Wheat Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,8

Vi er glade for kvaliteten på *wheat, og manglede et par termobukser. Jeg bestiller gummistøvler samtidig, fordi jeg alligevel er inde og bestille på siden. Der går et par dage, og så får jeg besked o... Näytä lisää

Utrolig treg levering. Pakken har ligget i Danmark uten å bli sendt videre i 2 uker. Nettbutikken tilbyr kun 15% rabatt på neste kjøp som plaster på såret, men dette har i praksis ingen verdi ettersom... Näytä lisää

Ware bestellt, bekommen. Leider zu groß und retourniert auf eigene Kosten. Ware wurde beim Händler nicht angenommen und an mich zurück geschickt. Die angegebene Email als Kontakt ist ungültig, sodass... Näytä lisää

1. Lastenvaateliike

Wheat er et dansk børnetøjsbrand med klassisk dansk design. Vi fokuserer på komfort, bevægelsesfrihed og design til fornuftige priser. Wheat blev grundlagt i 2002 af Charlotte & Peter Galsgaard. Hvert design er tilpasset børns præmisser. Justerbar elastik, tilpas vidde og naturlige materialer er med til at sikre hvert barns bevægelsesfrihed. Ved at gå med Wheat tager vores børn del i den skandinaviske livsstil, der vægter kvalitet og komfort. Designets stærke identitet har sammen med Charlottes tætte kontakt til både produktion og salg ført til en velorganiseret succesfuld organisation, der vokser støt sæson for sæson.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

En blandet oplevelse

Får bekræftelse på retur, hvor returbeløb minimalt ikke stemmer, så irriterende at skulle bruge tid på. Kundeservice har ret begrænset åbningstid, 10-14, hvilket så alligevel ikke stemmer, for kl 12.10 melder tlfsvarer, at “vi er gået til frokost”. Ok, men så skriv, hvornår I rent faktisk svarer telefonen, så jeg undgår at spilde min tif

2. toukokuuta 2024

Gummiflyverdragt i dårlig kvalitet

Denne vinter købte jeg for første gang en gummiflyverdragt fra Wheat. Tidligere har jeg to gange købt gummiflyverdragter fra Ver de Terre, og de har altid været af super kvalitet. Desværre fik min datter en rift på maven, så jeg kontaktede Wheat for at høre, om det var muligt at få/købe en lap i samme farve som flyverdragten. Desværre tilbyder Wheat ikke denne service, og de kunne kun anbefale, at jeg købte en lap et andet sted for at klistre på.
Det er ærgerligt, at et dansk brand, som ikke sælger det billigste tøj på markedet, ikke kan hjælpe med en lap. Det er ærligt talt ikke særligt kønt med en lap i en anden farve på maven. En anden gang vil jeg nok holde mig til Ver de Terre's gummiflyverdragter, som ikke går i stykker.

21. maaliskuuta 2024

Wunderschöne Kleidung

Ich bin mit den Einkäufen bislang immer zufrieden gewesen.
Meine Enkelin sieht ganz entzückend darin aus. Leider sind die Sachen ziemlich teuer, sonst würde ich noch häufiger bestellen.
Warum gibt es eigentlich keine Rechnung?

12. huhtikuuta 2024

Hurtig levering

Hurtig levering, varen kom første hverdag efter jeg havde bestilt.
Varerne er, som altid, i lækker og god kvalitet.

18. maaliskuuta 2024

Kæmpe anbefaling af Wheat⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kæmpe anbefaling af Wheat⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kvaliteten er altid helt fantastisk hele vejen rundt; overtøj, sko/støvler og tøj.
Jeg har to piger, og jeg oplever, at langt det meste tøj fra Wheat holder så godt, at det kan gå i arv og bruges af den mindste også.

Derudover vil jeg rose Wheat for en enorm hurtig kundeservice og ekspedering af ordrer.
Jeg kan stort set altid hente min pakke i pakkeshoppen dagen efter ordren er lagt.
Flot service! 👏🏻

20. maaliskuuta 2024

Achtung bei Retoure!

Achtung bei Retoure!! 10,99€ wurden mir für Hin- und Rückversand abgezogen. Das steht natürlich nur versteckt in den AGBs.
Schöne Kleidung, ich werde dennoch nicht wieder bestellen.

8. maaliskuuta 2024

Fuldstændig uovertruffent kundeservice!

Jeg købte en flyverdragt og vinterjakke hos dem i August sidste år, lavede en ordre med flere varer. Det viste sig så at lagerbeholdningen ikke stemte med hjemmesiden så jeg kunne ikke få en af de andre ting jeg havde bestilt. De sendte mig en mail hvor de beklagede og gav mig samtidig en rabatkode der virkede på hele siden, også på i forvejen nedsatte varer. Mega god service.
Flyverdragten blev hurtigt slidt på sømmene, og efter første vask i denne vintersæson konstaterede jeg at der var hul så jeg skrev til firmaet som svarede mig indenfor 2 timer, beklagede, informerede mig om at det var en produktionsfejl og at jeg frit kunne vælge en ny flyverdragt fra hjemmesiden, og sendte mig oveni købet et link der viste mig hvilke dragter der var på lager i hendes størrelse. Jeg lavede min bestilling og morgenen efter var flyverdragten allerede leveret. Jeg er fuldstændig blæst bagover af den kundeservice, sikke et firma! Jeg er helt sikkert blevet en loyal kunde og vil anbefale alle trygt at handle med dem, for de samler helt sikkert på glade kunder.

28. helmikuuta 2024

An expensive pyjama ended in the bin

Ordered a wool fleece pyjama which endlessly losses all the wool, our daughter can't wear it as she complains the constant hair in her mouth. It was an extremely expensive cloth I thought it will be a useful product but it's not. I sent an email and complain about the quality and said the item is clearly not fit to purpose but they rejected all my feedback.
Don't exactly know the purchase date I was angry and deleted all those mails..

30. lokakuuta 2023

hidden shipping terms

Still waiting for an order placed 11 days ago as shipping from Denmark however this is mentioned as it should be perhaps on the .co.uk website landing, header or checkout.
It is mentioned in a delivery information link buried in the footer of the website.
Seems like it would be wise for them to do this when retailing in the uk and selling in pounds as I didn't even realise I was purchasing imported goods.
Customer services nonchalant- will be returning as arriving far too late!
I'm happy to wait a week but a fortnight seems excessive?

24. tammikuuta 2024

Fast kunde hos Wheat…

Mine børn har brugt Wheats overtøj (flyverdragte, overtræksbukser, jakker, regntøj) i 3 år nu og jeg er super tilfreds. Har netop købt deres vinterstøvler for første gang og Wow de er mega gode! Deres tøj er også godt og solidt. Går ikke ud af facon eller mister farven.

18. tammikuuta 2024