Takeoff Copenhagen Arvostelua 490

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Min søn har længe vil havde et par air Max 95 cortezi honey Black, og da vi komme er der et par på perloved til en super god pris og den havde kun været i butik i 7 timer. Udover det super fed se... Näytä lisää

Rigtig godt udvalg af sko, og super god kundeservice. Kommer uden tvivl til at handle her igen. De bedste anbefalinger herfra. Leveringstid overholdes, og hurtigt svar fra kundeservice.

1. Kenkäkauppa

We bring what we feel has been missing in Denmark. We are your way to exclusive and limited sneakers.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 42 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Dårlig oplevelse

Overholder ikke reglerne for reklamation. Købte et par sko til 2000 hvor malingen blev slidt unormalt hurtigt væk. Dog overholder de ikke de reglerne for reklamation og ikke skal ikke regne med hverken at få repareret eller ombyttet jeres sko hvis de er gået i stykker.

19. huhtikuuta 2026

I en helt anden liga

Jeg havde først bestilt skoene hos Karlskicks, der havde en lagerfejl, som viste, at de havde dem på lager, (hvilket de ikke havde) og deres kundeservice kunne ikke give nogen forsikring om en dato, jeg kunne få dem til.

Derefter købte jeg hos takeoff i stedet.
Bestilte skoene mandag, fik dem 24 timer efter. De var lidt dyrere, men det betaler man gerne for, når det bare spiller. Nok ikke sidste gang, jeg bestiller her :))

14. huhtikuuta 2026

Super kundeservice

26. maaliskuuta 2026

Min søn har længe vil havde et par air…

Udover det super fed service og meget imødekommende, og vi kommer helt sikkert igen og købe flere sko

9. huhtikuuta 2026

Jeg købte nogle noctas i min normale…

Jeg købte nogle noctas i min normale størrelse, og så ringede de til mig, for at sige at de var små i størrelsen og at de havde et par i en større størrelse som de kunne sende med det samme. Det sagde jeg ja til og jeg fik skoene dagen efter og størrelsen var perfekt. Super glad for at de lige ringede til mig. God kundeservice, høj kvalitet og hurtig levering.

10. maaliskuuta 2026

Købte en pink supreme x Spiderman tee…

Købte en pink supreme x Spiderman tee virkelig flinke herre der tager imod mig da jeg kommer i d og giver mig tid til at finde noget godt til prisen de henter også varerne inde på et andet lager lidt væk så god service og kommer igen en anden dag

22. maaliskuuta 2026

Fuldstændig perfekt!

Jeg har købt et par Air Jordan 1 High, og de ankom én dag hurtigere end forventet. Jeg talte med butikken i København et par gange, og de var utrolig venlige og hjælpsomme.

Jeg tjekkede skoene igennem LegitApp, og de bestod testen uden problemer. Jeg vil helt klart anbefale at købe sko fra Takeoff.

12. maaliskuuta 2026

Måtte rykke for trøjen

Måtte rykke for trøjen, dagen efter får jeg en mail på at de ikke kan skaffe trøjen, de trækker alligevel 3.250 kr selvom de ikke kan skaffe varen og den ikke er afsendt -og pengene er ikke kommet retur. Hold jer væk fra den butik!

10. maaliskuuta 2026
Takeoff Copenhagen-logo

Vastaus yritykseltä Takeoff Copenhagen

Hej Morten,
Det passer jo ikke.

De bedste i Norden.

Ingen tvivl om de bedste i Norden. Blev nødt til at skrive en anmeldelse, selv om jeg normalt ikke gør det. Jeg forstår ikke de negative anmeldelser. Takeoff leverer den bedste service på et vanskeligt marked. Jeg har shoppet hos adskillige webshops i samme marked og ikke oplevet en service, der kan nå dem til sokkeholderne.

3. maaliskuuta 2026

Fantastisk shop!

God service, hurtig og nem købsproces. Klart der vi vil tage hen næste gang der skal shoppes sneakers 🤩

20. tammikuuta 2026