Oszuści!!! Nie wysłali biletów, nie zostałam wpuszczona na koncert Erosa Ramazzotti W Krakowie w Kwietniu 2026,NiC NIE KUPOWAĆ, NiE KUPOWAC, NIE KUPOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście nie uwzględn... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Koncert TWICE był rewelacyjny, jednak sam odbiór biletu w aplikacji VIAGOGO nie był możliwy, trzeba było założyć konto w Ticketmaster. To jedyny minus, przez który odjęłam gwiazdkę
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
TWICE
Very satisfied
I did not experience any issues. Everything went well. Very satisfied..
Everything was great
Everything was great. This was my first time buying a ticket through this service. I was a bit nervous at first, but I knew they could send me a ticket even for a daytime event, even though I'm from the city and needed to travel. Ultimately, the ticket arrived three days before the concert, which made me very happy. I demonstrated transparency and, it turns out, they don't mind the price. They charge a hefty service fee, but it's probably worth it, and customer safety comes first.
Oszuści!!!
Oszuści!!!
Nie wysłali biletów, nie zostałam wpuszczona na koncert Erosa Ramazzotti
Oczywiście nie uwzględnili reklamacji, PayPal też mi nie pomógł odzyskać pieniędzy.
Wszystko ok!
Wszystko ok. Szybka płatność i natychmiastowe wysyłka biletów na maila (turniej tenisowy w Rzymie)
Bez uwag bilet doszedł kilka dni przed…
Bez uwag bilet doszedł kilka dni przed wydarzeniem El Clasico
Kupiłem 2 bilety na mecz Holstein KIEL…
Kupiłem 2 bilety na mecz Holstein KIEL a moim FC MAGDEBURG. Trochę jednak miałem mieszane uczucia. Wyjazd zaplanowaliśmy wcześniej. Wzięliśmy urlop, zarezerwowaliśmy noclegi w Apartamencie w Kiel. Przyjechaliśmy wcześniej. Zwiedzanie miasta spacery i dobra ryba. No i jechaliśmy ponad 300 kilometrów. Mieliśmy miejsca w sektorze R gospodarzy i to było źle. My jako kibice 1.FC MAGDEBURG byliśmy w koszulkach i mieliśmy szaliki naszej drużyny. To się nie podobało kilku kibicom Holstein. W obecności Żony zostałem pchnięty na trybuny stadionu,na niższe rzędy. Zostałem potłuczony i posiniaczony. Dopiero to wszystko wyszło kilka dni później. Ochrona przesadziła nas na inne miejsca i tyle!!! Przecież ten kibic - bandyta!!! mógłby mnie zabić. Następnym razem poproszę o sektor bliżej moich kibiców.Pozdtawiam Paweł Raczyński
VIAGOGO spełnia marzenia spóźnialskich
VIAGOGO spełnia marzenia spóźnialskich, niedoinformowanych. Warto korzystać zz tej platformy i chyba nie jest najdroższa a zawsze ofertę ma szeroką.
Karol
Zostałem nie wpuszczony na obiekt
Zostałem nie wpuszczony na obiekt. Mimo że miałem bilety od Marcela K. Który przesłał je na mojego maila.
Chciałam odstąpić od umowy zgodnie z…
Chciałam odstąpić od umowy zgodnie z prawem europejskim i zostałam zupełnie zignorowana. Napisali mi że kupiłam bilety i jak chcę zwrot kasy to mogę sobie je odsprzedać. Zdecydowanie nie polecam. Z daleka od takich firm. Jesteśmy w Unii Europejskiej.
Не купуйте через Viagogo.pl
Не купуйте через Viagogo.pl . Білети не отримала ,обіцяли кошти повернути і після того як закінчився мач на який хотіли піти ,відправили лист ,що кошти не повернуть. Ми залишились без білетів та без коштів це шахраї
Dobry kontakt z firmą dzięki któremu…
Dobry kontakt z firmą dzięki któremu otrzymaliśmy bilety na czas
Wszysko ok
Bilety na czas, zmiana danych na biletach bez problemu, dobry kontakt z obsługą. Polecam !
Wszystko super
Wszystko super, bilety przyszły na czas, miejsca koło siebie. Recenzje piszą głównie osoby które miały problemy. I dlatego skorzystałem z tego serwisu, zakładając, że te negatywne oceny nie są do końca odzwierciedleniem uslug. Jednym słowem polecam.
Bilety dostałem błyskawicznie oraz…
Bilety dostałem błyskawicznie oraz wejście na mecz bez problemów
Wczoraj wróciliśmy z meczu FC…
Wczoraj wróciliśmy z meczu FC Barcelony. Zakup biletów przez Viagogo był dokonany przed przeczytaniem opinii, co sprawiło, że przestałam wierzyć, że uda się wejść na mecz. Jednak wszystko było w porządku! Bilety dostaliśmy na 24h przed wydarzeniem, co było pozytywnym zaskoczeniem. Dokładnie wtedy kiedy otrzymały osoby które kupiły przez oficjalną stronę. Należało następnie pobrać aplikację biletowa Barcelony i uzupełnić swoje dane na biletach.
Nigdy nie dostałem biletów za które…
Nigdy nie dostałem biletów za które zapłaciłem. Scam
Tickets arrived on time
Tickets arrived a couple days before the event with no issues. Overall it was an unproblematic experience.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.