Heino Cykler Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Helt tryg ved at købe cykel og tilbehør, da personalet har fuldstændig tjek på detaljerne. Venlig og kompetent service.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en forespørgsel omkring en reservedel til en saddelpind. Sælgeren tog med det samme kontakt til leverandøren, jeg kunne bestille reservedelen, og dermed slippe for at skulle købe en helt ny... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super service. De bestilte cykelsko var desværre udsolgt hos producenten, da jeg bestilte den via WeBikes hjemmeside. Blev ringet op af WeBike kort tid efter og fik tilbudt bedre model til samme pris... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Endnu en gang super professionel behandling Skulle købe en Carbon Sadelpind, havde op til flere spørgsmål, og hver gang kom svar hurtigt, og tilmed med bonus info, kan kun endnu engang kun anbefale h... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Polkupyöräliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Det er dig, der skal være vinder. Og hvornår er du det? Er det, når du mærker vinden i håret og roen i kroppen? Er det, når du kommer i bedre form, eller når du vinker til kollegaen i bilen, mens du overhaler ham indenom påvej til arbejde? Det er helt op til dig. Det vigtigste for os er, at det ikke er dit grej, der begrænser dine sejre. Vi hjælper dig med at komme først over din personlige målstreg! Vores mål er ikke at sælge dig hvilken som helst cykel, men derimod den cykel der passer til ruten i dit liv. For os er det ogsåde småsejre i hverdagen, der tæller. Vi vil være forrest i feltet, og vi vil have dig med. Du vil derfor mærke, at vores rådgivning har mere bund, mere kant, mere erfaring og mere ærlighed.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ok god hurtig betjening

Hej Finn.

Tak for din gode anmeldelse.

Vi sidder selvfølgelig altid klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål, så du hurtigst muligt kan få den vejledning, du har behov for. Husk at du også kan skrive på mail eller chatte med os på hjemmesiden.

Jeg håber at vi ses hos WeBike i den kommende fremtid.

Hurtig levering, god pris

Hej.

Tak for din gode anmeldelse.

Det er vigtigt for os at du er tilfreds når du handler hos os, og her er hurtig levering og stærke priser to vigtige forudsætninger.

Husk at vi sidder kar ved telefonen og chatten til at besvare dine spørgsmål.

Saanut 4/5 tähteä

De havde det produkt jeg søgte efter

De havde det produkt jeg søgte efter
Det var nemt at bestille
Varerne kom hurtigt.

Hej Søren.

Det glæder mig at du har haft en god oplevelse hos os og at du er tilfreds med det varesortiment vi har. Jeg håber at vi ses i WeBike i den kommende fremtid.

Husk at vi sidder klar ved telefonen alle hverdage 9-16 til at besvare dine opkald.

En god oplevelse

Hurtig levering af bestilt vare. Varen er ligesom beskrivelsen i onlineshoppen.
Også god og hurtig hjælp på de spørgsmål jeg havde over chatten inden bestilling.

Hej Linda.

Tak for din anmeldelse og dine gode kommentarer.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse og at varen lever op til dine forventninger. Det er altid vigtigt for os at kunne levere en god oplevelse og her er hurtig levering og god service to vigtige faktorer.

Husk at vi sidder klar ved telefonen alle hverdage 9-16 til at besvare dine spørgsmål.

Saanut 5/5 tähteä

Virkeligt god og hurtig hjælp via …

Virkeligt god og hurtig hjælp via chatten på webshop

16. toukokuuta 2017

Hej.

Tak for din gode anmeldelse.

Vi gør alt for at være hurtige ved tasterne og behjælpelige på chatten, jeg er derfor glad for at høre, at det er denne oplevelse du har haft.

Saanut 5/5 tähteä

Webike .. en rigtig god cykelbiks :-)

Webike leverer hurtigt. Også altid en fin dialog med Webike på Facebook messenger. Mine bedste anbefalinger.

15. toukokuuta 2017

Hej Ole.

Tak for din gode anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med vores leveringstider og ikke mindst vores kommunikation via facebook. Jeg håber derfor at vi ses hos WeBike i den kommende fremtid.

Husk at vi sidder kar ved telefonen alle hverdage 9-16 til at besvare dine spørgsmål.

Super butik.

Webike Tilst er den bedste butik for cykel interesserede i Århus. Webshoppen fungerer også upåklageligt. 😊

14. toukokuuta 2017

Hej Thomas.

Tak for din gode anmeldelse og dine flotte kommentarer.

Jeg er glad for at høre, at vores fysiske butik og webshop lever op til dine forventninger. Det er altid vigtigt for os at kunne levere en god oplevelse, når du handler hos og her er god service og et bredt spektrum af varer to vigtige faktorer.

Husk at vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgmål.

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig fint sted at handle

Rigtig fint sted at handle. Mulighed for at bytte varen i butikken. Hurtig afsendelse af varen.

14. toukokuuta 2017

Hej Christoffer.

Tak for din gode anmeldelse.

Jeg er glad for at høre at vi lever op til dine forventninger og at du er tilfreds med vores leveringstid og vores returnerings muligheder. Jeg håber derfor at vi ses hos WeBike.dk i den kommende fremtid.

Saanut 5/5 tähteä

De har hjulpet mig flere gange med at …

De har hjulpet mig flere gange med at skaffe dele til min cykel og har været rigtig glad for deres hjælp og vejledning .

11. toukokuuta 2017

Hej Henrik.

Tak for din anmeldelse og dine gode kommentarer.

Hvis du ikke bor tæt på en af vores tre fysiske butikker, er det vigtigt for os at du stadig kan opnå god service og vejledning hos os. Jeg er derfor glad for at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse hos os - det er jo det vi stræber efter.

Husk at vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 9-16 til at besvare dine opkald.

Alt som det skal være

Alt som det skal være, næsten. De sko jeg bestilte var ikke på lager, men shoppen var åbenbart ikke opdateret med lager status. Men blev ringet op af WeBike og vi fandt hurtigt en løsning.

10. toukokuuta 2017

Hej Paw.

Tak for din gode anmeldelse.

Jeg beklager meget at vi ikke havde den ønskede sko på lager, men det glæder mig til gengæld at du er tilfreds den løsning vi fandt i fællesskab. Vi sidder altid klar med alternativer hvis vi ikke kan levere det ønskede produkt.

Husk at vi sidder klar ved telefonen i alle hverdage 9-16, til at besvare dine spørgsmål.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering og god kvalitet. Jeg køber gerne igen hos WeBike.

Hej Lene.

Tak for din gode anmeldelse.

Det glæder mig at du har haft en god oplevelse og at du ønsker at handle hos os igen. Jeg håber derfor at vi ses hos WeBike igen, i den kommende fremtid.

Husk at vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine opkald.

Hurtig og fin betjening

Hej Birgit.

Tak for din gode anmeldelse.

Vi går meget op i at kunne levere vores produkter hurtigst muligt og ikke mindst at kunne yde en god service over for vores kunder. Jeg er derfor glad for at høre, at det er denne oplevelse du har haft.

Huske at vi sidder klar ved telefonen i alle hverdage 9-16 til at besvare dine spørgsmål.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig respons og godt arbejde

Hej Thomas.

Tak for din gode anmeldelse og dine gode kommentarer.

Det glæder mig at vores service lever op til dine forventninger og at du er tilfreds når du handler hos os. Jeg håber at vi ses hos WeBike i den kommende fremtid.

Ingen problemer

8. toukokuuta 2017

Hej Morten.

Jeg er glad for at høre, at du finder det problemfrit at handle hos os. Det er vigtigt for os at alt forløber hurtigt og nemt, så du ikke behøver at løfte en finger mere end nødvendigt.

Saanut 4/5 tähteä

I have been a costumer for many years

I have been a costumer for many years. Never had a bad experience with WeBike 👍
Jan Krarup

6. toukokuuta 2017

Hej Jan.

Tak for din gode anmeldelse.

Det glæder mig at du gang på gang kommer igen hos WeBike og at det hver gang er en god oplevelse. Vi gør vores bedste for at yde en god service så du har lyst til at komme igen hos WeBike.

Husk at vi sidder klar ved telefonen mellem 9-16 i alle hverdage til at besvare dine spørgsmål.

Saanut 5/5 tähteä

God service og hurtig levering!

God service og hurtig levering.
Kan absolut anbefales!

5. toukokuuta 2017

Hej Mikkel.

Tak for din gode anmeldelse.

Det glæder mig at du har haft en god oplevelse og at du finder os anbefalelsesværdige. Det bekræfter os i at vi gør et godt stykke arbejde.
Jeg håber at vi ses hos WeBike i den kommende fremtid.

Saanut 5/5 tähteä

Quickly delivery and good service

Hej Jesper.

Tak for din gode anmeldelse.

Det er vigtigt for os at kunne yde en god service og levere vores varer hurtigst muligt, jeg er derfor glad for at høre, at det er denne oplevelse du har haft.

Fin service.

Fin service.
Dejligt at der på jeres hjemmeside bliver skrevet at varen bliver afsendt indenfor 3 dage, så ved man at varer ikke nødvendigvis bliver sendt dagen efter,

Hej Mette.

Tak for din gode anmeldelse.

Det er vigtigt for os at være loyale i forhold til vores leveringstider, så vi holder hvad vi lover. Jeg er derfor glad for at høre at det har været en god oplevelse at handle hos os.

Jeg håber at vi ses i WeBike i den kommende fremtid.

Hej Martin.

Tak for din gode anmeldelse.

Det er vigtigt for os at du har en god oplevelse, når du handler hos os og her hurtig levering en vigtig faktor. Jeg er defor glad for at høre, at vores levering lever op til dine forventninger.
Jeg håber at vi ses hos WeBike igen.

Husk at du altid kan fange os på telefonen, hvis du har spørgsmål til os.

No problems

No problems

A nice deal with no problems at all,

Hej Ingrid.

Tak for din gode anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos WeBike. Det er altid vigtigt for os at yde en god service, så håndtering og levering af din vare forløber problemfrit.

Husk at vi sidder klar ved telefonen 9-16 i alle hverdage til at besvare dine spørgsmål.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin