Uggerhøj - Horsens Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Høegh Guldbergs Gade 46, 8700 Horsens, DK

Jeg købte en ID 5 12.5.2026 nysynet. Den 7.7.2026 havde vi den til service ved VW i Odense. De fandt 4 dæk som ikke var i orden og ikke burde have været godkendt ved syn, de var “møre” og slidt... Näytä lisää

Fantastisk service ved køb af brugt bil hos Uggerhøj Horsens. Især vil jeg rose serviceniveauet da jeg selv kom med fælge som der skulle nye dæk på - men fælgene passede ikke på bilen. Det ordnede sæ... Näytä lisää

Seriøs og reel bilsælger. Yderst positiv oplevelse at handle bil ved René. Meget hjælpsom hele vejen igennem handlen fra start til slut. Utrolig behagelig og nem at tale med. Sørgede for bilen stod... Näytä lisää

Da min servicelampe begyndte at lyse ligesom jeg skulle aflevere min leasing bil tilbage, kunne værkstedet hurtigt finde tid til service. Hurtigt service, med et smil på læben. Uden tvivl den bedste... Näytä lisää

1. Autoliike
  2. Automarkkinat
  3. Autokorjaamo
  4. Autoleasing-palvelu
  5. Citroen-jälleenmyyjä
  6. Opel-jälleenmyyjä

Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.

• Høegh Guldbergs Gade 46, 8700, Horsens, Tanska

Kaikki arvostelut

155 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Den varme chokolade.

Der blev lavet en aftale. og den blev overholdt.
som ikke "mekaniker" er det vigtig med tillid.
Det har man umiddelbart til Personalet hos Uggerhøj Horsens

8. tammikuuta 2024

Skønt 🍀. Tak for din feedback 🚀✨

Fantastisk service

Fantastisk service. Fantastisk hjælpsomme mennesker både i salg og service. Man bliver altid mødt med et smil.

12. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Uggerhøj - Horsens

Åh hvor dejligt, tak for din feedback ⚡🚀

God service hele vejen igennem

20. joulukuuta 2023

Det lyder bare dejligt 🥳! Tak for din feedback ✨

Super service - igen

Jeg kom uanmeldt til værkstedet med fejl på min bil - der blev fundet tid til at hjælpe mig og efter en time kørte jeg trygt videre.
Super service!

20. joulukuuta 2023

Det lyder bare dejligt 🥳! Tak for din feedback ✨

Service mm

Kompetente og rare medarbejdere. Intet at klage over herfra.

Herligt! Tak for din feedback 🎈🥳

God værksteds service

God service og især jeres kommunikation med jeres kunder før de foretager et værksteds besøg

Kære Kaare

Tak for din anmeldelse af Uggerhøj.

Vi er glade for at høre du har været godt tilfreds med Uggerhøj :)
Vi glæder os til at se dig igen næste gang.

Bedste hilsner,
Julie | Uggerhøj

fantastisk service under rep

fantastisk service under rep. dog synes jeg prisen for lånebil er urealistisk, da det er en service på leased bil og PÅTVUNGEN!!

Herligt! Tak for din feedback 🎈🥳

En fornøjelse

Altid en fornøjelse at få serviceret min bil ved Uggerhøj.

God og hurtig service.

26. lokakuuta 2023