Jeg har et arbejde hvor jeg går mellem 15-25000 skridt om dagen i sikkerhedssko. Min akillesscene har gjordt meget ondt og har prøvet en del forskellige sikkerhedssko uden held. (Ingen problemer m... Näytä lisää
Jeg bestilte deres massagesål. Jeg modtog dem allerede dagen efter. Sålen er nem at lægge i skoen og har virkelig gjort en forskel, det føles som at gå på en sky. Min bedste anbefaling til sålerne
Det var min mand der fik de gode såler fra jer - han står og går mange skridt hver dag på arbejde- som møbelsnedker - hurtig levering og god pris - han anbefaler sålerne 😊
Oplever du bare det mindste problem, så tøv ikke med at skrive til os på hello@appreciateyourage.dk så finder vi sammen en passende løsning til dig! 💙 Hos Appreciate Your Age sælger skønhedsprodukter til den kvalitetsbevidste forbruger. Vi går ind for at vores produkter skaber synlige, naturlige og langvarige resultater. Vores mission er at hjælpe +500.000 danskere med ét enkelt produkt udstyret med de bedste teknologiske funktioner så det er lettere for dig at få en smuk og sund hud. NO BULLSHIT.
Sejs Søvej 71, 8600, Silkeborg, Tanska
- hello@appreciateyourage.dk
- appreciateyourage.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
save my feet
Det hjælper meget for fødderne! YA Massagesål har virkelig reddet mine fødder
Indlægssål til overpris. Kan købes på Temu.
Jeg har ikke købt dem da jeg læste en review med reference til Temu. Så søgte jeg på "massage soles" på Temu og der kan man køb de samme indlægssåle - 3 par for 25 kr. Så sparer man ca 500 kr. Der er lige frisk nok.
Virkelig glad for mine massagesåle
Virkelig glad for mine massagesåle! Utrolig behagelige
Super produkt.
Har nu haft fornøjelsen af AYA sålerne et godt stykke tid og er super godt tilfreds med dem. Har tidligere prøvet forskelligt for at komme mine akillesseneproblemer til livs, og AYA sålerne er nu en fast bestanddel i mine sko og klart det, der har hjulpet mig mest. Super fin betjening.
AYA massagesål
Jeg bestilte deres massagesål. Jeg modtog dem allerede dagen efter.
Min bedste anbefaling til sålerne

Aya skintag kittet
Jeg købte aya skintag kittet. Det krævede lidt tålmodighed, men det virkede faktisk på de lidt større hudflapper. De helt helt små var lidt sværere. Kan varmt anbefales.

GOD.
GOD. Jeg var skeptisk i starten, men efter en uge med sålerne kunne jeg faktisk mærke forskel i hælene. Ikke et mirakel, men klart bedre end før.
ANBEFALES HER FRA.

Dejlige såler
Er lige begyndt at bruge sålerne har gået de første ture med min hund,mærker stor forskel det føles godt at de er så bløde,jeg har problemer med ømme fødder og er meget platfodet ,er sikker på at jeg får gavn af sålerne

Vastaus yritykseltä Appreciate Your Age
Ny måde at opleve dine fødder.
Jeg må erkende at jeg var meget skeptisk. Men efter en periode, fødderne skal vendes til en ny måde at gå på, blev det faktisk en fornøjelse at bruge indlæggene, man gå næsten som på en sky.
Meget tilfreds.

Vastaus yritykseltä Appreciate Your Age
Hurtig levering og såler som forventet
Hurtig levering og såler som forventet. De hjælper min svangsenebetændelse og aflaster mine føder.

Vastaus yritykseltä Appreciate Your Age
Efter lang tid med ondt i mine hæle og…
Efter lang tid med ondt i mine hæle og ankler, har jeg prøvet disse såler med et super resultat. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Appreciate Your Age
Fantastisk at gå med og man har ikke…
Fantastisk at gå med og man har ikke ondt i fødderne om aften kontra almindelige fodsåler.
første gang føltes det dog lidt mærkeligt, men valgte heldigvis at prøve at få med dem en hel dag.
arbejder i et supermarked så jeg står op og går ca. 15.000 tusind skridt hver dag.

Vastaus yritykseltä Appreciate Your Age
Er virkelig glade for mine såle
Er virkelig glade for mine såle. Jeg ville elske at have dem i alle mine sko. De støtter svangen for mig.

Vastaus yritykseltä Appreciate Your Age
Sålerne er super behagelige og giver en…
Sålerne er super behagelige og giver en dag hvor man står meget op til behagelig og ingen smerter i fod og hæl.

Vastaus yritykseltä Appreciate Your Age
Jeg skulle bruge en størrelse 48 men…
Jeg skulle bruge en størrelse 48 men fik en 44 så jeg ved ikke personligt om de er gode men han jeg gav dem til en som er meget tilfredse 🙂

Arbejder som fisker
Arbejder som fisker. Er blevet smertefri i mine fødder. Fantastisk produkt 👍

Smerte i akillesscene/hæl
Jeg har et arbejde hvor jeg går mellem 15-25000 skridt om dagen i sikkerhedssko. Min akillesscene har gjordt meget ondt og har prøvet en del forskellige sikkerhedssko uden held. (Ingen problemer med alm sko)
Bestilte et par AYA såler for at afprøve, og må sige de har gjordt en kæmpe forskel. Har ingen problemer haft fra første dag med dem på og de er virkelig behagelige at have på :)
Eneste minus som man nok ikke kan gøres noget ved er vægten på sikkerhedsskoen bliver højere, og dermed lidt tungere at have på. Trods alt bedre end smerter :)

Såler

Vastaus yritykseltä Appreciate Your Age
Den uro jeg havde i fødderne er blevet…
Den uro jeg havde i fødderne er blevet mindre, ikke væk, men meget mindre, så det er vær at prøve.

Vastaus yritykseltä Appreciate Your Age
Det er bare nogle rigtig gode og…
Det er bare nogle rigtig gode og behagelige indlægssåle 😉