Weibel El Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Fem store stjerner til Brdr Weibel El! Jeg har nu været glad kunde hos Weibel i nogle år, og jeg anbefaler dem til alle jeg kender, for deres flotte arbejde! De har hjulpet mig med alt f... Näytä lisää

Jeg hyrede Weibel EL til at have et kigg på vores problem (sikringen sprunget) vedr. vores ventilation, men problemet er stadig ikke løst. Alligevel modtog vi en regning for besøget. Skuffende oplevel... Näytä lisää

Fik i februar udskiftet nogle spots i loftet og skiftet samtlige kontakter i huset. Må bare sige det spillede fra ende til anden og servicen var bare i top. Kan kun anbefale dette firma. Michael J... Näytä lisää

1. Sähköasentaja
  2. Sähköinsinöörit
  3. Sähköasennukset
  4. Valaisinkorjaamo

Autoriseret El-installatør i København Weibel El-teknik er autoriseret el-installatør og hjælper både private og erhverv med deres elektriker arbejde. Vi kører ud fra Søborg og dækker hele København og omegn. Weibel er altid i stødet og derfor dit sikre valg, når du søger en autoriseret el-installatør og strømlinet erfaren elektriker! Med vores mange års erfaring indenfor el-installation, sikrer vi høj kvalitet og effektivitet i alle vores projekter. Vores dygtige og erfarne team tilbyder omfattende el-eftersyn og el-tjek, hvor vi grundigt vurderer og sikrer dine elektriske systemers tilstand og sikkerhed. For at optimere dit energiforbrug, tilbyder Weibel et detaljeret energi-tjek, der hjælper dig med at spare på både miljøet og udgifterne. Vi forstår også vigtigheden af pålidelig rådgivning, og derfor er vores el-rådgivning service designet til at give dig de bedste løsninger, der passer til dine specifikke behov. Skal du have foretaget en el-renovering? Vores team håndterer alt fra mindre opgraderinger til større renoveringer med ekspertise og omhu. Vi tilbyder også installation og vedligeholdelse af dørtelefoni systemer, der forøger sikkerheden og komforten i din ejendom. Tjek vores konkurrencedygtige priser og kontakt Weibel i dag for en pålidelig og effektiv service!

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

MEGET dyrt

Jeg skulle have skiftet en udsugning på badeværelset. Arbejdet var fint, men jeg måtte betale 3 gange så meget for selve udsugningen i forhold til, hvad jeg selv kunne købe den for på nettet!
Jeg var godt klar over, at den ikke ville være billigere hos Weibel, men at jeg skulle betale mere end 1.000 kr ud over, hvad jeg kunne få den til på nettet. Det ville jeg gerne have vidst, da jeg bestilte arbejdet.

23. maaliskuuta 2021

Punktlige og imødekommende :)

Dan og hans team kommer altid til det aftalte tidspunkt og er meget lydhøre overfor kundens ønsker. Dejligt endelig med en elektriker der med et smil på læben 'bare' får tingene fikset :)
De bedste anbefalinger herfra!

12. maaliskuuta 2020

Efter mange dårlige oplevelser med…

Efter mange dårlige oplevelser med mange forskellige slags håndværkere, var det en stor fornøjelse at have med nogen at gøre, der fra første sekund var så ekstremt professionelle, præcise, "tunede in" til hvad kunden ønskede, fleksible, hurtige, effektive og--ikke mindst--behagelige at have med at gøre.
Det var decideret en fornøjelse, og jeg vil varmt anbefale firmaet.

5. lokakuuta 2018

Let at bestille elektriker...

smart med en app hvor man let bestiller håndværker og tidspunkt.Det hele har virket perfekt fra første opringning fra Peter, og mens de har udført arbejdet.

Jeg giver gerne denne positive oplevelse videre således at både i og jeres fremtidige kunder får glæde af hinanden.

25. huhtikuuta 2018

Fik kontakt til Weibel via …

Fik kontakt til Weibel via 3byggetilbud.dk. Bedste pris på en lille opgave. Arbejdet blev udført hurtigt til aftalte pris - fik endda monteret et ekstra stik på en tørretumbler, samt fik nyt stik til anden maskine .. begge uden yderligere omkostninger!

8. toukokuuta 2017

Flinke men dyre

John er flink og Martin bestemt dygtig.
I forhold til markedsprisen er det dog alt for dyrt er min opfattelse.
3,5t onsite med regning på langt over 6.000kr hvor langt det meste er arbejdskraft

31. lokakuuta 2016

Super Service

Ringede samme dag som jeg skulle have udført el-tjek af min kolonihave. Dan kom til aftalt tid og lavede tjek med forståelse for at det var en gammel kolonihave samtidig med at loven skal efterleves. Kom -også som aftalt- et par uger senere og udbedrede det, der skulle udbedres samt gennemgik og godkendte andre forhold, der i mellemtiden var lavet.
Sendte kvittering for det nu godkendte el-tjek 30 min efter han var kørt over mailen, så jeg kunne overdrage haven til køber.
Alt sammen til den aftalte pris naturligvis.
Kan kun anbefale Weibel og skal jeg have lavet noget i lejligheden inde på Nørrebro, ringer jeg uden tvivl til Dan igen.

3. syyskuuta 2012

Super service fra start til slut

Fra da jeg ringede og til min sag blev behandlet fik jeg simpelthen en super service. Havde snakket med andre elektrikere om en pris men blev dette sted guidet igennem og fik lavet det ønskede til en langt lavere pris. Kan klart anbefales til andre.

16. toukokuuta 2012