Whiskyeksperten Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Har egentlig været gald for at handle ved jer i er hurtige til at sende og der har ikke været nogle problemer før nu!! Har modtage min sidste pakke en Aberlour 14 års den kom desværre uden en kasse s... Näytä lisää

Bestilte min favorit Laphroaig 10 År Cask Strength Batch 16 torsdag aften - modtog lørdag formiddag. LEVERINGSTID DER SPILLER MAKS - DET GÅR VIRKELIG STÆRKT. Forsvarligt pakket ind. * * * * *... Näytä lisää

Rigtigt flot og stort udvalg til helt fornuftige priser. Når så levering finder sted under 24 timer fra bestilling samt at emballagen nok ikke ville tage skade ved et uheldigt sammenstød med en ældre... Näytä lisää

Bestilte et par flasker whisky søndag eftermiddag, mandag eftermiddag stod de i mit whisky skab. Har handlet med whiskyeksperten nogle gange, altid et hammer godt udvalg og meget stærk på prisen.... Näytä lisää

Hyvä

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtige og grundige

Bestilte en Gin tirsdag d.12/1 og den kom som lovet næste dag d.13/1, hvis man bestilte inden kl.15:30 - virkelig effektivt!
Derudover var flasken rigtig godt emballeret, så du kan helt trygt handle her.

19. tammikuuta 2021

Hej Ida,

Jonas

Første bestilling, men i hvert fald ikke sidste

Normalt bestiller jeg mine flasker et andet sted, men har flere gange oplevet at finde produkter på den her side, som ikke har været tilgængelige andre steder..

Så tog jeg chancen og bestilte herfra, og det hele gik bare som det skulle.

Fornuftige priser og hurtig service, og her mener jeg hurtig.. Bestilte sent om aftenen, og tidligt næste morgen var varerne på vej, hvorefter jeg modtog dem næste dag.

Super forsvarligt pakket ind, og der var intet at sætte en finger på..

Så nu har jeg et sted mere at handle ;)

12. tammikuuta 2021

Hej Morten,

Jonas

Hmm...flasken jeg bestilte og flasken…

Hmm...flasken jeg bestilte og flasken jeg modtog var ikke den samme..hmmm...Update: har fået e-mail fra Jonas fra Whiskyeksperten som opklarer sagen..stor ros herfra 👍😊 fem stjerner.

5. tammikuuta 2021

Hej Svend,

Tak for din anmeldelse.

Flasken du har modtaget er korrekt. Producenten har blot opdateret deres indpakning, hvilket vi vi ikke har været opmærksom på. Jeg beklager at vi ikke har opdateret billedet på vores hjemmeside.

Helt igennem perfekt

Helt igennem perfekt. Rigtig gode priser, levering fra den ene dag til den anden lige op til nytår. Nok de bedst pakkede flasker jeg nogensinde har modtaget. Tak!

30. joulukuuta 2020

Hej Mads,

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition. Varen kom dagen efter med GLS

18. joulukuuta 2020

Hej Peter,

Jonas

Leverer varen og gør det hurtigt!

Bestilte onsdag kl. 14:30 og fik besked om levering dagen efter kl. 13:30. Sendt i, i tidligere anmeldelser omtalte, bobleplastvaganza.
Rimelige priser, godt udvalg, hurtig levering. Denne butik har det hele.

17. joulukuuta 2020

Hej Anders,

WOW!

Wow!

Jeg har aldrig modtaget en bedre pakket vare! Der var fire nøje udvalgte flasker spiritus i kassen. Jeg skulle bringe den hjem på cykel (mit eget dumme valg ─ jeg skulle have to andre pakker med ... ). Jeg kunne have sparket den hele vejen hjem ─ der ville stadig ikke være sket noget med indholdet! (Og nu kan jeg pakke mig selv ind i al bobleplasten og springe ud fra fjerde sal uden at komme til skade. Måske ... Jeg overlader det til fantasien :^) )

Wow!

Pakken kom den første af de to dage, der var nævnt i afsendelses-mailen.

Wow!

