ik heb gewoon voorradig artikel besteld,maar mijn opdracht wno2563931884 is nog niet in behandeling genomen. paar keer mail gestuurd,maar iedere keer dezelfde antwoord,waardoor ik me echt vernedere... Näytä lisää
Spui 1, 2511BL, Den Haag, Hollanti
- +31 (0) 703600248
- info@willie.nl
- www.willie.nl
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Zeer slecht niet bereikbaar voor…
Zeer slecht niet bereikbaar voor vragen.
Zending is lang onderweg en krijg bij vragen niemand aan de lijn.
Bestel hier nooit meer
1 april iets besteld
1 april iets besteld, 9 april heeft dhl nog steeds niets ontvangen!!

Vastaus yritykseltä Willie
Super prijzen, zeer acceptable webshop
Ik heb bij dit bedrijf enkele keren besteld. Vaak i.c.m. met bepaalde promoties. Dit gaat vaak prima, bij een keer dat dit niet goed ging heb ik het product nogmaals aangeschaft een mijn geld terug gekregen en laatste keer "slechts" een (niet combineerbare) kortingscode gehad doordat ik geen reviews kon schrijven (voor korting op de aankoop). Prima service en goede prijzen!!! Je moet niet verwachten dat je pakket de volgende werkdag er al is en annuleren is ook niet zo gemakkelijk waar dit wel is bij bekende webshops. Maar voor deze prijs is daar prima mee te leven! Via de mail reageren ze meestal binnen 24 doordeweekse uren en een pakket heeft max 4 werkdagen geduurt om mij te bereiken.
Kortom: Controleer dus goed je bestelling zodat je niet hoeft te retouneren of snel iemand moet spreken. Een pakketje komt vaak binnen 3 werkdagen binnen. Dit allemaal is zeer logisch gezien deze lage prijzen!
Let op: dit is een Duitse winkel tegenwoordig!
Bestelling ging op zich prima, wel is de website echt slecht geworden, alsof je terug gaat naar het jaar 2000. De problemen beginnen pas als je iets wilt retourneren. Deze webshop is tegenwoordig van een Duitse eigenaar en de spullen komen uit Duitsland en moeten dus ook retour naar Duitsland als je wilt herroepen. Dat kost al snel 10 tot 12 euro want gratis retourneren doen ze niet aan. Op een bestelling van enkele tientjes totaal niet rendabel qua kosten en moeite die je moet doen om te retourneren.
ik heb gewoon voorradig artikel…
ik heb gewoon voorradig artikel besteld,maar mijn opdracht wno2563931884
is nog niet in behandeling genomen.
paar keer mail gestuurd,maar iedere keer dezelfde antwoord,waardoor ik me echt vernederend voel,;" het duurt langer dat u van ons gewend bent".
niks concreet dus,men weet niet gewoon hoe het verder moet.Machteloos voel ik me!
Bestelling kan niet worden verzonden
Ik heb twee keer geprobeerd een bestelling te doen bij Willie. In beide gevallen heb ik na een week contact met ze gezocht, omdat ik na de bevestiging van mijn bestelling nog niks van ze had vernomen. In beide gevallen kreeg ik de dag later een email dat mijn bestelling helaas niet kon worden verzonden.
nieuwe website is bagger
Sinds ze een nieuwe website hebben is het zo slecht geworden!
We hadden super veel punten, allemaal weg. Kreeg net voordat de nieuwe webshop gelanceerd werdt een mailtje met ‘we maken het goed’, nou ik wacht nog steeds.
Retour pas na 1,5 maand goedgekeurd en geld terug ontvangen, omdat ikzelf erachter aan ben gegaan.
Oudere bestelling staan niet in mijn bestellijst, kan niks terug vinden.
Soms bestel je meerdere dingen, dan mis je een artikel en komt die pas na 3 maanden.
Ik bestel hier nooit meer wat.
Goedkope rommel
Bestelling best snel ontvangen, maar het is echt rommel. Weet ook niet wat ik verwachtte voor dit geld maar de satisfyer klinkt als een kettingzaag en de vibrator als een klopboor. Niet iets om te gebruiken als de buren thuis zijn. Geen aanrader dus.
Heel goede ervaring
Heel goede ervaring, ondertussen al 2x besteld en zeer snelle levering. Daarbij ook een goede klantenservice die snel reageert, zonder chatbots maar met echte mensen. Ik had eerst twijfel aan de laagsteprijsgarantie toen ik zag dat het artikel op een andere website goedkoper was, maar ik heb het verschil binnen de twee dagen teruggestort gekregen!
