Saanut 5/5 tähteä

Echt een aanrader deze zaak. Zeer snel en reageert persoonlijk op een vraag. Neemt dus echt verantwoording voor wat hij in zijn webshop, op afstand, levert. Volgende fietsenrek weer hier! Maar dat za... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Dakdragers Thule op 23 April besteld, kreeg direct een track en trace. Helaas bleef deze aangeven dat pakket nog niet door post nl ontvangen was. Na 2 mailtjes en een week verder werd het pakket op... Näytä lisää

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Ongekende service, het bestaat nog.

Onze fietsdrager is al drie jaar oud, maar omdat er al eerder problemen mee waren mocht ik hem toch brengen. Via de importeur kwam hij gerepareerd terug bij Venderparts. En wat denk je: coulance! Geweldig. Wat zijn het trouwend aardige mensen, je voelt je gehoord en vertrouwd. Dank jullie wel. Ruud

2. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Echt een aanrader deze zaak

Volgende fietsenrek weer hier! Maar dat zal wel even duren, want hij levert goed materiaal.

25. maaliskuuta 2026

Ottimo venditore

Ottimo venditore! Acquistato portabici pagato con bonifico e ricevuto in Italia dopo 3 giorni. Ho chiesto il certificato di omologazione, rivcevuto per e-mail dopo 5 minuti. Bravissimi! La consegna in Italia però non è gratis ma pagata € 30

19. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Goed geadviseerd en snel geleverd!

Door Jan van Venderparts al meerdere keren goed geholpen. Dit keer om een goede combinatie autoradio met interfacekabel voor de stuurwielbediening samen te stellen. Snel gereageerd, samengesteld en vandaag al in huis!

24. lokakuuta 2025

KLANT is Koning bij Vender parts

Omdat ik in 2022 bij Vender Parts een onderdeel van een fietsendrager heb gekocht, en dit onderdeel gisteren door onkundig handelen van mij niet meer functioneerde, heb ik gevraagd of Vender Part dit onderdeel op nog voorraad had. In plaats van direct tot verkoop over te gaan, werd mij geadviseerd om delen te smeren en een onderdeel te draaien. En verdomd ... t werkte! ik was zeer tevreden. Het lijkt op een slechte deal voor Vender Parts maar het tegendeel is waar. Ik zal Vender Parts overall aanbevelen. En mijn vrienden / kennissen hebben allemaal fietsendragers nodig en zijn op zoek naar partijen die de Klant voorop stelt; dan komen de opdrachten vanzelf. Vender Parts dus

2. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Niet bestellen, rekenen behandelingskosten bij retour

Trekhaakkoffer besteld bij deze firma. Maatvoering blijkt niet helemaal accuraat dus paste helaas niet op de aanhanger. Retour keurig aangemeld. Kreeg reactie van de eigenaar. Bij hoge uitzondering mocht ik retourneren (is gewoon bij wet vastgelegd dat je binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden mag retourneren) maar er zou wel €50,- behandelingskosten ingehouden worden (bij wet verboden!)
Eigenaar op geattendeerd en krijg alleen een nonchalante reactie en daarna radiostilte.
Inmiddels melding gemaakt bij de ACM en de consumentenbond.

Bestel a.u.b. niet bij deze webshop. Ze hebben maling aan de regels en zijn alleen maar bezig met dozen schuiven en snel geld verdienen over de rug van consumenten.

19. heinäkuuta 2025

Super service…

Allereerst heel snel een deskundig advies gegeven via de mail.
En top garantie gegeven.
Zulke goede bedrijven die deze service verlenen vind je niet veel meer.
En 10 met griffel. Echt super!

28. elokuuta 2025

Pure misleiding verzendkosten!

Bedrijf biedt producten ook aan via marktplaats advertenties. Daar staat bij dat verznedkosten 0,01 zijn.

Op de website van bedrijf staat dat er boven 150,- euro geen verzendkosten zijn.

Als je een product van meer dan 150,- euro van een marktplaats advertentie wilt kopen zeggen ze dat je 8,- euro verzendkosten moet betalen.

Dat is pure misleiding!

5. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Via de website een dakkoffer besteld

Via de website een dakkoffer besteld, volgende de morgen stond deze al klaar.

Jan heeft mij uitgelegd en geholpen deze op de auto te dragen. Er na een bakkie koffie gehad en mijn weg vervolgd.

Betrouwbaar en goed bedrijf en prijs natuurlijk top.

8. heinäkuuta 2025

Prima service

Ik had een blaupunkt radio ontvangen met rare kuren. Na wat prima mailcontact een paar suggesties uitgevoerd te hebben die het probleem niet deden weggaan kreeg ik een vervangend aanbod. Mooi opgelost dus, +1

10. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Slechte productkwaliteit + waardeloze…

Slechte productkwaliteit + waardeloze servicebeleid

Ik heb de Yakima FoldClick 2 fietsendrager gekocht via deze winkel, maar het hele proces is een grote teleurstelling gebleken.

📌 Product direct bij ontvangst al beschadigd – er waren duidelijk twee scheurtjes zichtbaar (zie foto’s). Na slechts een paar keer normaal gebruik (nog geen twee maanden!) raakte de groene vergrendelknop volledig vast – een intern mechanisch defect, niet op te lossen met spray of wat siliconen. Kortom: ondeugdelijk product.

📌 De eigenaar van de winkel nam contact met mij op, maar niet om te helpen – enkel om mij uit te leggen dat hún producten nooit problemen hebben. Geen empathie, geen echte hulp, alleen maar defensieve praat.

📌 Let op: dit product heeft zogenaamd 5 jaar garantie, maar je mag als klant zelf verzendkosten betalen om het terug te sturen. Daarna zullen ze ‘beoordelen’ of het onder garantie valt. Ondertussen zit jij zonder bruikbaar product, met vertraging, kosten, en frustratie. Geen directe vervanging, geen actieve oplossing – alleen bureaucratie en afschuiven.

Als ondernemer die zelf actief is in de zonne-energie en e-bike sector, kan ik alleen maar zeggen: wij nemen bij klachten binnen de garantieperiode altijd verantwoordelijkheid en de kosten op ons. Klantgerichtheid betekent dat je problemen oplost, niet dat je ze afschuift.

❌ Slechte kwaliteit
❌ Slecht beleid
❌ Geen service
❌ Geen verantwoordelijkheid

Ik raad iedereen aan om heel goed na te denken voordat je hier koopt. Zolang er geen probleem is, lijkt alles goed – maar pas als er iets misgaat, zie je wie ze echt zijn.

31. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fietsendrager thuis gebracht door medewerker

In de webshop een fietsendrager besteld. Kort na de bestelling geplaatst was werd ik gebeld of ze de fietsendrager vandaag even zouden komen langsbrengen na sluitingstijd want dat is sneller dan via Post.nl of een andere transporteur. Waarschijnlijk woont de desbetreffende medewerker in de buurt maar dat doet natuurlijk niks af aan de geweldige service!!!

24. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Niet alleen leveren maar ook Service!

Niet alleen correct geleverd maar ook bij een probleem een nette oplossing geboden!

Voor onze VW transporter fantastisch klinkende audioset besteld bij Venderparts. Helaas is er binnen de garantieperiode iets defect gegaan. Dit is keurig opgelost door toezenden van een vervangend product waardoor we weer volop kunnen genieten van topklasse muziekkwaliteit. Als ik t.z.t. sneeuwkettingen of fietsendrager nodig heb bestel ik het ook hier.

7. marraskuuta 2024

Leugens over hun producten

Een tijdje terug een camera besteld voor mijn kenwood head unit. Deze camera was ook van kenwood zelf en werkte samen met de head unit. Na overleg met het bedrijf zouden ze een andere camera opsturen omdat de kenwood camera niet meer op voorraad was.

Hierbij hebben ze niet gekeken naar de specificaties ondanks mijn vraag of deze camera exact het zelfde is. Vandaag geprobeerd te installeren en het komt er op neer dat de kenwood camera op 5 volt werkt (kabels op de headunit) en de geleverde pioneer camera 14.4 volt nodig heeft. Nu mag ik van hun de camera terug sturen maar dit is dan wel op eigen kosten.

Ik koop hier niks meer. Dat je zo met klanten om durft te gaan 👍🏼

26. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin