Optifit Arvostelua 210

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Har en lång träningsbakgrund, men efter barn och en stor tragedi så tappade jag mig själv helt. Kilona satte sig och när jag var på väg att diabetes så insåg jag att nu får det vara nog! Tog hjälp... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Allt från första samtalet till provtagning och support har varit fantastisk! Alltid snabba svar och feedback. Skulle rekommendera andra att ta hjälp av optifit. Har några kilo kvar men känner mig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har kört med optifit i 7 v nu. Har tappat 5 kg och och 7 cm runt magen. Har haft en del illamående i samband med dosintag och höjning men har fått tips på vad man kan göra i samband med olika biverkni... Näytä lisää

1. Painonpudotuspalvelu
  2. Terveysasema

Yrityksen kirjoittama

Optifit är en digital vårdgivare specialiserad på medicinsk viktnedgång. Vi hjälper dig med BMI 27 eller högre att gå ner i vikt med hjälp av medicin. Vi genomför alltid ett kostnadsfritt videomöte med alla våra patienter för att lära känna dig och bedöma om du är en lämplig kandidat för behandling. Vi prioriterar en snabb och personlig kontakt för att stötta dig som patient i din viktnedgång på bästa möjliga sätt.

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Jag hade svårt att behålla min vikt när…

Jag hade svårt att behålla min vikt när jag kom i klimakteriet utan gick sakta upp i vikt och sen helt omöjligt att gå ner oavsett vad jag gjorde. Optifit har verkligen hjälp mig med både sprutor men också att lägga upp en hållbar vardag som gör att jag blir mer medveten om mat och sötsug. Samt,att det finns en coach som är behjälplig och hjälper till och ger stöd och kostråd.

16. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Allt från första samtalet till…

Skulle rekommendera andra att ta hjälp av optifit.
Har några kilo kvar men känner mig väldigt nöjd.

14. huhtikuuta 2026

Life changer!

Tog hjälp av Optifit, gick ner över 20 kg på låg dos och därefter vågade jag ta mig till gymet igen. Har nu legat viktstabil på målvikt i snart ett år, medicinen har jag slutat med. Diabeteshotet är eliminerat, mitt höga blodtryck är ett minne blott och jag känner mig snygg, stark och aktiv igen.

Tack Optifit!!

7. huhtikuuta 2026

Seriöst bra företag!

Seriöst bra företag som återkopplar snabbt vid frågor och funderingar.
Har fått ett fantastiskt resultat med en viktnedgång på 25 kg och alla värde är tipp topp.
Oron är bara att hålla vikten och synd att det ska behöva vara så dyrt.
Bra pepp och uppföljning så att man fortsätter med nyttig kosthållning och motion.

6. huhtikuuta 2026

Jättebra

Jättebra! Får den hjälp man behöver, svarar snabbt och är hjälpsamma! Kan varmt rekommendera!

2. huhtikuuta 2026

Har använt optifit i snart 1år

Har använt optifit i snart 1år. Personalen som jobbar med detta är så trevliga allihopa, det är lätt att komma i kontakt med dom och dom hjälper till med frågor jag haft.

29. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Tycker att det fungerat bra

Tycker att det fungerat bra, gått ner i lagom takt, inte för fort. Kontakten med optifit har varit bra, trevliga o väldigt proffisionella.

26. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin