Use4free Arvostelua

1 442
TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Utrolig nemt, rigtig god pris, og en pæn, ny og fuld funktionel trailer med stik til både 7 og 13 polet. Og til forskel fra andre udlejere, kunne jeg afhente traileren allerede klokken 04:30 og afl... Näytä lisää

Gutter, mange tak til jeres team, I er meget omhyggelige og høflige, og alt går på højeste niveau for mig. Jeg har ikke bare brug for en tandfyldning, jeg skal have lavet alle mine tænder om. Endnu en... Näytä lisää

Traileren vi blev tildelt var ulovlig, da sikkerhedswire var knækket. Prøvede flere gange at skifte trailer, men kunne ikke får lov til at komme videre, da der skulle tages billeder af den defekte wi... Näytä lisää

Super nemt og komfortabelt. Traileren var som ny, velsmurt og lys, kabler og lignende fungerede upåklageligt. Særligt det med en god lasteevne, var det der gjorde jeg valgte den.

Hyvä

Kaikki arvostelut

(1 442)

762 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fin kundesupport (hvis man ikke vælge chatbot'en)

Min trailer var ikke ved udlejnings-stedet til tiden - chatbot'ten jeg kunne kommunikere med var værdiløs, men da jeg endelig fik opstøvet et telefonnummer og kom til at tale med et rigtigt menneske, fik jeg superfin hjælp og fik ombooket til en anden type trailer, så jeg kunne komme videre. Og det er jo strengt taget ikke Use4frees skyld at nogen helt casual bare ignorerer afleverings-tidspunket...

20. kesäkuuta 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at traileren ikke var på stedet, men hvor dejligt at det blev løst over telefonen!

God oplevelse

God oplevelse, men for mange indtastninger

Hej,

Tak for din anmeldelse, feedback og de pæne ord!

App'en fungerer fint

App'en fungerer fint. Hentede traileren 15 før planlagt - det var ikke noget problem at få den låst op før tid.

Hej,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Velkommen tilbage!

Det var rimeligt nemt at oprette sig…

Det var rimeligt nemt at oprette sig som bruger, og en fin trailer. Lidt bøvl var der dog ved afleveringen, da deres mail-system var nede. En flink svensk dame hjalp os telefonisk, og alt faldt på plads :).

Hej,

Tak for din anmeldelse og feedback!

Velkommen tilbage!

Super nemt at leje en bil dog savnede…

Super nemt at leje en bil dog savnede jeg lige at man kunne vælge imellem automatgear og med gear. Når man ikke har prøvet at køre bil før med automat gear så er det ikke sjovt at blive kastet ud i at låne sådan en bil og jeg fik ikke engang at vide at den var med automatgear i bauhause.

16. kesäkuuta 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse og feedback!

Nemt

Nem og sikker afhentning og aflevering

Hej,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord!