Vinterly Skirejser Arvostelua 251

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Fantastisk service Vores Skirejser med Vinterly skirejser var helt perfekt, guiderne ydede en helt perfekt service og var meget synlige hver dag, de gjorde alt hvad de kunne for at vi skulle føle o... Näytä lisää

Lækkert Hotel Dejlig mad Danske Guider, Danske chauffører i bussen, Dansk skiskole til børnene, Danskere i skiudlejningen. Super nemt. Ankom som planlagt Lørdag morgen kl. 7, spise morgenmad og n... Näytä lisää

Trods problemer med 2 hoteller, som ikke havde værelser til os, selvom Vinterly havde fået lovning på dette, lykkedes det Vinterly at få alt til at falde på plads på et 3. hotel (som godt nok lå I en... Näytä lisää

Vi boede i Saalbach, som uden tvivl er det bedste ski-område vi har været i til dagsdato. Hotel Herzbloot levede op til forventningerne om et 4 stjernet hotel - eneste men er at buffeten kunne godt... Näytä lisää

1. Hiihtoloma
  2. Matkatoimisto
  3. Talviurheiluliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Velkommen til fantastiske oplevelser i sneen. Glæd dig til at rejse ud i den hvide verden med Vinterly Skirejser, der gennem årene har sendt tusindvis af tilfredse skigæster til vores skønne rejsemål i Østrig, Italien, Norge og Sverige. Navnet Vinterly Skirejser er nyt som nyfalden sne. Vi har tidligere heddet Team Benns Ski, men valgte i 2018 at skifte navn til Vinterly Skirejser. Navnet er nyt, men bygger videre på vores velkendte rejsekoncept med fokus på høj servicekvalitet, danske guider, egne hoteller og masser af livgivende ferieoplevelser. Gennem årene har Vinterly Skirejser opbygget et unikt flyprogram med direkte fly fra Aalborg, Billund og København. Vi tilbyder derfor flyvninger til alle vores østrigske og italienske rejsemål. Vi sørger naturligvis for transfer fra lufthavnen og til hotellet, så du hurtigst muligt kan komme på ski.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Kan kun anbefales!

Godt informationsmateriale, søde Vinterly guider og Lofer i Østrig er et rigtigt godt begyndersted. Alt fungerede fuldt ud tilfredsstillende.

Saalbach - alle pengene værd

Saalbach - et stort dejligt skiområde med pister i alle kategorier. Velfungerende liftsystem. Bärenbachhof - et roligt hotel med stor morgenmadsbuffet og fin aftensmad med valgmenu eller temabuffet (2 aftener). wellnesanlæg findes på nabohotellet, Herzblut.

En super fin ferie

En super fin ferie, Høflig og hjælpsomme på hotel, som guider. Anbefaler Vinterly til enhver tid, dog undres over guidernes arrangementer var så dyre ...

*** FANTASTISK SERVICE ***

Super godt arrangement som altid! Venlige og hjælpsomme, er ikke bleg for at give en ekstra hånd med når der er brug for det.

Vi rejser til hver en tid med Vinterly igen.

4. huhtikuuta 2019

Vi havde en rigtig dejlig ferie med…

Vi havde en rigtig dejlig ferie med Vinterly. Alt spillede fra bestilling til ankomst og virkelig god service på destinationen. Gode arrangementer og god stemning med guiderne. Kan varmt anbefales.

30. maaliskuuta 2019

Hej Birthe!

Dejligt at høre - det er vi rigtig glade for!

Vinterly Skirejser

Rigtig fin service i forbindelse med…

Rigtig fin service i forbindelse med køb af rejsen og søde guider på destinationen.

30. maaliskuuta 2019

Hej Rikke!

Tak for roserne - dem sender jeg videre til vores guider.

Perfekt

Perfekt hele vejen rundt.

Hej Karina!

Dejligt at høre - tusind tak for din feedback!

Dejlig skiferie

Vinterly skirejse kan varmt anbefales.

Hej Hanne!

Tusind tak for din anbefaling!

God service før

God service før, under og efter rejsen - ingen problemer.

Hej Søren!

Perfekt - det er lige sådan det skal være!

Vi ses næste år!