Fantatisk service ! Jeg fik mine 6 bestilte stole leveret, og der var en fejl, som jeg gjorde Ny-stol opmærksom på, og Kasper reagerede straks, og fik iværksæt et bytte. Tonen var så fin hele vejen -... Näytä lisää
Kan kun anbefale Ny Stol. Kasper yder en fantastisk god service. Vender altid tilbage som lovet. Købte læderstole der var helt i top.
Super god service fra start til slut ! Rigtig fine stole til en god pris :) og MEGET hurtig levering, kan varmt anbefale Ny-stol.dk
Hos ny-stol går vi efter at alle vores kunder for en tryg og god oplevelse i deres næste møbel køb. Vi giver den bedste service vi kan og går efter at svare vores kunder så hurtig vi kan. For en god oplevelse starter med en god dialog. Vi har stole og børnemøbler til et hvert behov. Tak for din opmærksomhed.
Håndværkervej 8, 6710, ESBJERG V , Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Ny Stol
Vi har købt spisebordstole - Hundevad Baron og fik hele vejen igennem en helt fantastisk service af Kasper!! Lige fra aftalen i hans showroom, til han tillidsfuldt lånte os en med hjem på prøve u.b. Bestilling og levering fungerede perfekt. Stolenes comfort, design og kvalitet er helt i top og ikke mindst til en yderst favorabel pris. Anbefaler med glæde NY-stol til andre.

Vastaus yritykseltä Ny Stol
God opmærksomhed på kundens oplevelse. Meget imødekommende på behov for hurtigt afhentning, som blev arrangeret med smil og lethed. Meget positiv oplevelse!

Vastaus yritykseltä Ny Stol
Jeg bestilte 8 stole og oplevede en fantastisk og fleksibel service hele vejen. Hurtigt svar, god pris og lynhurtig levering direkte til adressen. Mine varmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä Ny Stol
Forfærdelig købeoplevelse. Virkelig dårlig service.
Sovesofa viste sig med hul i betrækket og defekt på ene ben,
Indehaver havde svært ved at få fragtmænd til at hente og bringe mig ny vare så jeg gik med til et afslag men opdagede så at sofa lugtede jordslået og ønskede at fortryde købet et par dage efter levering.
Det ville butikken ikke acceptere.

Vastaus yritykseltä Ny Stol
Fantastisk serviceminded, lynhurtig håndtering af en hasteopgave og personlig levering af Ny-Stol.
Kan i den grad anbefale Kasper og hans firma.

Hurtig ekspedition.
Kontorstolen levede fuldt ud op til vores forventninger

Vastaus yritykseltä Ny Stol
Meget hurtig levering og flink chauffør.
Super betjening ved Kasper.
Kan kun anbefales

Vastaus yritykseltä Ny Stol
Levering til døren. En meget behagelig fragtmand, der leveret varen info lejligheden.
Super info inden levering

Vastaus yritykseltä Ny Stol
Nem at komme i kontakt med.
Ringer tilbage
Hurtig ekspedition og levering

Vastaus yritykseltä Ny Stol
Kan kun anbefale Ny Stol.
Kasper yder en fantastisk god service. Vender altid tilbage som lovet.
Købte læderstole der var helt i top.

Vastaus yritykseltä Ny Stol
Tak for go service og svar på de spørgsmål jeg har haft.