Slagelse. Havde forventet at komme hjem med lækker thai mad, men sikke en skuffelse. Cornfritters uden smag, Tom Yum suppe hvoraf kun den ene havde én enkelt reje - værst af alt var desserten, som de åbenbart vælger at købe færdiglavet fra frost. Denne var stadig frossen og indbundet i plastic. Hvor er det ringe!

Vastaus yritykseltä Wokshop
Vi havde en rigtigt god tjener der hed Jonas. Som havde styr på det hele og sikrede en god oplevelse for os😊

Vastaus yritykseltä Wokshop
Super lækker mad og god service. Kommer helt sikkert igen.

Vastaus yritykseltä Wokshop
Ville søndag bestille frokost til mine kollegaer og ville benytte mig af jeres online tilbud med afhentning inden 17 ….desværre ville menuen ikke bekræfte mig endelige køb som jeg lavede på min tlf sp jeg ringer t butikken i lyngby og snakker med en venlig ung mand der desværre ikke har et nr eller en ansvarlig der kan råde mig til andet end at jeg må bestille fra en computer som vi ikke havde t rådighed desværre…så ingen frokost fra wokshop …synes det virker åndssvagt at i ikke kan hjælpe med at læse situationen …det blev så pizza istedet😔

Vastaus yritykseltä Wokshop
Vi bestilte take away fra workshop Rungsted. Det er anden gang på kort tid at vi har følelsen af at kvaliteten er gået ned ad bakke. Kvaliteten på maden er i den grad forringet - ærlig talt virker det som om at maden ikke er frisk. Lime på maden var helt misfarvet og pastaen “formet” efter bakkens form - alt der peger hen af mad der ikke er lavet samme dag.

Vastaus yritykseltä Wokshop
Dejlig mad og fin betjening.
Stolene er alt for lave og passer slet ikke til bordene, hvilket trækker ned på vurderingen.

Vastaus yritykseltä Wokshop
Virkelig god oplevelse i Slagelse. Monique og Xenia var virkelig en fornøjelse, som spredte fantastisk stemning, selvom de havde meget travlt. Maden smagte super godt, meget autentisk. Kæmpe anbefaling!🙌🏻

Vastaus yritykseltä Wokshop
Jeg besøgte Wokshop Hillerød igår.
Dejlig atmosfære og stort udvalg på menukortet. Desuden rigtig søde tjenere, som betjente os.
Dog var oplevelsen også præget af flere ting, der kunne rettes op på.
Vi blev sat ved et bord, hvor stolene var alt for lave, ift bordets højde. Det gjorde, at vi ikke sad afslappet og spiste, og dermed heller ikke have lyst til at blive hængende til en kop kaffe/dessert.
Derudover var portionsstørrelserne små, og blev ikke serveret så man vidste hvilke dressinger der var beregnet til hvilket mad.
Vores "tun- thai salad" havde en uappetitlig lugt, af ost som gjorde vi sendte den tilbage til køkkenet. Vi fik serveret en ny "friskere" tun, som havde en helt anden lugt, hvilket var værdsat! - dog var salaten ikke særlig interessant anrettet og dyr ift portionsstørrelsen. Vi ærgrede os over valget af salaten på menukortet.

Virkelig god oplevelse på Wokshop Rungsted havn 03/02
var der til frokost og fik betjening og mad i verdensklasse

Vastaus yritykseltä Wokshop
Ham der Aron er bare en guldklump

Vastaus yritykseltä Wokshop
Super god service, store portioner og lækker mad

Vastaus yritykseltä Wokshop
Vi bestilte 2 hovedretter som take-away fra Rungsted.
Kylling og nudler var sådan set ok, men kødet i retten Stir Fried Beef Tenderloin, var stegt så meget, at det var meget svært at afgøre, hvad det egentlig var.
Det var virkelig tørt og hårdt.
Jeg tvivler i allerhøjeste grad på, at det er oksemørbraden I bruger.
Det er simpelt umuligt at ødelægge det stykke kød på den måde.

Vastaus yritykseltä Wokshop
Meget skuffet mad og alt for salt. Intet med Thailandsk køkken at gøre. Deres sides var gode undtagen deres kyllingeboller det var som at tygge i en skål. Jeg bestilte fra gammel konge vej, det var anden gang jeg bestilte og sidste gang. Jeg troede de var blevet bedre med tiden. Brug jeres penge et andet sted! Prøv Ban Gaw, det smager sindssyg godt!

Vastaus yritykseltä Wokshop
Fredag den 23 januar 2026 havde vi bestilt bord på Wokshop i Hillerød. Ved ankomst får vi besked om vi skal sidde i baren og spise. Vi fortalte tjeneren vi ikke ønskede at spise i baren, men ved et rigtigt bord som vi havde bestilt. Min hustru har scelrose, så en høj barstol er ikke egnet. Den meget lidt venlige tjerner fortalte kort det var det eneste hun kunne tilbyde - så vi kommer ikke til og bestille bord på denne resturant igen

Vastaus yritykseltä Wokshop
Fik panang med kylling,har spist panang mange forskellige steder, og til dato den dårligste panang ever !!!!som om kokken havde puttet for meget af de forskellige krydderier så smagen blev bitter