Goede ervaring
Inmiddels 2x besteld en beide keren. Beide keren in goede orde ontvangen. Mn 2de bestelling deed ik op 27 december 2025. De levertijd was toen iets langer, wat begrijpelijk is tijdens feestdagen en winters weer. Ik heb gevraagd naar de status en kreeg binnen 2 dagen antwoord.
Tot nu toe dus niets aan te merken op deze webshop en zal er nog vaker gaan bestellen.
Edit: Zojuist ook de mysterybox geopend die ik gratis kreeg bij mijn bestelling (actie). Wow! Hier zaten echt mooie producten in.
Verpakking laat te wensen over.
Producten prima.
Verpakking laat echt wel te wensen over.
Het doosje is aan 1 kant gewoon toegeplooid, niet vastgekleefd, gelukkig zat alles er nog in.
Als jullie de optie geven om een discrete afzender te kiezen, zorg dan op z'n minst dat de doos niet zomaar open kan. En als ik andere reviews lees, dan is dit niet de eerste keer. Verpakking moeten jullie echt herbekijken. Op deze manier bestel ik jammer genoeg geen tweede keer.
Bestelling gedaan met 4 producten maar…
Bestelling gedaan met 4 producten maar helaas zijn er maar 3 aangekomen. De advent kalender hebben ze terug gestort maar voordat geen idee en geen informatie over gekregen waarom
Wacht al meer dan 5 weken op mijn…
Wacht al meer dan 5 weken op mijn bestelling.
De klantenservice reageert ook slecht / zo wat niet
Zeer slechte bezorgd service trage verzending
Slecht stond voor 23:30 besteld morgen in huis wacht al 4dagen
En dan dhl die zegt mij te hebben gemist terwijl ik speciaal voor dit pakket vrij heb genomen geen kaart in bus niemand voor de deur een en al drama nooit meer voor mij pakket voor direct terug gestuurd met zelfde vetraging
Ik deed een bestelling en de gratis…
Ik deed een bestelling en de gratis spullen kwamen niet aan. Na een mailtje kreeg ik heeeeeeel snel antwoord. Wat ik na de reviews hier niet had verwacht. Echter, ook waren ze zeer proactief en mocht ik een nieuwe bestelling doen ter waarde van de goederen, en werd deze mooi terugbetaald. Ik kan enkel zeggen dat ze bij mij dit heel top hebben opgelost!
Gratis producten = dropshipping
Gratis producten = dropshipping
Eerder deze week zijn we in zo'n gratis productenactie getoond. Leuk speeltje van bekend merk werd gratis aangeboden bij aankoop van 20 euro. Pakket kwam correct toe, helaas betrof het gratis product duidelijk niet het speeltje van het bekende merk, maar duidelijk een vals goedkoop dropshipping alternatief.
Deze praktijk is niet alleen strafbaar, maar bovendien ook nog eens gevaarlijk. Contact opgenomen met Willie om alsnog het juiste product te kunnen ontvangen.
Ik zou toch overwegen naar een ander…
Ik zou toch overwegen naar een ander site deze zijn zogenaamd discreet maar versturen half open doos op bedankt!!!!!!!
Recentelijk een aantal artikelen…
Recentelijk een aantal artikelen gekocht. Helaas kwam de doos beschadigd aan maar alles zat er gelukkigin. Heb al veel negatieve opmerkingen gelezen over de dozen en ben het ermee eens. De kartonnen dozen zijn dun. Willie doe hier nu echt iets aan en beloof niet zomaar beterschap.
Slecht contact, slechte bezorging
Een bestelling geplaats, echter geen enkele berichtgeving de eerste paar dagen betreft de levering. Na contact met Willie dan toch een track&trace waar blijkbaar een incorrecte afleveradres op stond vermeld. Willie gevraagd deze fout te herstellen, maar ik moest zelf contact opnemen met DHL. Ook in de DHL app kon ik niks aanpassen, ook niet naar een afleverpunt in de buurt. Via de chatbot is er een case nummer aangemaakt, en zou er zo spoedig mogelijk contact met me opgenomen worden, we zijn een week verder en nog steeds niks. Producten nooit aangekomen en als retour aangemeld. Jammer van de leuke acties die ik destijds in mijn bestelling had, die inmiddels zijn verlopen. Tot op heden is reactie van Willie traag.
Zonder uitleg retour
Al voordat het bezorgd werd ging het al retour. Geen uitleg waarom en hoe verder.
Want ik heb wel betaald.

Vastaus yritykseltä Willie
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.