Min lever vil til gengæld gerne klage, for jeg kommer til at handle meget mere hos Whiskyeksperten.dk!

(Man skulle tro jeg var sponsoreret. Jeg har i øvrigt heller ikke lige drukket indholdet af kassen. Jeg er bare imponeret!)

11. joulukuuta 2020

Hej Thomas,

Tak for din meget fine anmeldelse!

Stor ros

En god og overskuelig hjemmeside, med et bredt og godt udvalg. Især for en, undertegnede, som ingen forstand har på whisky. Og leveringen....bestilte kl. 12.30 og den lå til afhentning dagen efter kl. 12.30. Fremragende!!

30. marraskuuta 2020

Hej Thomas,

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv, alt som aftalt.
Perfekt, og gode varer til gode priser. Virker hver gang.

13. marraskuuta 2020

Hej Michael,

Som så mange har sagt

Som så mange har sagt. Gode priser, God hjemmeside som er nem at betjene, godt udvalg.
Og perfekt indpakning og hurtig levering.

1. marraskuuta 2020

Hej Kim,

Super udvalg af produkter

Super udvalg af produkter. Jeg synes selve hjemmesiden er rigtig god. Det er super nemt at finde de flasker man leder efter.

27. lokakuuta 2020

Hej Michael,

Fantastisk købsoplevelse 5 STORE STJERNER

Bestilte i går, fik varerne i dag kl. 13 (København) og skal bruge dem i aften ... og så var flaskerne pakket super godt ind. Kunne jeg give mere end 5 stjerner fik I dem.
Mvh. Marianne Broby Nielsen

14. lokakuuta 2020

Hej Marianne,

Jonas

Vi købte whisky i serien Game Of…

Vi købte whisky i serien Game Of Thrones. En serie på flere flasker i hver sit paprør, med tegninger der matcher hver flaske. Den ene flaske kom uden det paprør flaskerne normalt bliver leveret i. Hvilket er mega træls, når flaskerne skal gemmes.
Vi kontaktede firmaet, der sagde at de ikke kunne gøre noget ved det, det var producentens skyld.
Jeg synes det er at kaste aben videre. Vi har ikke handlet med producenten, men med butikken.
I købs annoncen fremgår flasken også sammen med paprøret,
For os trak det ned i stjernerne. Havde kartonet været med havde vi givet 5 stjerne, da leveringen var hurtig og tingene var pakket godt ind.

18. syyskuuta 2020

Super god oplevelse

Whiskyen var pakket rigtigt godt ind. Også blev det endda leveret på under 18 timer!

13. elokuuta 2020

Hej Thor,

Hurtig levering

Hurtig levering, godt udvalg, og gode priser. Jeg havde bestilt nogle glas, og de kom godt indpakket. Næste gang jeg skal købe en flaske bliver det whiskyeksperten

12. elokuuta 2020

Hej Jesper,

Hurtig og billig.

Whiskyeksperten er efter min mening billigere end andre steder, også når portoen er medregnet. Leveringstiden er over al forventning. Jeg har bestilt der 2 gange nu. Jeg bestilte lørdag aften, mandag formiddag kunne jeg hente min pakke.

30. kesäkuuta 2020

Hej Mette,

Jonas

Lynhurtig levering (bestilt lørdag…

Lynhurtig levering (bestilt lørdag aften - modtaget mandag morgen), god kommunikation undervejs. Her handler jeg gerne igen.

17. kesäkuuta 2020

Hej Keld,

Great range of products

4. kesäkuuta 2020

Dear Javier,

Thank you for your kind words, and for taking your time to review us.

With best regards,
Jonas

Første gang jeg har købt hos…

Første gang jeg har købt hos Whiskyexperten.dk, alt i alt, en rigtig god oplevelse, det er ikke sidste gang, ha en god dag,
Finn Jørgensen Tønder

3. kesäkuuta 2020

Hej Finn,

Jonas

Har handlet mange gange der

Har handlet mange gange der. Det er hurtig forsendelse i god emballage med bestillingspapir til fx smagsprøver, som er bestilt. 10/10.

3. kesäkuuta 2020

Hej Kris,