Saanut 1/5 tähteä

Slechte en onduidelijke opvolging van garantie. Product: Jetboil Antwoord van Twinseasons: Het is geconstateerd dat de jetboil te grote warmte was uitgezet of dat de kop schijf heeft op... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeldzaam goede service en uiterst vriendelijk! Contact met de webshop gehad over een extra onderdeel welke ik direct wilde bestellen bij mijn aankoop (hikingstokken van Leki). Een mail gestuurd met mi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Online bestellen bij Twinseasons is uitstekend bevallen. Mijn jas (Mammut Ultimate VII SO Hooded Jacket) werd binnen 2 dagen geleverd en was ook nog eens zeer scherp geprijsd. Ik werd keurig op de h... Näytä lisää

1. Ulkoiluvälineliike
  2. Retkeilyliike
  3. Kenkäkauppa
  4. Talviurheiluliike

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in outdoor, wintersport, kamperen en wandelen. Wij hebben de beste merken tegen betaalbare prijzen.Wij hebben merken zoals: Ortovox, Big Agnes, MSR, Head, Salomon, On Running, Lowa, Deuter en nog veel meer. Bestel online of bezoek onze winkel en ontmoet onze specialisten in de winkel om u te helpen de beste uitrusting te vinden. Het maakt niet uit of u een fanatieke skiër, extreme outdoor kampeerder of een recreatieve wandelaar bent. Wij hebben de oplossing voor u.

3,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 1/5 tähteä

Slechte en onduidelijke opvolging van…

Slechte en onduidelijke opvolging van garantie.

Product: Jetboil

Antwoord van Twinseasons:
Het is geconstateerd dat de jetboil te grote warmte was uitgezet of dat de kop schijf heeft opgezette, waarmee deze smeltschade is ontstaan.

Geen idee wat ze hier mee bedoelen. Maar de jetboil is gesmolten tijdens het koken van rijst. (+-20min) Wat ik wel een beperking vind en raar dat dit niet onder garantie valt.
Na 2 mails voor verduidelijking nog steeds geen antwoord gekregen. Ze hebben de kapotte wel terug gestuurd.

17. huhtikuuta 2026

Diebstahlsicherung an Jacke

Ich habe mir eine Winterjacke von Fjällräven bei Twinseasons gekauft. Die Jacke wurde schnell geliefert, jedoch befand sich an der Jackentasche eine Diebstahlsicherung. Nach Kontaktaufnahme mit dem Kundendienst erhielt ich die Antwort, dass die Jacke nicht von Twinseasons sein kann. Trotz Fotos der Jacke, Lieferschein, Diebstahlsicherung und Karton blieb Twinseasons der Meinung, dass die Jacke nicht von ihnen sei. Erst auf meine Nachricht, dass ich meine Erfahrung mit dem Shop in einer Bewertung hinterlassen würde, wurde mir ein Rücksendeetikett zugeschickt. Ich habe in der Zwischenzeit in einem Geschäft die Diebstahlsicherung entfernen lassen.
Einmal dort bestellt und definitiv nie wieder!

11. helmikuuta 2026

De klantenservice is top

Wat ik helemaal top vond was mijn contact met Konnie per e-mail. Ik heb 2 keer een wijziging op mijn bestelling aangebracht (voordat mijn pakket verzonden was). Snelle en duidelijke reactie. En geen gedoe. Het werd direct aangepast. Perfecte klantenservice.

19. helmikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Eerlijke winkel, geduld is zeker nodig. Lange levertermijn

Als je geduld hebt om nog een aantal dagen langer te wachten dan de beloofde verzendtermijn, dan is dit de eerste keuze webwinkel.
De prijzen zijn goed, de leverkost eerlijk.
De levertermijn is traag. Binnen 4 dagen verzonden, is eerder binnen een week verzonden en dan nog 1 a 2 dagen levertermijn.
Dinsdag besteld, 5 werkdagen later verzonden en nu 2 dagen wachten op levering. Dat is langer dan de beloofde "verzending binnen 4 dagen".
We zijn nu donderdag en nog geen leverdatum gekregen. Het pakket is al 2 dagen onderweg van Nederland naar België. Het hoeft niet de volgende dag in huis te zijn maar dit is voor mij toch een echte dealbreaker.

Kortom, ik ga me me niet meer laten verleiden door de goedkope prijs, ik zoek het volgende keer ergens anders. De levertermijn is voor mij belangrijk.

6. tammikuuta 2026

Geen service na verkoop

23. elokuuta 2025
Twinseasons-logo

Vastaus yritykseltä Twinseasons

U weet ondertussen dat u een aanvraag gedaan heeft bij een ander bedrijf. Ik snap dat voor een gewone gebruiker dat niet bij te houden is. Maar om ons te beschuldigen dat we u niet proberen te helpen begrijpen wij niet helemaal. Wij hebben u dat ook uitgelegd.

Uiteindelijk gaat het om het probleem zelf. En ik snap dat het teleurstellend is dat een bedrijf en/of merk zelf ook aangeeft dat het defect een gevolg is van normale slijtage en dat daardoor geen garantie kan worden verleend. Er zijn gewoon onderdelen van, in uw geval schoenen, die kunnen slijten bij gebruik. Dat hoort bij gebruiksproducten. Maar de fabrikant zelf heeft ook aangegeven dat het om slijtage gaat.

Wat ik voor u kan betekenen is dat u bij ons schoenen kunt uitzoeken en dat wij u daarvoor de kostprijs rekenen. Ik hoop dat dit het een beetje verzacht.

Ik zal dit antwoord op alle platformen die u gebruikt heeft om dit te melden neerzetten in de hoop dat dit bericht u bereikt.

Saanut 5/5 tähteä

Kende de winkel niet. Zag dat ze "mijn merk" wandelschoenen in de actie hadden. Scheelde 60 euro! Besteld met creditcard (ivm evt niet leveren oid en kon niet achteraf betalen). Zondag besteld, dinsdag in huis. Super!

21. lokakuuta 2025

Vango F10 Neon UL1 tent

I bought a Vango F10 Neon UL1 tent weighing only 500g and at very competitive price. I needed it for my hiking in the Pyrénées.
Tent arrived in good time but sadly the inner tent floor had a 2cm tear.
I sent photos of the fault to Twinseasons and they responded by giving me the option of returning the product OR giving me a 75€ refund and I would repair the tent.
I accepted the refund option and they paid as promised on time.
All email replies fromTwinseasons was prompt and polite.
I would definitely buy from them again. Big thank you to Piet.

10. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Twinseasons didn't deliver my purchase

Twinseasons didn't deliver my purchase. According to Twinseasons they are NOT responsible for delivery.
Twinseasons refer to the courier service (GLS) and tell me to contact them. They deny any responsibility.
I have consulted nietbezorgd.nl to assist in this matter.

5. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Sehr schnelle Bearbeitung und Versand…

Sehr schnelle Bearbeitung und Versand und netter Kundenservice. Bei GLS ist etwas schief gegangen und das bestellte Produkt ging zurück und drohte nicht rechtzeitig anzukommen. Die nette Dame vom Kundenservice hat schnell eine Lösung gefunden und ich habe einen Ersatz super schnell und noch rechtzeitig erhalten.
Vielen Dank!

9. toukokuuta 2025

5 Sterne Kundenservice!

Außerordentlich netter Kundenservice!! Reagiert Super schnell. Bestellte Sportschuhe haben leider nicht gepasst, mit der Rücksendung hat alles sehr sehr schnell und gut geklappt. Würde definitiv wieder bestellen und auch jedem weiterempfehlen.

7. huhtikuuta 2025

Katadynfilter

Waterfilter besteld voor dezelfde minder betaald dan bij andere leveranciers. Verzonden binnen de afgesproken 3 dagen.

15. huhtikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Freundlicher Support

Guter Preis und guter Support.
Hatten guten und netten Mailverkehr bzgl ihres Paketdienstes GLS deren Zustellung in Österreich katastrophal ist.
Ich hoffe, dass hier twinseasons mit anderen Zustellern für AT eine Lösung finden.
Was eventuelle Rückabwicklungen anbelangt, kann ich nicht beurteilen.

21. maaliskuuta 2025

Ontzettend goede service

Ontzettend goede service, top. Zulke service kom je nog maar zelden tegen.
En voor mij was mijn aanspreekpunt Konni en die heeft er alles aan gedaan om een probleempje op te lossen, echt top👍.

31. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bestellung nicht lieferbar trotz online verfügbar

Bestellte Ware wird online als verfügbar angezeigt, man bekommt eine Bestellbestätigung. Am nächsten Tag storniert Twinseasons die Bestellung mit dem Hinweis, dass die Ware nicht lieferbar ist und überweist das Geld zurück.
Bei anderen Lieferanten ist die Ware jetzt min. 35 EUR teurer geworden als wenn ich dort sofort bestellt hätte anstatt bei Twinseasons. Da wird man mit preiswerten Angeboten gelockt, die dann doch nicht lieferbar sind.

4. helmikuuta 2025
Twinseasons-logo

Vastaus yritykseltä Twinseasons

Es ist immer schade, wenn wir eine Bestellung nicht ausliefern können. Aber wir verdienen kein Geld, wenn wir Ihre Bestellung stornieren müssen. Es ist also nicht unser Ziel, Sie dazu zu verleiten, eine Bestellung aufzugeben, um Ihnen dann Ihr Geld zurückzugeben. Wir hoffen, dass wir Sie wiedersehen.

Saanut 5/5 tähteä

Twinseasons is aan te bevelen

Prettige en snelle communicatie via de mail, een scherpe prijs en snelle levering van een set mooie skistokken. Komt afspraken keurig na. Ik kan Twinseasons van harte aanbevelen.

27. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin