Use4free Arvostelua

1 442
TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Utrolig nemt, rigtig god pris, og en pæn, ny og fuld funktionel trailer med stik til både 7 og 13 polet. Og til forskel fra andre udlejere, kunne jeg afhente traileren allerede klokken 04:30 og afl... Näytä lisää

Gutter, mange tak til jeres team, I er meget omhyggelige og høflige, og alt går på højeste niveau for mig. Jeg har ikke bare brug for en tandfyldning, jeg skal have lavet alle mine tænder om. Endnu en... Näytä lisää

Traileren vi blev tildelt var ulovlig, da sikkerhedswire var knækket. Prøvede flere gange at skifte trailer, men kunne ikke får lov til at komme videre, da der skulle tages billeder af den defekte wi... Näytä lisää

Super nemt og komfortabelt. Traileren var som ny, velsmurt og lys, kabler og lignende fungerede upåklageligt. Særligt det med en god lasteevne, var det der gjorde jeg valgte den.

Hyvä

Kaikki arvostelut

(1 442)

762 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Når man søger på en bestemt type…

Når man søger på en bestemt type trailer burde der kun komme ledige tider op. I stedet bliver det en gætteleg, eller man må nøjes med noget andet.

Hej,

Systemet burde vise, om den ønskede trailertype ikke er tilgængelig. Hvis ikke, bliver vi nødt til at tage dette op med IT. Tak for at du rapporterede dette!

Alt fungerede som det skulle

Alt fungerede som det skulle. Havde faktisk først booket til klokken 10.00, men punkterede på vejen ud til traileren.. annullerede så reservationen og alt gik glat. Blev lappet og ny booking.. kom for tidligt til anden booking.. men traileren stod der, så man kan godt starte lejeperiode tidligere. Super fint.

Megabøvlet oplevelse

Megabøvlet oplevelse. Traileren var i fin stand, derfor en enkelt stjerne. Resten var skod. Kø i Bauhaus, hvis hjemmeside vi havde bestilt på, for at få at vide, at vi skulle downloade en app Use4free og at Bauhaus intet har med det at gøre, og ikke kunne hjælpe med noget. Appen oplyste et trailernummer, som ikke fandtes på traileren. Da vi endelig fandt traileren, baksede vi med låsen. Alt dette gik den første time med. Dem ved siden af os fik aldrig deres trailerleje til at virke og havde bakset i flere timer.
Da vi skulle aflevere, kunne vi ikke låse hængelåsen via appen og måtte have fat i kundeservice. Kommer ikke til at leje trailer her igen.

Hej,

Jeg er ked af at høre, at det ikke virkede som det skulle. Der står på Bauhaus' hjemmeside, at man skal downloade vores app for at bruge trailerne, men det kan være nemt at overse. Det bedste, man kan gøre, når man booker vores trailere, er at booke direkte i vores app, men jeg forstår, at det ikke er så nemt at vide, hvis man ikke ved, at deres trailere rent faktisk er vores. Vi beklager ulejligheden, og vi håber, at I vil give os en chance mere i fremtiden!

God service. Hurtig og flink lager mand.👍
Go betjen i butikken, og venlig personale 👍

18. kesäkuuta 2026

Velkommen tilbage!

Trailer uden reservation virkede ikke

Jeg forsøgte at leje en trailer ved at køre til Bauhaus i Kolding, og hente en trailer uden reservation. Det ville app'en ikke lade mig gøre, og jeg forsøgte mig med hjælp fra chat-robotten. Efter geninstallation, genstarter, bluetooth til og fra flere gange, indstillinger med lokalitet til og fra, bad jeg chat'en om at få en til at kontakte mig. Den sagde to minutter, og efter 15 minutter gav jeg op. Jeg forsøgte igen, fik lavet en reservation som jeg slettede igen da jeg var ved at blive desperat, og da fik jeg kun forsikringsgebyret tilbage. Jeg var nødt til at lave endnu en reservation, jeg havde jo spildt en del tid allerede, så det endte med at koste mig kr. 127,- at låne en trailer, som burde have kostet mig 49,- Der er plads til forbedring

12. kesäkuuta 2026

Hej,

Vi beklager eventuelle gener, du har oplevet med din leje. Jeg har nu refunderet dine bookinger for begge bookinger som kompensation for ulejligheden. Håber du får en bedre oplevelse næste gang!

Velkommen tilbage!

Det var svært at finde et sted af få…

Det var svært at finde et sted af få kontakt med jer, men da det lykkedes var super god hjælp vi fik👌🏻 Syns nok det bliver fór dyrt med 88 kr gang
Ellers en rigtig fin trailer

17. kesäkuuta 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse, dine pæne ord og din feedback!

Manglende struktur og kommunikation

Vi bookede en trailer som var defekt, ringede derefter til kundeservice som bookede en ny trailer til os, i det vi er ved at sætte den defekte trailer på plads, bliver den trailer som hun har booket til os, taget af nogle andre som havde booket den. Der kommer en mand hen til os og siger at han har booket den trailer vi er i gang med at sætte på plads, men vi fortæller ham at den er defekt. Vi ringer igen og fortæller at vi ikke kan tage den hun har booket til os, da der er andre der har booket den, hun booker en ny trailer til os, vi opdager så at den ikke er låst, så derfor kan vi ikke starte lejeperioden inde på appen, men ringer så for 3. Gang og siger at nu låner vi bare den uden at låse den.
Det virker til at der ikke er helt styr på tingene. Vi har haft en besværlig oplevelse med leje af trailer og det endte med at tage en del tid. Desuden besværliggøres der yderligere at kundeservice udelukkende er på svensk.

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at du tydeligt beskrev, hvad der skete. Vi beklager ulejligheden og håber, at det bliver bedre næste gang, hvis du giver os en chance igen!

Forvirrende og fejlbehæftet…

Forvirrende og fejlbehæftet bookingsystem – ændrer din bestilling undervejs!
Det er simpelthen for dårligt og utroligt frustrerende at bruge jeres bookingsystem.Jeg havde specifikt brug for en åben trailer med dobbeltaksel (boogietrailer) til at flytte tungt udstyr. På forsiden vælger jeg den korrekte model og trykker "Book" med afhentning i Bauhaus Odense.Men herfra går alt galt. I det nye vindue nulstiller systemet fuldstændig mit valg og viser pludselig et billede af en trailer med kun én aksel. Jeg prøver alligevel at klikke videre i håb om, at det bare er en billedfejl, vælger afhentningssted og tidspunkt – men ender op med en lejekontrakt på en helt anden trailer, end den jeg startede med!Systemet forsøger reelt at spise mig af med en enkeltakslet trailer, som overhovedet ikke matcher mit behov. Hvis den ønskede trailer er udsolgt, må systemet melde det klart ud med det samme i stedet for i smug at ændre produktet i kurven. Det er utroværdigt og spild af kundernes tid.

18. kesäkuuta 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at beskrive hvad der skete. Systemet burde vise, hvis den trailer, du ønsker, ikke er tilgængelig. Vi tager denne fejl op med vores IT-support og beder dem om at undersøge det. Vi beklager, at dette er sket for dig, og det er et absolut spild af tid!

Nemt og snildt.

Nemt og snildt.

17. kesäkuuta 2026

Jeg brugt den under 3 timer

Jeg brugt den under 3 timer, og skulle stadig betale små 300

Hej,

Kontakt os venligst med dit bookingnummer på info@use4free.dk, så vi kan tjekke hvorfor du blev opkrævet ekstra!

Nemt at booke

4 stjerner grundet at det var ikke muligt at "returnere" trailer i appen, og som ellers stod beskrevet på traileren.

Hej,

Tak for din anmeldelse og vi beklager at appen fejlede. Vi håber at det ikke sker næste gang!

Anvendelse

12. kesäkuuta 2026