Banner for VPN Nederland

VPN Nederland Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

De VPN werkt wel goed , maar het opstarten en zoeken naar een server duurt eigenlijk iets te lang, tegenover andere von's.

Saanut 5/5 tähteä

Installatie VPN was geen probleem. Probleempje wat ik had heb ik via e-mail doorgegeven. Kreeg vrij snel een reactie uwerzijds met de oplossing. Snelle verbindingen met buitenlandse TV zenders.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede VPN, verbinding is erg snel en het is makkelijk om op andere servers te komen en daardoor aan alleen landelijke prioriteiten te komen. Ook start deze VPN in vergelijking met anderen erg snel op!... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

IK gebruik al een aantal jaren VPN Nederland en tot nu toe goed bevallen. Vragen aan de helpdesk worden snel en goed opgepakt. Ben er helaas afgelopen dagen wel achter gekomen dat VPN Nederland mijn... Näytä lisää

1. VPN-palvelin

Tietoja yrityksestä VPN Nederland

Yrityksen kirjoittama

VPN Nederland is een veilige, snelle en gebruiksvriendelijke VPN-dienst voor Nederlandse internetgebruikers. Met 24/7 Nederlandse klantenservice, zeer goede prijzen en onbeperkte apparaatondersteuning is het een betrouwbare keuze voor wie waarde hecht aan online veiligheid en digitale vrijheid.

24/7 Nederlandse klantenservice
Hulp nodig? Ons Nederlandstalige supportteam staat dag en nacht voor je klaar, ook in het weekend.

Zeer goede prijzen, onbeperkt apparaten
Bescherm al je apparaten met één abonnement, zonder extra kosten per apparaat.

Wat je krijgt:

• Een veilige verbinding met een focus op privacy en snelheid
  • Onbeperkte apparaatondersteuning: telefoon, laptop, tablet en tv, allemaal beschermd
  • Servers op strategische locaties en snelle verbindingen binnen Europa
  • Toegang tot streamingdiensten, websites en platforms die normaal niet beschikbaar zijn, zonder verlies van snelheid of beeldkwaliteit
  • Nederlandse tv kijken tijdens het reizen, of juist internationale content vanuit Nederland

Waarom klanten voor ons kiezen:

• 24/7 Nederlandse klantenservice, altijd een mens die met je meedenkt
  • Zeer goede prijzen voor een complete VPN
  • Onbeperkt apparaten op één abonnement
  • Strikt no-logs beleid: je gegevens worden niet opgeslagen, gevolgd of gedeeld
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken, zonder technische kennis
  • Werkt op populaire apparaten en besturingssystemen

VPN Nederland is gebouwd op transparantie, betrouwbaarheid en lokale relevantie. Ideaal voor iedereen die online veilig, vrij en grenzeloos wil blijven.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

158 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fijne service

Ik ben na wat vragen te hebben gehad, goed verder geïnformeerd. Het probleem is prima opgelost en heel prettig is dat ik in het nederlands kon communiceren

5. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Fijn dat je goed bent geholpen en dat alles netjes is opgelost. Wij vinden het ook heel fijn om in het Nederlands te communiceren, maar Engels is ook geen probleem 😉 Dank voor je review!

Gewoon TOP

Alles verloopt prima.

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Mooi om te horen dat alles prima verloopt. Dank voor je review!

Prijs laag

Prijs laag, kwaliteit goed!!

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Dat is precies de combinatie waar we voor gaan. Dank voor je review!

Saanut 4/5 tähteä

VPN Nederland werkt over het algemeen…

VPN Nederland werkt over het algemeen goed, maar start traag op. Ook zijn er websites die het niet pikken dat je via een VPN verbinding probeert in te loggen.

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Fijn dat VPN Nederland goed bevalt. Jammer dat het opstarten soms wat traag gaat en dat bepaalde websites moeilijk doen met een VPN-verbinding. Mocht je daar vaker tegenaan lopen, neem gerust contact met ons op, vaak kunnen we met een andere server of instelling al veel verbeteren.

Gemakkelijk en snel

Heb een paar uur geleden de VPN gestart. Inloggen en een VPN verbinding starten is super makkelijk. Over de verbinding kan ik nog niets zeggen, maar die lijkt vooralsnog lekker snel. Ben heel tevreden.

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Dat klinkt als een goede start! Fijn dat het inloggen en verbinden zo makkelijk ging en dat de snelheid goed aanvoelt. Hopelijk blijft dat zo, dank voor je review!

Saanut 4/5 tähteä

Heb de F1 bekeken met VPN Nederland via…

Heb de F1 bekeken met VPN Nederland via de Oostenrijkse zender, ging uitstekend.Prima beeldkwaliteit

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Klinkt alsof je geen moment hebt gemist! Mooi dat alles soepel liep en de beeldkwaliteit goed was. Zo hoort het!

Saanut 5/5 tähteä

Werkt prima in NZ. NL tv te zien op IPad. Top.

Alles werkt. Goed geholpen door de klantenservice na installatie.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Van Nederland naar Nieuw-Zeeland en alles gewoon werkend, dat is waar we het voor doen. Fijn dat je NL tv kon kijken en dat je na installatie goed bent geholpen!

Handig buiten EU

Nu kon ik in Zuid-Afrika gewoon Nederlandse tv kijken

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Fijn dat het zo handig werkt buiten de EU! Dank voor je review.

Gewoon echte Plug & Play

Gewoon echte Plug & Play, dus instaleren knopje klikken en klaar

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Precies zoals het hoort! Fijn dat het zo soepel werkt. Dank voor je review.

Saanut 5/5 tähteä

Had dit veel eerder moeten aanschaffen!!!

Super gemakkelijk in te stellen en in te schakelen, fijn met privacy het internet op. En dingen kunnen bekijken die je alleen in het desbetreffende land zou kunnen zien, kan je nu met de juiste land instellingen wel zien, dus in 1 woord Perfect!!!

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Goed om te horen dat alles zo makkelijk werkt en je met een gerust gevoel het internet op gaat. Dank voor je enthousiaste review!

VPN Nederland 👌🏼👍🏼

Werkt perfect in Azië. Alleen als je radiostations zoals radio.net luistert, valt de verbinding regelmatig weg. Ook als je een ander landcode gebruikt.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Fijn dat het in Azië zo goed werkt! Jammer dat je bij radiostreams zoals af en toe last hebt van wegvallende verbinding. Neem even gerust contact met ons op, vaak kunnen we samen een stabielere oplossing vinden.

Snelheid

Snelheid: goed, Interface: Goed

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Kort en krachtig, daar houden we van. Dank voor je review!

Het werkte goed op Sint Maarten

Het werkte goed op Sint Maarten.
Reactie van helpdesk was super.
Dus geen klachten.

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Mooi dat alles goed werkte op Sint Maarten en dat je zo tevreden bent over de helpdesk. Dank voor je review!

VPN Nederland

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin