Use4free Arvostelua

1 440
TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Utrolig nemt, rigtig god pris, og en pæn, ny og fuld funktionel trailer med stik til både 7 og 13 polet. Og til forskel fra andre udlejere, kunne jeg afhente traileren allerede klokken 04:30 og afl... Näytä lisää

Traileren vi blev tildelt var ulovlig, da sikkerhedswire var knækket. Prøvede flere gange at skifte trailer, men kunne ikke får lov til at komme videre, da der skulle tages billeder af den defekte wi... Näytä lisää

Gutter, mange tak til jeres team, I er meget omhyggelige og høflige, og alt går på højeste niveau for mig. Jeg har ikke bare brug for en tandfyldning, jeg skal have lavet alle mine tænder om. Endnu en... Näytä lisää

Fornemt at kunne låne en trailer næsten gratis. Vær dog opmærksom på at det koster 50kr i forsikring og tager 5-10min i Bauhouse at udfylde formular (hvis du vil undgå “online gebyr”)

Hyvä

(1 440)

756 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Resevations gebyr.

Såvidt jeg kunne se, så skulle man betale reservations gebyr, selv om er klar til at tage traileren.

3. heinäkuuta 2026

Hej,

Hvis du er der, burde du ikke skulle betale bookinggebyret. Jeg har refunderet det til dig nu!

Velkommen tilbage!

Det var nemt at låne den i Bauhaus

Det var nemt at låne den i Bauhaus.
Men at man skulle gøre det på en computer i Bauhaus og ikke kunne gøre det i app'en uden at skulle betale reservering gebyr, var lidt tåbelig 🫩
Og 3 timer var lige knebent nok, når jeg var alene om at handle og få materialer fragtet hjem og båret ind. Men nåede tilbage 10 min. inden aflevering 😊
Næste gang bliver det en af de andre trailer udbyder med 4 timers gratis leje jeg benytter.

3. heinäkuuta 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse, feedback og de pæne ord!

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

Super nemt

Super nemt, bestille, hentede of afleverede, ingen problemer 👍

Super

Nem, billigt og effektivt

1. heinäkuuta 2026

Velkommen tilbage!

Afleverede en trailer fra Jysk…

Afleverede en trailer fra Jysk halvdelen time efter brug og sagde det til personalet.
Use4Free skriver så til mig at jeg stadig har en åben lejekontrakt hos dem. Troede først det var scam, da jeg aldrig har hørt om Use4Free før. Ikke engang Jysk medarbejderen nævnte dette. Så måske er Use4Free stadig noget scam.

Hej,

Trailerne, der står hos Jysk, tilhører os, og trailerne er booket via vores bookingsystem, som personalet kender til. Vi er absolut ikke noget scam, og det ser ud til, at personalet hos Jysk ikke returnerede din trailer korrekt. Vi beklager for det!

Nemt at leje

Nemt at leje, hente og returnere
Dejligt man kan forlænge lejetiden hvis man bliver forsinket. Har lejet hos jer 2 gange, og kommer til det igen.

30. kesäkuuta 2026