Unlimited CPH Arvostelua

1 168
TrustScore 3/5 tähteä

3,0

Manglende refundering Jeg har desværre haft en træls oplevelse med UnlimitedCPH. Jeg sender et par sko retur, men modtager ingen refundering. Jeg skriver således til deres kundeservice flere gange... Näytä lisää

Super service vi har oplevet i butikken. Ekspedienten fremviste mange sko for os således vi kunne træffe de rigtige beslutninger. Selvom vi blev kyndigt vejledte byttede vi det ene par til en ande... Näytä lisää

Efter en del dårlige anmeldelser i julen, var jeg usikker på om jeg turde bestille et par dyre sneakers. Så jeg kontaktede UnlimitedCPH via instagram, fik hurtigt svar (første hverdag) og blev forsikr... Näytä lisää

Hold jer fra deres fysiske butik. Var derinde i dag og stod næsten en halv time og ventede på at nogen skulle betjene deres kasse. Ingen medarbejdere og ingen klokke at ringe på. Kunne princippet have... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa

Danmarks største udvalg af limited edition sneakers; alt fra Air Jordans og New Balance til Dunks og Yeezys. Altid garanteret 100% ægte

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

1 t. arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 168)

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kæmpe god service

Kæmpe god service , hurtigt svar på mail forespørgsel og opkald. Handler der helt bestemt igen . Hilsner tilfreds kunde

14. toukokuuta 2025

Fantastisk kundeservice og imponerende opfølgning!

Jeg har sjældent oplevet så god service som hos UnlimitedCPH! Jeg var på jagt efter et specifikt par sneakers i en størrelse, som var udsolgt. Men teamet hos UnlimitedCPH tog opgaven seriøst og gik langt ud over det forventede for at hjælpe mig.

De holdt mig løbende opdateret gennem hele processen og svarede hurtigt og venligt på mine spørgsmål. Ikke nok med det – de lykkedes faktisk med at skaffe skoene hjem, og det føltes næsten for godt til at være sandt.

Opfølgningen efter bestillingen var også i særklasse. Jeg blev kontaktet for at sikre, at alt var som forventet, og at jeg var tilfreds med mit køb. Det viser virkelig, at de bekymrer sig om deres kunder.

Alt i alt en fantastisk oplevelse – jeg kan kun varmt anbefale UnlimitedCPH og handler helt sikkert der igen!

9. toukokuuta 2025

Pas på..

D. 31.3.25 bestilte vi et par sneakers og modtog en ordrebekræftelse med info om, at vi indenfor 7 dage vil modtage en track and trace. D. 4.4 skriver jeg og spørger til status, da der ikke sker noget på ordren. Her henviser man til de 7 dage. Og så er der stilhed. De svarer ikke på mails, og der er intet telefonnr som man kan ringe på……nu er der gået 3 uger og vi hører intet.

22. huhtikuuta 2025

Sikke en service..

Sikke en service... jeg er fuldt ud tilfreds. Det er slet ikke sidste gang, at jeg køber sko hos jer. ALDRIG har jeg fået så god service. Skriver på insta vedrørende skoene.... hurtigt svar - og ikke mindst virkelig hurtig afsendelse. Tak for jer - I har i den grad fortjent den bedste anmeldelse

24. maaliskuuta 2025

Levering som lovet

Levering som lovet, og varen var perfekt som lovet. 100% i orden og det er ikke sidste gang jeg køber mine sneakers her💪🏼

Pete

26. maaliskuuta 2025