Banner for VPN Nederland

VPN Nederland Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

De VPN werkt wel goed , maar het opstarten en zoeken naar een server duurt eigenlijk iets te lang, tegenover andere von's.

Saanut 5/5 tähteä

Installatie VPN was geen probleem. Probleempje wat ik had heb ik via e-mail doorgegeven. Kreeg vrij snel een reactie uwerzijds met de oplossing. Snelle verbindingen met buitenlandse TV zenders.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede VPN, verbinding is erg snel en het is makkelijk om op andere servers te komen en daardoor aan alleen landelijke prioriteiten te komen. Ook start deze VPN in vergelijking met anderen erg snel op!... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

IK gebruik al een aantal jaren VPN Nederland en tot nu toe goed bevallen. Vragen aan de helpdesk worden snel en goed opgepakt. Ben er helaas afgelopen dagen wel achter gekomen dat VPN Nederland mijn... Näytä lisää

1. VPN-palvelin

Tietoja yrityksestä VPN Nederland

Yrityksen kirjoittama

VPN Nederland is een veilige, snelle en gebruiksvriendelijke VPN-dienst voor Nederlandse internetgebruikers. Met 24/7 Nederlandse klantenservice, zeer goede prijzen en onbeperkte apparaatondersteuning is het een betrouwbare keuze voor wie waarde hecht aan online veiligheid en digitale vrijheid.

24/7 Nederlandse klantenservice
Hulp nodig? Ons Nederlandstalige supportteam staat dag en nacht voor je klaar, ook in het weekend.

Zeer goede prijzen, onbeperkt apparaten
Bescherm al je apparaten met één abonnement, zonder extra kosten per apparaat.

Wat je krijgt:

• Een veilige verbinding met een focus op privacy en snelheid
  • Onbeperkte apparaatondersteuning: telefoon, laptop, tablet en tv, allemaal beschermd
  • Servers op strategische locaties en snelle verbindingen binnen Europa
  • Toegang tot streamingdiensten, websites en platforms die normaal niet beschikbaar zijn, zonder verlies van snelheid of beeldkwaliteit
  • Nederlandse tv kijken tijdens het reizen, of juist internationale content vanuit Nederland

Waarom klanten voor ons kiezen:

• 24/7 Nederlandse klantenservice, altijd een mens die met je meedenkt
  • Zeer goede prijzen voor een complete VPN
  • Onbeperkt apparaten op één abonnement
  • Strikt no-logs beleid: je gegevens worden niet opgeslagen, gevolgd of gedeeld
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken, zonder technische kennis
  • Werkt op populaire apparaten en besturingssystemen

VPN Nederland is gebouwd op transparantie, betrouwbaarheid en lokale relevantie. Ideaal voor iedereen die online veilig, vrij en grenzeloos wil blijven.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

158 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Alles verliep soepel

Alles verliep soepel. Aanmelding en verdere afhandeling.

29. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Fijn om te horen. Bedankt voor je review!

Snelle afhandeling van vragen

Snelle afhandeling van vragen. Alles keurig geregeld.

23. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Dat horen we graag! Fijn dat je snel geholpen bent en alles naar tevredenheid is geregeld. Bedankt voor je review!

NPO START als…

Het is vooral handig bij NPO START als een film of quiz niet te zien is in mijn regio(Curaçao)
SUPER

8. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Fijn dat je op Curaçao zo goed gebruik kunt maken van VPN Nederland. Bedankt voor je mooie review!

Zeer goeie ervaring

Zeer goeie ervaring
Reageren snel op mail en helpen je goed

25. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Fijn om te horen! Wij vinden een goede service dan ook erg belangrijk. Dank voor je review!

Goede en snelle aanschaf

Goede en snelle aanschaf. Werkt perfect voor mijn doeleinden

18. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Mooi dat het zo goed bevalt! Dank voor je review.

eindelijk zekerheid

eindelijk zekerheid . en kon bij het verkeerd begrijpen gelijk hulp krijgen .super hans loon

4. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Mooi om te horen! En als iets niet helemaal duidelijk is, helpen we je natuurlijk graag op weg. Dank voor je mooie review!

Snel geregeld

Snel geregeld, prima verbindingen!

30. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Zo zien we het graag. Dank voor je review!

Prima werkende VPN app

Deze app werkt prima. Gisteren moeiteloos naar de F1 race gekeken in Oostenrijk. Verbinding is goed met wel wat kwaliteitsverlies. Verder is de beveiliging zover ik dit kan beoordelen prima.

28. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Mooi om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat je zonder gedoe van de F1 hebt kunnen genieten. Neem gerust contact met ons op om te kijken of we dat beetje extra uit de verbinding kunnen halen. We helpen je graag.

Het werkt prima.

Het werkt prima.
Er zijn websites, bijv. van luchtvaartmaatschappijen, die een VPN verbinding niet accepteren.

15. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Fijn dat het prima werkt! Mocht je daar vaker tegenaan lopen, neem gerust contact met ons op. Vaak kunnen we met een andere server of instelling een oplossing bieden.

Saanut 4/5 tähteä

Soms moeilijk om op te starten

Soms moeilijk om op te starten. Soms 2 a3 keer proberen. Als het het doet, is het goed.

7. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Fijn dat het uiteindelijk goed werkt. Dat je soms een paar keer moet proberen om verbinding te maken, is natuurlijk niet de bedoeling. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we graag met je mee om dit op te lossen.

Saanut 5/5 tähteä

Een geweldige ervaring en oplossing…

Een geweldige ervaring en oplossing voor vele vragen en kleine probleempjes die ik hiervoor had.

7. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Wat leuk om te horen! Fijn dat onze klantenservice een oplossing heeft geboden, we helpen je graag. Bedankt voor de review.

Werkt super!

Tijdens mijn vakantie aangeschaft om het WK te kunnen kijken in Italie. Werkt fantastisch!

3. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Klinkt fantastisch! Veel dank voor je review.

Installatie ging gemakkelijk

Installatie ging gemakkelijk, mijn doel om in andere landen TV te kijken ook, ben nog op zoek naar meerdere mogelijkheden

30. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Mooi dat de installatie zo soepel verliep en je direct kon doen waarvoor je de VPN hebt aangeschaft. Veel plezier met het ontdekken van andere mogelijkheden. Dank voor je review!

Werkt prima

Werkt prima, echter je moet soms wel een paar keer een andere locatie zoeken… omdat het dan gewoon vastloopt

30. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Fijn dat de VPN verder goed bevalt! Dat je soms meerdere locaties moet proberen, is natuurlijk niet de bedoeling. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we graag met je mee om dit op te lossen.

Saanut 4/5 tähteä

Ik kon op Bali wk voetbal kijken.

Ik kon op Bali wk voetbal kijken.
Het gebruik van de app is gemakkelijk en snel.

25. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä VPN Nederland

Goed om te horen dat je op Bali gewoon het WK hebt kunnen volgen. Dank voor je review!

VPN Nederland

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin