Vegan Skin Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Det är mycket smidigt att handla produkter på vegan skins hemsida. Man får en snabb respons på frågor och leverans. Dessutom har de ett stort utbud av ekologiska och veganska produkter som inte är tes... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tack för att allt var så bra! Solen var så vacker ! Tack till fina Sofie! Det var en liten låda som inföll en Protect oil. Jag blev glad och tackar så mycket! Ha det helt underbart och ha det så... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag har haft akne i flera år och provat så mycket olika saker, men inget har funkat. När jag gick hit så fick jag en mycket större inblick på hur min akne var och massor av tips! Min hud har aldrig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har beställt produkter flertalet gånger från Vegan Skin och alltid fått utmärkt service och snabba svar när jag haft frågor i samband med både beställning och val av produkter. Bemötandet är alltid vä... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kauneushoitola
  2. Kauneus- ja terveysmyymälä
  3. Ihonhoitoklinikka

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ekologiska och veganska produkter och behandlingar för alla. Vi erbjuder behandlingar i Stockholm och leverans till hela Sverige.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

52 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Så himla nöjd!

Så himla bra! Ett skönhetsföretag som bryr sig om djuren, levererar kvalitet för bra pris och har snabb leverans. Fick även ett sött, handskrivet meddelande tillsammans med ett testserum och en god vegansk choklad <3333

21. elokuuta 2024

Väldigt bra! Ny favorit.

Så glad man blir av ett fint paket med en liten överraskning i och ett handskrivet brev 🤩 Produkten jag beställde var väldigt bra dessutom!
Otroligt bra med en vegansk proffsbutik👌

19. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Otrolig service och snabb leverans!

Första gången jag beställer av Vegan Skin!
Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig. Men jag blev så himla positivt överraskad. Jag fick hem min leverans inom två dagar + jag fick ett fint, personligt & handskrivet tack-kort för att jag beställde från dem. Fick även med choklad extra. Är så nöjd med produkterna och med den fantastiska servicen!

15. joulukuuta 2023

Bästa!

Bra produkter, proffsiga behandlingar, kloka råd och bästa Sofie - det kan inte bli bättre!

8. marraskuuta 2023

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin