Gick med under våren 2024. Ett för mig väldigt rätt beslut. Hade mer eller mindre gett upp på att lyckas gå ned i vikt. Så tacksam för en otrolig kompetens och superfint bemötande. Alla jag m... Näytä lisää
Tidigare ett seriöst företag men pga interna konflikter stod företaget utan läkare under en period och levererade inte utlovade tjänster. Saker kan hända, men jag upplevde inte att detta sköttes på e... Näytä lisää
De jag träffat på Viktdoktor.se är otroligt kompetenta och förstående för de problem man har som person med obesitas. Personligt bemötande med mycket glädje. Konstruktiv kunskap som förmedlas på ett... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hos Viktdoktorn coachas du av vår psykolog i de essentiella beteendeförändringarna samtidigt som du får stöd av våra läkare med medicinsk behandling mot övervikt eller obesitas (fetma). Du får även stöd av kostvetare och live-träningar med våra personliga tränare inom styrka och yoga. Och hos Viktdoktorn behöver du inte göra din sista viktresa ensam – vi har ett fantastiskt community där du får pepp, stöd, tips, råd, uppmuntran, guidning, igenkänning ... av andra som är där du är eller snart är framme dit du är på väg: viktstabil på en hälsosam målvikt.
Ruotsi
- www.viktdoktorn.se
Engagemang och omhändertagande i världsklass
Oerhört professionella och med ett personligt engagemang som är svårt att överträffa. Camillas beteendevetenskapliga bakgrund gjorde också att man kände sig trygg och väl omhändertagen
Pålitligt och kompetent företag dom…
Pålitligt och kompetent företag dom enbart grundade fakta på ny och uppdaterad forskning.
Stor kompetens, professionellt bemötande
Så tacksam för en otrolig kompetens och superfint bemötande. Alla jag mött på Viktdoktorn har en så stor kunskap.
Lyckades med deras hjälp gå ner mer i vikt än jag vågat drömma om så beslutet att gå med var så rätt för mig.
Nu jobbar jag vidare med de beteendeförändringarna som krävs för att stanna upp på vikten jag vill vara på.
Är snart i mål med vikten.
Sedan att kunna kommunicera och lära känna andra deltagare i samma sits är otroligt värdefullt
Jag är evigt tacksam att jag upptäckte Viktdoktorn…
Jag är evigt tacksam att jag upptäckte Viktdoktorn i mars 2024, har tidigare provat olika metoder men inget har förändrat min vikt. När jag blev diagnoserad diabetes typ 2, nu måste jag ta itu med min vikt, så på en vägen är det, de är ett proffsigt gäng som stöttar oss bra med deras liveträffar digitala, se och träffa levande personer känns mer personligt. Lyhörda och hjälpsamma. Så nöjd med min viktnedgång, det fungerar bara att se det lyfter människan enormt! Stort Tack TILL CAMILLA, REBECCA, ESTHER! KOMMER SAKNA ER. Lycka till med vad ni tar er för framöver med enorma kunskaper och erfarenheter.
Tacksamhet 🤗👍
Har fått hjälp och stöd under hela processen och det är jag så tacksam för.
Proffsiga och bra bemötande
Så bra bemötande. Otroligt proffsiga. Läkare, psykolog, tränare, administration. De hade allt jag behövde och kunde ge mig det. Lätt att förstå och lätt att få kontakt. Fick snabb hjälp när jag hamnade på en platå.
En toppenaktör!
Gick med i januari 2024 och har haft en väldigt bra upplevelse med hjälp av Viktdoktorns hjälp. Fått mycket större förståelse för hur kroppen och knoppen fungerar och känner stor tillförsikt inför min fortsatta viktresa. Teamet bakom Viktdoktorn är fantastiska!
Professionellt stöd och varmt bemötande
Alltigenom professionellt, medicinsk kompetens och forskningsbaserat stöd. Mycket kompetens och varmt och vänligt bemötande på beteendeförändringssidan, vilket är avgörande för att kunna bibehålla en viktminskning. Duktiga på att bygga en stöttande gemenskap bland programdeltagarna.
Det bästa jag gjort
Det bästa jag gjort! Otroligt fint bemötande från alla inblandade, läkare, psykolog, kostrådgivare, och VD. Seriöst företag där allt lutar på den senaste forskningen. Ett bra helhetstänk med coaching kring kost, motion, mentalitet/beteende osv.
Jag fick jättebra hjälp av viktdoktorn
Jag fick jättebra hjälp av viktdoktorn. Min viktresa är nästan klart och jag kommer att vara kvar på min drömvikt tack vare verktyg och kunskap viktdoktorn kompetent personal gav mig.
De jag träffat på Viktdoktor.se är…
Personligt bemötande med mycket glädje. Konstruktiv kunskap som förmedlas på ett sätt så man kan ta det till sig och det blir ett bra resultat på viktminskningen. Det finns allt man behöver för sin sista viktresa i livet.
Outstanding Company they give me hope…
Outstanding Company they give me hope and are verry proficional. Worth evey penny. You get so much help you ned
This changed my life !
This changed my life !! Highly recommended

Vastaus yritykseltä viktdoktorn.se
Så proffsigt och rätt rakt igenom
Så proffsigt och rätt rakt igenom. Allt är seriöst och baserat på forskning. Kontakterna är vänliga och lättbegripliga. Personalen är suverän. Här har jag till slut hittat något som passar för mig och som funkar bra.
Jag såg att det fanns en del dåliga omdömen från tidigare, och det kan man ju bli tveksam av, men de verkar helt vara kopplade till någon händelse under 2023. Jag är i alla fall supernöjd och vill skicka mitt varmaste tack till Viktdoktorns team!
Min upplevelse
Jag hakade på bootcampet nu under april och kan bara säga WOW! Känns som en trygg och sakkunnig personal som jag möttes av under veckan. Har nu anmält mig till själva programmet och kan inte vara mer taggad efter det här!
Jag har prövat alla dieter du kan tänka…
Jag har prövat alla dieter du kan tänka dig. Ibland har det lyckats. Jag blir glad, men tiden går, gamla vanor börjar igen. Tänkte nog att det skulle bli samma med Viktdoktorn. Så blev det inte! Jag känner att hela mitt tänk kring att ta hand om mig själv, vikt, mat och en hel del hur min lilla hjärna funkar fått en omstart! Är så otroligt tacksam för vad de gett mig och också lite nöjd med mig själv som gick med och också fullföljde programmet. Mina vanliga hjärnspöken tystades helt. Tack snälla fantastiska gänget på Viktdoktorn!!!❤️
Proffsiga och kunniga
Jag har varit med i Viktdoktorn sedan de startade. Jag behöver egentligen inte längre allt de ger i sitt medlemskap (jag gick först programmet), men jag tycker om gemenskapen och känslan av att jag inte gör det här ensam. Deras nya huvudläkare är kunnig inom obesitas-området och sprider en positiv energi omkring sig. Jag har även bra erfarenheter av psykologen och övriga teamet på Viktdoktorn som alltid tagit hand om mig på ett proffsigt sätt.
Tack Viktdoktor-teamet
Jag är så glad över att ha hittat ett ställe som funkar för mig. Efter att ha testat allt var jag skeptisk, men alla mina fördomar har kastats omkull. Jag har äntligen slutat gå upp i vikt och fått hjälp att ta tag i de _riktiga_ anledningarna till min övervikt.
Trygg, seriös och proffsig aktör!
Professionellt bemötande av hela teamet och ett genomarbetat program som genomgående koppas till den mest aktuella forskningen på området. Behöver man en "partner" på sin hälso/viktresa så slår jag ett slag för nya Viktdoktorn som faktiskt blivit än bättre efter de format sitt nya "team" i höstas.
Friskvårdsbidrag, ej godkänd
Det sas att det var användbart att dra av I Friskvårdsbidraget.
Vilket var en anledning till att jag ansåg mig ha råd.
Nåja, det var inte så att man fick dra av det. Mitt företag godkände ej detta.
Man kanske ska förtydliga att det inte är avdragbart i alla företag.