VERTROUWEN KWIJT Vlaggenunie update de klanten accounts niet waardoor klant verkeerd wordt geïnformeerd Had zaterdag een vlag ter bedrukken besteld welke woensdag daa... Näytä lisää
Normaal ben ik nogal sceptisch als het om online aankopen gaat. Maar dit was echt een goede ervaring. De productomschrijving (Flag Fixer) was duidelijk. Maar wat ik erg prettig vond was het advies, wa... Näytä lisää
Eenvoudig te vinden, snel geleverd, mooi product, prima prijs! Het enige probleem dat we nu hebben is, dat als onze Deense gasten ons binnenkort bezoeken, we onze Friese vlag die naast de nieuwe Dee... Näytä lisää
Last minute toch nog een nieuwe vlaggenstok besteld, met speciale klemmen voor halfstok vlaggen. Ideaal, want nu deden we dit met tape. Dat staat super slordig en nu kunnen we 4 mei een nette vlaggens... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Online de grootste in vlaggen en masten.
Richterlaan 4, 9207 JV, Drachten, Hollanti
- 0512778272
- info@vlaggenunie.nl
- www.vlaggenunie.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snel en keurig verzorgd
Snel en keurig verzorgd. Bovendien zeer betaalbaar.
Wimpel en vlaggenlijn
Wimpel en vlaggenlijn waren helemaal conform
De levering van de NL en EU vlag zou…
De levering van de NL en EU vlag zou binnen één dag zijn, maar duurde 2 dagen. De levering van de gemeentevlag zou binnen 4-6 werkdagen zijn, maar is ondertussen 15 dagen geleden.
De vlaggen zelf zijn niet van stof, maar van kunststof. Wellicht is dit steviger dan stof.
Topproduct supersnel geleverd.
Topproduct supersnel geleverd.
Product is prima
Product is prima, bezorgdienst is slecht
Snel geleverd en ziet er mooi uit.
De wimpel was een vod
De wimpel was een vod. Met terugzending: portokosten meer dan de helft van de waarde van de wimpel
Het bestelde product kwam vlot en de …
Het bestelde product kwam vlot en de door de website bijbestelde onderdelen maken een echt verschil.
Mooi product en een snelle service
Mooi product en een snelle service. Werd zelfs nog een dag eerder afgeleverd.
Snelle afhandeling en bezorging
Alles goed verlopen
Alles goed verlopen. Het duurde alleen een week voordat de vlag er was.
Mooie wimpel ontvangen
Mooie wimpel ontvangen. Snelle levering en super communicatie!
Anti draai ringen
Mooie kwaliteit ringen tegen het draaien van de vlag om de stok
Snelle levering 👍
Snelle levering 👍, ruime keuze tegen goede prijzen
Product voldoet aan verwachting
Goede communicatie, producten voldoen aan verwachtingen.
Mooie kleur , stevig doek.
Goed toegankelijke website
Goed toegankelijke website, die mij vlot en helder de informatie leverde om mijn keuze te kunnen maken.
De bestelling werd met enige vertraging geleverd, de berichtgeving rond bezorging was niet erg helder. Dat lag vooral aan de bezorgende partij maar daar heb ik geen afspraken mee gemaakt.