OnlineSki.dk Arvostelua 873

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Vi har netop haft en forrygende tur til Wagrain med Onlineski. Jeg rejste med mine to døtre, og alt spillede bare fra start til slut. Det var nemt, trygt og utrolig velorganiseret for os som familie... Näytä lisää

Nemt at bestille på hjemmesiden, Lækker skiferie, vi var på Hotel Dax og vi var på samme destination sidste år og kommer gerne igen, Skønt ski resort samt hotel med venligt og imødekommende personal... Näytä lisää

1. Hiihtoloma
  2. Matkatoimisto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Danmarks billigste skirejser for hele familien til Lofer, Maria Alm, Wagrain, Schladming, Wilder Kaiser, Zell am See, Dachstein West. - og Berchtesgaden i Tyskland. Kør selv, bus eller fly direkte fra Billund, Aalborg eller Kastrup.

OnlineSki.dk

Vind et gavekort til OnlineSki.dk på kr. 2.500,-

"Synes godt om" OnlineSki.dk på Facebook

"Synes godt om" OnlineSki.dk på Facebook og deltag i konkurrencen om et gavekort til OnlineSki.dk på kr. 2.500,-
Vinderen på direkte besked 1/6 2018

Klik her: http://www.facebook.com/onlineski

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

En rigtig god oplevelse fra start til…

En rigtig god oplevelse fra start til slut. Det var nemt at booke, og servicen hele vejen igennem var virkelig god. Simon er altid utrolig hjælpsom og tager sig tid til at svare på alle de spørgsmål, vi måtte have. Alt fungerede perfekt – både hotel, liftkort og skileje. Det gjorde hele turen nem og bekymringsfri, så vi bare kunne nyde ferien.

13. maaliskuuta 2026

Der er ikke styr på tingene

Der er ikke styr på tingene. Dårlig information. Dyr rejse. Alt for mange problemer og udfordringer.
Godt nok bliver det afhjulpet, men skaden er sket.
- mit navn stod ikke på buschaufførs liste
- ingen drikkevarer at købe i bussen
- værelset var ikke klar
- seng ulækker med brugt linned
- fik ikke ski skab af personale i reception
- bussen hjem kørte uden os.

Og meget meget mere.
Jeg har betalt alt for meget for en ferie købt hos online ski.

20. helmikuuta 2026

Super god oplevelse

Super god oplevelse
Vi kontaktede Onlineski i december, meget sent for skiferie i uge 7.
Det lykkes alligevel for dem at arrangere en perfekt skiferie for os, med fint ophold

20. helmikuuta 2026

Skiferie der bare spiller.

Nemt at bestille på hjemmesiden, Lækker skiferie, vi var på Hotel Dax og vi var på samme destination sidste år og kommer gerne igen, Skønt ski resort samt hotel med venligt og imødekommende personale.
Afhentning af liftkort/ski samt aflevering af liftkort/ski er nemt og tilgængeligt.

7. helmikuuta 2026

En absolut uovertruffen service

En absolut uovertruffen service, som er hurtig ved tasterne. De lægger sig virkelig i selen for at finde det som matcher de behov man giver udtryk for at have.
Og de giver mere end bare én valgmulighed og fremhæver hvad der I deres tilbud matcher vores ønsker.

13. helmikuuta 2026

Nem og hurtig bestilling via nettet

Nem og hurtig bestilling via nettet. Hotel indskrivning, lift kort udlevering skileje og skiskole registrering meget nemt og uden problemer. Hotel Dax er et vidunderligt sted at bo, især med mindre børn, da hele personalet er danske. Maden er god og med stor variation, så der er noget for alle, og så er der fri is bar :-). Skiskole Herbst Lofer har danske ski lærere, som ligeledes gør det nemt for små børn og selve skiområdet er glimrende for begyndere og øvede, men nok lidt for nemt og småt for erfarne skiløbere. Masser af gode spisesteder i terrænet og også en enkelt eller 2 barer :-).

6. helmikuuta 2026