VERTROUWEN KWIJT Vlaggenunie update de klanten accounts niet waardoor klant verkeerd wordt geïnformeerd Had zaterdag een vlag ter bedrukken besteld welke woensdag daa... Näytä lisää
Normaal ben ik nogal sceptisch als het om online aankopen gaat. Maar dit was echt een goede ervaring. De productomschrijving (Flag Fixer) was duidelijk. Maar wat ik erg prettig vond was het advies, wa... Näytä lisää
Eenvoudig te vinden, snel geleverd, mooi product, prima prijs! Het enige probleem dat we nu hebben is, dat als onze Deense gasten ons binnenkort bezoeken, we onze Friese vlag die naast de nieuwe Dee... Näytä lisää
Last minute toch nog een nieuwe vlaggenstok besteld, met speciale klemmen voor halfstok vlaggen. Ideaal, want nu deden we dit met tape. Dat staat super slordig en nu kunnen we 4 mei een nette vlaggens... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Online de grootste in vlaggen en masten.
Richterlaan 4, 9207 JV, Drachten, Hollanti
- 0512778272
- info@vlaggenunie.nl
- www.vlaggenunie.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Geen spam sturen
Vlag prima maar hoef niet iedere dag een nieuwsbrief. Nooit om gevraagd.
Wimpel sterker dan normaal verkleurd, maar extra onderzoek is niet nodig, vindt Vlaggen Unie
Onze wimpel was in amper een jaar onherkenbaar geworden: het rood was nu roze en blauw lichtpaars. Het weer heeft natuurlijk invloed op een wimpel, maar deze was m.i. wel erg snel en erg verkleurd. Zeker omdat onze vorige wimpel het veel langer had uitgehouden. Bedrijf stelt zich bij navraag op standpunt dat ze 'enkel hoogwaardige kwaliteit wimpels, gemaakt van zwaar scheepsvaartdoek' leveren en de gemiddelde levensduur '6-12 maanden, o.a. afhankelijk van de weersomstandigheden' is. Mij bevreemdt dat, gezien eerdere positieve ervaringen, maar verder onderzoek wordt niet nodig geacht. Dat is niet slim voor een bedrijf dat zo hoog opgeeft van kwaliteit. En zo raak je dus ook een klant kwijt.
Slechte service
Afgelopen week bestelde ik twee Nederlandse wimpels. Per abuis werden twee oranjewimpels toegestuurd. Kan gebeuren. Vervolgens heb ik de instructies van de website gevolgd en het pakketje gefrankeerd geretourneerd. Daarbij verzocht ik om de portokosten (EUR 4,25) te vergoeden. In een reactie (overigens zonder excuus voor het ongemak) liet Vlaggen Unie weten deze niet te vergoeden. Ook een tweede mailtje werd met een kille afwijzing beantwoord. Kortom: Vlaggen Unie maakt een fout en de klant draait op voor de kosten en moeite. Onacceptabel, onprofessioneel en volstrekt waardeloos! Voor een luttele EUR 4,25 is Vlaggen Unie een klant kwijt. Beslist geen aanrader dus.
Mooie spullen en goede service
Twee vlaggen besteld in formaat 40x60 cm. Mooi materiaal en goed afgewerkt. Per mail contact met de klantenservice gehad, omdat het iets langer duurde dan verwacht. Heel nette reactie ontvangen en wel razendsnel (binnen een half uur!!!!!)
Snelle levering, goed telefonisch advies.
Zelfs op vrijdagmiddag bereikbaar.
Snelle levering, goede service
Snelle levering! Er was een beschadigd onderdeel, er werd gelijk een nieuw onderdeel toegestuurd. Dus ook een goede service.
Volgens afspraak compleet geleverd
Volgens afspraak compleet geleverd
Prima in orde!
De vlaggenmast en vlag en toebehoren werd keurig op tijd geleverd. Alles was prima in orde.
Snel verzonden en ontvangen
Snel verzonden en ontvangen. Goede kwaliteit.
Prima service en mooi product
Prima service en mooi product
Een prachtige wimpel snel geleverd
De bestelde wimpel werd een dag na het bestellen reeds geleverd. Hij was bijzonder goed verpakt en kon door de postbode in de brievenbus bezorgd worden.
Door de juiste informatie heb ik de goede maat wimpel gekocht. hij komt goed tot zijn recht aan de mast ook geleverd door Vlaggen Unie.
Goede communicatie en snelle levering
Vlag die ik wilde bestellen was niet in voorraad, maar kreeg een mailtje zodra deze weer voorradig was. Daarna werd de bestelling snel afgerond en geleverd.
Goed verpakt en snel geleverd.
Lange levertijd en lagere kwaliteit dan verwacht.
Duurden aardig lang voordat de vlag er was. Geen goede communicatie over de aflevering. Vlag is van redelijke kwaliteit, maar niet echt heel stevig. Had meer verwacht van een Vlaggen Unie.
Goed aanbod en snelle levering.
Goed aanbod en snelle levering. Wat aan de dure kant wel, maar ook goede kwaliteit zo te zien.
Snel service en uitstekende qualiteit…
Snel service en uitstekende qualiteit vlaggen.
we hebben alles kunnen vinden wat we…
we hebben alles kunnen vinden wat we nodig hadden om onze vlaggenmast klaar te maken en de bestelling en bezorging liepen gesmeerd.
Snelle levering.