UNICEF Danmark Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

2,0

Er egentlig lidt ligeglad med stjerner for jeg aner ikke hvad Unicef laver, jeg ved dog at i har en bygning i Nordhavn som er en konge værdig. I går efter 5 års fast støtte på 160 Kr. fik jeg ende... Näytä lisää

Jeg er kunde i Unicef butikken gjennom mange år. Bestilte også i år kalender for leveranse i Norge. Dette har jeg gjort hvert år i mange år, og får reklame hver høst for kalender og andre varer. Kjøp... Näytä lisää

Nu er det ikke i orden mere eller sjovt at blive ringet op af jeres medarbejdere, der ønsker at hverve medlemmer eller fiske efter penge. De sidste opkald med 2 dages mellemrum er bare dråben - D... Näytä lisää

Mit livets største fejl var at havde støttet dem i et år. Så har jeg fundet en mere fornuftig måde at donere mine penge direkte til folk i nødt frem for at støtte Unicef's kæmpe bureukratisk og mark... Näytä lisää

1. Hyväntekeväisyysjärjestö

Tietoja yrityksestä UNICEF Danmark

UNICEF arbejder for alle verdens børn. Rammen er FN’s Børnekonvention. UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd uanset, hvor de bor og deres livreddende nødhjælpsleverandør under de værste krige og katastrofer. Vi redder børns liv, fra de er inde i deres mors mave, til deres voksenliv begynder.

På UNICEF Danmarks hjemmeside kan man give bidrag, og i vores shop kan man støtte med gaver til de udsatte børn eller købe merchandise og derigennem støtte indsatsen.

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Helt specielt udvalg

Helt specielt udvalg, støtte til gode formål.
Nem hjemmeside, fornuftige priser, hurtig levering.
Jeg vil kigge i shoppen efter gaver til jul og fødselsdag 🤗

1. marraskuuta 2020

Mange tak, Merethe :)
Vi håber at se dig en anden gang i vores webshop - og tak for støtten til børn i nød.

Virkelig god og oprigtigt opkald fra…

Virkelig god og oprigtigt opkald fra Nicoline Yde ******* :). Selvom jeg tidligt i samtalen sagde jeg ville være abonnent, fortalt hun stadig videre om alle de gode ting Unicef gør. Det var ikke salget hun fokuserede på, det var mere om "hvad gør Unicef" og egentlig også lidt fokus på mig som "kunde".

Hende er i heldige med! :)

12. lokakuuta 2020

Vastaus yritykseltä UNICEF Danmark

Tak for din venlige besked, Bruno. Den vil jeg give videre til min kollega. MVH Christian, UNICEF.

Meget hurtig levering og alt ok

Meget hurtig levering og alt ok. Det kan sikkert ikke være anderledes, men det kan godt virke lidt pudsigt at omkostningerne til forsendelse stort set er de samme som emblemet for de 17 verdensmål.

6. lokakuuta 2020

Hæver beløb før min bestilling afsendes

UNICEF har selv opfordret mig til at anmelde hvor tilfreds jeg er med at handle hos dem. De trække købte beløb d. 24.08.20 sende først min bestilling d.31.08.20. Forbrugerombudsmanden skriver d. 4 feb.2011. Når en forbruger køber varer på internettet og betaler med et betalingskort, kan den erhvervsdrivende først hæve beløbet for varerne, når disse afsendes.

2. syyskuuta 2020

Hej Finn,
Den er vi naturligvis kede af og ærgerlige over at læse. Derfor har vi undersøgt sagen og undrer os i den forbindelse lidt over det du skriver.

Det vi kan se er, at du d. 19/8 kl. 18.09 har lagt din ordre hos os.
Denne ordre er pakket og sendt allerede dagen efter kl. 8.21 fra lageret hvilket vores system har sendt dig en mail om samtidig. Denne mail bør du kunne se i din indboks.

Pengene er trukket d. 24/8 – altså efter ordren er sendt.
Du nævner, at vi først har sendt ordren 31/8 – den dato forstår jeg ikke helt hvor du har fra?

Jeg håber virkelig dette kan opklare det hele og at der blot er tale om en misforståelse. Vi har først trukket pengene to dage efter ordren er sendt med posten. Vær OBS på at PostNord kan have lang leveringstid.

Jeres facere skal ikke begynde at tigge!

Jeg syntes UNICEF er en fremragende organisation! Det er deres gadesælgere/facere som er meget ubehagelige! De havde en mærkelig stand med en masse bolde i vores center. Jeg var på det tidspunkt højgravid og havde min lille dreng på 2 år med mig. Min søn fløj over til boldene for at lege med dem og en Engelsktalende “Maria” Kommer hen imod mig med den lange store salgstale. Jeg takkede dem for at hjælpe børn i den 3. Verden, men måtte ærligt fortælle, at vi selv knokler med en træng økonomi - hun bliver ved, og fortæller hvilken månedspris jeg kan betale for at hjælpe de stakkels børn. Jeg gentager mig selv igen og understreger virkelig, at der ikke er råd.. hun begynder nu at påpege hvor synd det er for børnene og herefter begynder hun at involvere min søn og mit kommende barn med ind i hendes sørgelige violinspil for provisionen. “Would you want this life for your boy and your baby on the way?” Svarede igen, at de gør et flot stykke arbejde, men pengene bare ikke er at hente hos mig. Om Gud hjælpe mig, at hun så ikke begyndte at tigge om mine penge?!?! “Please, madame, I beg of you! Spare some money for these poor children! I beg you!” Da mistede jeg al respekt og svarede bare kort og godt nej og gik med min søn. Mega øv oplevelse...

21. elokuuta 2020