Unisportstore.se Arvostelua

2 883
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt bra kundservice! ⭐️ Stort tack till Mikkeline som var väldigt trevlig, hjälpsam och tog sig tid att se över mitt ärende på nytt. Väldigt uppskattat bemötande och smidig hantering från bör... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Reklamerade sonens Adidas F50 elite AG då de blev onaturligt snabbt slitna efter tre månader. Vi brukar kunna ha skorna i ett år och alternera mellan två par. Båda skosnörena gick utav samt ett hål... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt snabb leverans av beställningen och givetvis fina plagg. Kundservice var lika snabba på att återkomma med svar - mkt uppskattat! Tyvärr blev det retur p.g.a. att jag beställde fel storlek, me... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Även om den initiala bedömningen av mitt garantiärende var ett avslag, så gav de mig möjligheten att återkomma med ytterligare information. Dialogen fördes på ett mycket professionellt sätt, framför a... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Jalkapallomyymälä
  2. Kenkäkauppa

Yrityksen kirjoittama

På Unisportstore.se zlatanerar vi fotboll dygnet runt. Det viktigaste för oss är att sprida glädje med hjälp av världens bästa verktyg, fotboll! Oavsett om du är på jakt efter fotbollströjor, fotbollsskor eller fotbollsutrustning vill vi göra allt vi kan för att hjälpa dig hitta det. Vår kundservice finns här för dig flera dagar i veckan och vårt motto är att lära ut allt vi kan om alla våra tusentals fotbollsprodukter.

Erinomainen

(2 883)

1 009 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag…

Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag fick av Mikkeline på Unisport. Mitt reklamationsärende hanterades professionellt och efter att ärendet granskades fick jag en full återbetalning.

Mikkeline var trevlig, tydlig och såg till att problemet faktiskt blev löst. Det uppskattar jag verkligen. Ett väldigt bra bemötande och kundservice som tar ansvar när något går fel.

Stort tack till Mikkeline för hjälpen! Rekommenderas varmt.

26. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

I’m very pleased with the purchases…

I’m very pleased with the purchases I’ve made through your website. The delivery has always been fast, and the football shoes and sports equipment have been of excellent quality.
However, considering how much I have purchased from you over the past two years or so, I feel there should perhaps be some kind of loyalty discount or points-based rewards system that I could benefit from.
I have been a loyal customer and have spent quite a significant amount on your site, so I would appreciate it if you could consider offering some kind of loyalty reward or discount to members that use the level of amount on your equipment.

Best regards Johan

26. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

The order process was complex when…

The order process was complex when trying to check the status of the order and delivery. It has been great before when i paid via Swish but this time I paid using an external payment solution it took extra time to complete and confirm. It arrived within the expected timeframe, so thats great but there was no way to track the shipment.

Saanut 5/5 tähteä

Fick superbra hjälp av Storm som löste…

Fick superbra hjälp av Storm som löste problemet utan något krångel. Generös och trevlig! Så tack för proffsigt bemötande och kundservice i världsklass👌🌟

21. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se

Tack så mycket för din recension med 5 stjärnor!

Vi uppskattar verkligen din feedback - det betyder mycket för oss, eftersom vi bryr oss mer om din upplevelse än något annat.

Tack ännu en gång för att du handlade hos Unisport - vi är alltid redo vid sidlinjen nästa gång du behöver hjälp med din beställning. ⚽️🙌

Saanut 4/5 tähteä

Blev först nekad reklamation av Victor…

Blev först nekad reklamation av Victor som jobbar hos er trots att jag skickade in ett tydligt foto, sedan tog Mikkeline över och godkände reklamationen så det var bra och jag blev nöjd.

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se

Tack så mycket för din recension med 4 stjärnor!

Saanut 1/5 tähteä

Är mycket besviken på reklamationsavdelningen

Är mycket besviken på reklamationsavdelningen. Sonens skor gick sönder efter ca 3 månader endast då det blev en spricka på ca 10cm. Efter deras kontroll hävdar dom att det är normalt slitage såklart. Detta har hänt mig tidigare med har inte orkat försöka reklamera då jag misstänkte att jag endast skulle bli besviken vilket stämde. Tycker det är så dåligt att ett stort företag. Rekommenderar er alla att inte handla på unisport

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du är så besviken på hanteringen av reklamationen, särskilt när skorna gick sönder efter bara omkring tre månader.

Vi förstår att en spricka på cirka 10 cm känns väldigt frustrerande på ett par relativt nya fotbollsskor, och att det blir extra tråkigt när du dessutom haft en liknande upplevelse tidigare. Vi har förståelse för att du hade hoppats på en annan bedömning.

Vid reklamationer gör vi alltid en individuell bedömning utifrån den konkreta skadan, produktens skick och hur produkten har använts. Vi beklagar samtidigt om du upplever att bedömningen inte varit tillräckligt tydlig eller att du inte känt dig lyssnad på.

Vi vill gärna titta närmare på just ditt ärende igen. Skicka gärna ditt ordernummer till oss, så kan vi hitta fram till reklamationen och se om det finns något ytterligare vi kan hjälpa dig med.

Saanut 5/5 tähteä

Everything was as it should!

Everything was as it should!

23. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Unisportstore.se

Tack så mycket för din recension med 5 stjärnor!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin