Eind afrekening duurtnu al meer dan 4 maanden. Vanaf 2023 hebbeb ze ons te hoog ingeschat. Nu hebben ze een nieuwe afdeling die dit op moet lossen en het han maanden duren. Mensen werk zeggen ze. Ik... Näytä lisää
Ik moest mijn waterstand door geven. Gedaan via hun link in de mail. Na 2 keer alles opnieuw ingevuld te hebben en die site niet werkte heb ik hun een foto gestuurd met mijn meter stand. Ze reageren g... Näytä lisää
Lekkage vakkundig verholpen + extra service Wij hadden lekkende afsluitkraan (achter de watermeter) maar om deze te vervangen moest de hoofdafsluiter dicht. Deze bleek echter moervast te zitten dus V... Näytä lisää
Als ik goed geteld heb al 8x in anderhalf jaar tijd geen water. Maar deze keer spant de kroon. Al 3 dagen op rij het grootste deel van de dag geen water. Drinken is geen probleem, er zijn immers fless... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Herinneringskosten in rekening brengen…
Herinneringskosten in rekening brengen terwijl ik nooit een brief nor mail heb ontvangen over een openstaande betaling. Smerige naaiers! Ook nog eens zeer onbeschoft behandeld telefonisch na 25 min in de wacht te hebben gestaan, er wordt totaal niet naar je geluisterd.
Onbereikbaar
Onbereikbaar. De telefonische wachttijd is langer dan 10 minuten, de WhatsApp mogelijkheid is gesloten, de e-mail mogelijkheid is gesloten.
Maandelijkse verhoging
Betrouwbaar qua levering maar wel stiekum op de afrekening, maar zonder aankondiging de prijs verhogen en op maandelijks zetten. Zodat de mensen dit niet opmerken. Echter de prijs is bijna verdubbelt. Let op!
Geweldig
Niet online kunnen aanmelden omdat hun systeem mijn adres niet herkend maar vervolgens na dik 30 minuten in de wacht te staan nog steeds niemand aan de lijn te hebben, top ervaring.
Pas op met Vitens!!!
Enige tijd geleden is mijn watermeter gedwongen vervangen,,, schijnt zo te zijn na 15 jaar .
Maar de opname van de waterstanden worden bij Vitens zomaar verdubbeld en je betaalt dan een hoge jaarafrekening in mijn geval € 435.
Met de vraag naar de helpdesk gebeld wordt er op geantwoord U zult wel jaren een schatting hebben gemaakt van Uw waterstanden.
Vitens een bedrijf met monopolie positie en je hebt er als klant niets te zeggen.. maar betalen!!!
inloggen bij vitens een grote uitdaging
probeer al uren om in te loggen, moet met een inlogcode die vitens verstuurd.
na de aanvraag van deze code verwacht je dan dat deze computer gegenereerde code snel komt.
helaas, minstens een half uur wachten om er daarna achter te komen dat je te laat bent met reageren (code is maar 5 minuten geldig, tijd blijkbaar ingegaan bij het aanvragen)
daarna maar even 10 minuten in de wacht aan de telefoon, vriendelijke dame uiteindelijk aan de lijn, maar geen oplossing gekregen om in te loggen helaas, hoop dat het probleem wel aankomt op die afdeling die het kan oplossen.
Vitens moeilijk te bereiken!
Telefonisch is een duur 0900 nr.
Dan bel ik om te vragen of ik later kan betalen...én t is alleen maar wachten en de centjes tikken mooi door.
Ook kun je vitens niet mailen.
M.a.w hoé kan ik mijn vraag stellen!
Klantenservice is niet te bereiken
Klantenservice is niet te bereiken. WhatsApp uitgeschakeld. Telefoonnummer alleen tijdens kantoortijden en email ook uitgeschakeld.
Totaal geen normaal contact mogelijk
Totaal geen normaal contact mogelijk. Op de website staat informatie welke achter haalt is en of totaal niet klopt. Als men Vitens een bericht wil sturen krijg je de melding dat email en chat niet beschikbaar is. De enigste mogelijkheid is bellen (Lijkt me niet handig voor niet spoed eisende zaken) Maar ook bij bellen staat op voorhand al dat de wachttijd zeer lang is. Het lijkt er toch op dat men geen contact wil met hun klanten.
De reden waarom ik contact wil is dat men eenzijdig heeft besloten plotseling maandelijks een factuur te sturen i.p.v. zoals voorheen gebruikelijk per kwartaal. Kennelijk hebben ze niet zoveel te doen daar. Waarom is er geen mogelijkheid om per kwartaal of zelfs eens per jaar te betalen. Die vraag zou ik graag beantwoord willen zien. Maar zoals aangegeven gewoon contact heeft deze monopolist in de kiem gesmoord.
Tot 4x toe NIET TERUGGEBELD.
Tot 4x toe NIET TERUGGEBELD.
Ik heb een factuur zakelijk dubbelbetaald en ben al 3 maanden bezig met de afhandeling van de terugbetaling. Contact per mail of whatsapp is niet mogelijk waardoor ik steeds ± 15 minuten in de wacht sta. Aan de telefoon kunnen ze je niet helpen maar 'gaan ze dingen uitzoeken bij een andere afdeling'. Vervolgens beloven ze je TOT 4x TOE je terug te bellen, en besluit je na een week of 3 weer eens contact op te nemen hoe het ermee staat.
Ondertussen is de kwestie nog niet opgelost en/of duidelijk. Wat is dit bedrijf een ongelofelijke drama.
VITENS het TOPPUNT van arrogantie
Het gedrag van een bedrijf met een monopoly positie.
Een bedrijf die geen fouten kan maken. De fout ligt altijd bij de klant en die moet maar gewoon betalen. Vitens is zeer klantonvriendelijk met een website van veel mooie woorden terwijl ze zich niet houden aan hun eigen beleid. WIJ hebben het verstuurd, WIJ zien dat in onze computer staan dus WIJ hebben gelijk en je doet maar wat WIJ willen anders sluiten WIJ je water af want WIJ maken geen fouten en WIJ hebben het voor het zeggen en daarom maken WIJ jou geld afhandig omdat WIJ dat kunnen. Ze hebben een machtspositie waar je als burger niets tegen kan beginnen. Wordt het niet eens tijd om net als bij energieleveranciers de gebruiker zelf een leverancier te laten kiezen? Waardeloze mentaliteit hebben ze bij Vitens.
ERG KLANTONVRIENDELIJK!!!!!!
Verhuizing per 2 maart is blijkbaar niet door gekomen via notaris. Nu augustus september kan ik niet meer meterstand doorgeven omdat website dit niet toestaat, op enige manier met klantenservice is onmogelijk.
Wat een DRAMA bedrijf.
Onbeschoft personeel
Wat een onbeschofte callcenter medewerker kreeg ik aan de telefoon vandaag. Ik werd afgesnauwd omdat zij me verkeerd begreep, vervolgens leg ik de situatie nog een keer uit, krijg ik alleen de reactie, heeft u verder nog vragen?! Ik heb gezegd: met deze onprofessionele gesprekken heb ik zeer zeker geen vragen meer, ik zoek het zelf wel uit en heb opgehangen. Get your shit together, mensen bellen niet voor niks. Om dan afgesnauwd te worden omdat iemand anders niet luistert naar wat je verteld, zit echt niemand op te wachten.
Haantjes gedrag van een monopolist
Vitens gaat eenzijdig de betaalfrequenties wijzigen. I.p.v. kwartaal voorschotten gaat men over naar maandbetalingen. Dit zonder overleg en zonder alternatieven.
Typisch het gedrag van een monopolist.
Moeten we dit allemaal maar accepteren ?
Wat is er bij Vitens aan de hand!?!?
Na het opzeggen van contract ontving ik een eindafrekening waarin stond dat ik geld tegoed had (dit klopt zeker ivm leegstand en een hoog maandelijks voorschot). Dit bedrag netjes op tijd gekregen om vervolgens een bericht te krijgen dat er een fout stond op de eindafrekening en dat het niet een + maar - bedrag was. Ik zou dus dat bedrag moeten betalen. Iets wat dus niet klopt ivm de leegstand van de woning. Hoe kan ik meer moeten betalen dan wat er jaarlijks ingeschat is, terwijl er niet/nauwelijks verbruik geweest is.
De zogenoemde 'er staat een fout op de eindafrekening' was helemaal niet inzichtelijk op de factuur, hij was zelf IDENTIEK aan de eerste factuur. Zodoende contact opgenomen met de slecht bereikbare klantenservice. Om vervolgens 20 minuten in de wacht te staan. Mevrouw kon het probleem niet vinden, zag een correctie maar moest het uitzoeken en zou mij dezelfde dag nog terugbellen. Denk je dat ik na 1 week al teruggebeld ben?
Inmiddels is de eerste aanmaning gekomen over een bedrag van +€200,-
Een behoorlijk bedrag in deze tijd.
Ik zit met mijn handen in het haar en vindt het ongelofelijk brutaal van Vitens. Wat is daar in godsnaam aan de hand!
Gisteren de 27e lekkage storing gemeld…
Gisteren de 27e lekkage storing gemeld .
P Verhagenstraat 6
Binnen het uur was er een zeer bekwame en behulpzame monteur.
Van 14:45 tot 20:30 bezig geweest en vanmorgen om 08:00 was ie weer terug en heeft het keurig hersteld.
Bij deze een dik compliment voor deze medewerker van de maand.
Wat een inzet en postiviteit.👍👍👍👍
Dit verdient echt een compliment.
Verzoek meterstanden doorgeven…
Verzoek meterstanden doorgeven gedateerd (🤔) 12 augustus, binnen 4 weken opgave doen. 21 augustus via mail herinnering-Vitens had nog niets gehoord-. Hoezo denken ze bij Vitens, brief binnen, thuis zijn klant niet relevant, DIRECT in kruipruimte. Kom op zeg!
Behadeling Whats app 👎👎👎. Kwestie van geautomaiseerde verwerking.
Voor mij: Vitens heeft slechte programmeurs, doet aan stalking, is arrogant als monopolist.
Ook ik heb vandaag de jaarafrekening…
Ook ik heb vandaag de jaarafrekening per post ontvangen: Let op, vanaf nu betaalt u uw jaarbedrag in 12 termijnen. Dus 12 maal € 2,00 extra kosten (voelt als dwangmaatregel) voor degene die bij Vitens niet kiest voor automatische incasso. Klagen bij Vitens is als water naar de zee dragen.
Vanaf nu ga ik daarom mijn nieuwe maandelijkse factuur per dag betalen - iedere dag een 30ste deel van de termijnfactuur.
Waardeloze service
Waardeloze service, nu gaan ze mijn termijnbedrag aanpassen naar 12 maanden en je kunt dit niet aanpassen, ik betaal liever een keer per jaar ik wil ook wel vooruitbetalen, maar niets van dit alles is mogelijk nu moet ik elke maand € 9 euro gaan betalen, wat een idioterie. Mijn verzekering betaal ik gewoon een keer per jaar, krijg ik nog korting ook, geen probleem, maar dit is bij Vitens niet mogelijk.....
Update
Ik ben al jarenlang klant bij Vitens, maar sinds ze recent een systeemupdate hebben gehad, gaat er van alles mis.
Ineens lukken de incasso’s niet meer, terwijl het altijd goed gaat. Drie keer gebeld met de klantenservice, vervolgens het bedrag handmatig meerdere malen overgemaakt. Er werd mij beloofd dat het nu echt goed zou gaan. Wat schetst mijn verbazing, vorige week kregen wij een aanmaning terwijl de medewerker aangaf dat er geen betalingen meer openstonden.
Eerst probeerde de medewerker de schuld bij mij in de schoenen te schuiven en of ik zelf de incasso niet had stopgezet. Vervolgens ging ze het uitzoeken en bleek het probleem toch aan hen te liggen, namelijk een update van het systeem.
Ze zijn ook moeilijk bereikbaar en maar beperkt te bellen.
Kortom, echt een rommeltje bij het bedrijf. En ook bizar dat je als trouwe klant meerdere malen zelf contact moet opnemen.